![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ IV
Nadszedł czas na nowy wątek
![]() Mam przygotowane cztery nowe makijaże,będę je wklejać sukcesywnie ![]() Dzisiaj przedstawiam makijaż w róznych odcieniach fioletu oraz różu. TWARZ-podkład BC CREAM Avonu,policzki puder sypki SKINLIGHTS Revlonu OCZY- całą górna powieka to sypki cien Italian Beauty nr 2(róż opalizujący na złoto) ,szara konturówka SATURN GREY Avonu,linia górnych i dolnych rzęs podkreślona sypkim fioletem Ruby Rose,czarny tusz MF 2000 Calorie z podkręcającą szczoteczką USTA- wiśniowy błyszczyk FUN LINE Kolastyna a tu wklejam linki do trzech pierwszych wątków z moimi makijażami ![]() https://wizaz.pl/w-agora/download_th...ead=1108835407 https://wizaz.pl/w-agora/download_th...ead=1110280969 https://wizaz.pl/w-agora/download_th...ead=1111235183 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ IV
Nadszedł czas na nowy wątek
![]() Mam przygotowane cztery nowe makijaże,będę je wklejać sukcesywnie . Dzisiaj przedstawiam makijaż w róznych odcieniach fioletu oraz różu. TWARZ-podkład BC CREAM Avonu,policzki puder sypki SKINLIGHTS Revlonu OCZY- całą górna powieka to sypki cien Italian Beauty nr 2(róż opalizujący na złoto) ,szara konturówka SATURN GREY Avonu,linia górnych i dolnych rzęs podkreślona sypkim fioletem Ruby Rose,czarny tusz MF 2000 Calorie z podkręcającą szczoteczką USTA- wiśniowy błyszczyk FUN LINE Kolastyna Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ IV
[b] Aga GRZYWKA!! Cudnie
![]() Ja sie przymierzam od tygodnia i jakos nie moge sie zdecydowac ochlastac moje wlosy, ale ty... to wygladasz super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[b] Aga GRZYWKA!! Cudnie
![]() Ja sie przymierzam od tygodnia i jakos nie moge sie zdecydowac ochlastac moje wlosy, ale ty... to wygladasz super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
O rany Aguś zdecydowałaś się na grzywkę i na dodatek słówkiem nie pisnęłaś, nieładnie
![]() ![]() Ale prześlicznie ![]() ![]() A makijażyk - makijaż jak zwykle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
O rany Aguś zdecydowałaś się na grzywkę i na dodatek słówkiem nie pisnęłaś, nieładnie
![]() ![]() Ale prześlicznie ![]() ![]() A makijażyk - makijaż jak zwykle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Aga BJ napisał(a):
> Mam przygotowane cztery nowe makijaże,będę je wklejać sukcesywnie ![]() A ładnie to tak trzymać nas w niepewności ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Aga BJ napisał(a):
> Mam przygotowane cztery nowe makijaże,będę je wklejać sukcesywnie ![]() A ładnie to tak trzymać nas w niepewności ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
okrutnica jakaś... |
:P
w jakimś wątku pisałam,że zrobiłam grzywkę ![]() Dziękuję,że się Wam podoba.Decydujcie się na grzywkę,bo to super sprawa ![]() Za 10 minut wklejam kolejny makijaż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
:P
w jakimś wątku pisałam,że zrobiłam grzywkę ![]() Dziękuję,że się Wam podoba.Decydujcie się na grzywkę,bo to super sprawa ![]() Za 10 minut wklejam kolejny makijaż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Slicznie Aga wygladasz,bardzo ladnie ci w tej grzywce,makijaz oczywiscie jak zawsze bez zarzutu,jednym slowem pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Slicznie Aga wygladasz,bardzo ladnie ci w tej grzywce,makijaz oczywiscie jak zawsze bez zarzutu,jednym slowem pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[b] No wlasnie a ja wstrzymuje do WC
![]() ![]() Co ty chcesz zebysmy dostaly rozstroju nerwowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[b] No wlasnie a ja wstrzymuje do WC
![]() ![]() Co ty chcesz zebysmy dostaly rozstroju nerwowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Slicznie, jak zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Slicznie, jak zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Popieram dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Popieram dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Aga1 ślicznie jak zwykle
![]() ![]() Aga BJ: Dziękuję,że się Wam podoba.Decydujcie się na grzywkę,bo to super sprawa tak tak tak popieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdr. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Aga1 ślicznie jak zwykle
![]() ![]() Aga BJ: Dziękuję,że się Wam podoba.Decydujcie się na grzywkę,bo to super sprawa tak tak tak popieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdr. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.