![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Endokrynolog- Kraków
Przepraszam, że tutaj ten wątek zamieszczam ale niestety nie znalazłam lepszego miejsca.
Czy któraś z dziewczyn z Krakowa może mi powiedzieć jakie są terminy do endokrynologa u Was w przychodni??? Szukam jaknajblizszego terminu, gdyż u siebie jestem zarejestrowna na 13 lipca... ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Endokrynolog- Kraków
up up up
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() up up up
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dobry okulista w Krakowie pilnie poszukiwany!
Zakładam wątek na Plotkowym gdyz forum okulistyka
![]() ![]() Otóż jak w temacie. Poszukuje namiary na dobrego okulistę specjalizującego się w leczeniu zaćmy. Najlepiej z Krakowa i najbliższych okolic. Wyjaśniam o co chodzi. Lekarz potrzebny mi jest dla babci. W zeszłym roku babcia miała operowaną zaćmę, w kwietniu w jednym a w grudniu w drugim oku. Niby po tej operacji wzrok nieco jej się polepszył, ale tylko nieco. Do dziś skarży się że nadal bardzo słabo widzi, a przeciez już tyle czasu mineło. Co dwa miesiące jeździmy do kontroli do lekarza, który operował. I zawsze to samo. Babcia mówi lekarzowi, że nie widzi, a on ciagle daje te same krople i każe zakraplać. Okulary dał, ale jakieś kichawe. Byłam z tym u ordynatora oddziału, ale ten coś nie bardzo sie kwapił podważać kompetencje kolegi i w sumie nic nowego nie uzyskałam. ![]() ![]() Dlatego szukam kogoś innego, ale chciałabym żeby to był polecony, sprawdzony okulista. Może ktoś z Waszych bliskich lub znajomych miał podobne problemy i został całkowicie wyleczony. Prosze o informacje, chodzi mi o konkretne nazwisko i namiary. Nie ukrywam że wolałabym kogoś z NFZ, bo z kasą krucho. Ale wszystkie namiary będą mile widziane. No i też chodzi mi o Kraków. Babcia, osoba wiekowa żle znosi długie podróżowanie, więc wyjazd gdzieś daleko nie wchodzi w grę. Będę wdzięczna za wszystkie informacje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry okulista w Krakowie poszukiwany!
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
odnawiam wątek... mam lekką niedoczynność tarczycy i niestety nie znalazłam dotąd dobrego lekarza, który nie tylko wypisze receptę, ale również porozmawia i wytłumaczy co potrzeba... czy możecie mi kogoś polecić? najchętniej lekarza przyjmującego w ramach NFZ, a jeśli nie to prywatnego (cena w granicach rozsądku ![]() będę wdzięczna za wszelakie sugestie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wywnioskowałam że jesteś z Krakowa także powinnaś się mniej więcej orientować gdzie to jest bo ja pojęcia nie mam ![]() Aaa i jeszcze kiedyś ktoś mi polecał również w Krakowie :Przychodnia Multimedica ul.Krupnicza Dr. Obiorek.Ponoć babka też zna się na rzeczy jest miła,wysłucha i nie wymądrza się.Mam nadzieje że pomogłam.Sama za niedługo się wybieram do endokrynologa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dobry i tani optyk w warszawie?
czesc
![]() kilka tygodni temu peklo mi szklo w okularach i nie wiem, gdzie mozna wprawic nowe. vision express - za drogo! zadaja ponad 400 zl (trzeba wprawic oba szkla, bo to okulary sprzed 5 lat i jakies tam normy sie zmienily, poza tym mam duza wade wzroku -7 dioptrii). okulary nosze tylko wieczorami po domu, ale chce zeby byly dobrze zrobione i jak najciensze. czy ktos potrafi podac orientacyjne ceny dla wstawienia szkiel (szklanych i plastikowych) oraz poradzic, gdzie w warszawie zrobią to dobrze i tanio (jestem studentka i nie moge wydac fortuny)???
![]() |
#10 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: dobry i tani optyk w warszawie?
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wątek podrzucam, tym razem dla siebie - polecacie kogoś??
Czy ktoś coś słyszał o centrum Zooptica? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wątek podrzucam dla siebie - może ktoś zauważy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
polecam Paris optyk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Bez najmniejszych wątpliwości polecam salon optyczny na ul.Dzikiej 4a w Warszawie. Miałam okazję przetestować go osobiście i jestem pod wrażeniem-niezwykle fachowe doradztwo, duży wybór oprawek, przyjemna atmosfera, realizacja szkieł "na zamówienie"-wprost błyskawiczna(moje okulary z mocą -8 były gotowe po niespełna 24h), a ceny przy tym baaardzo przystępne. Warto wspomnieć o Pani doktor, która kompetentnie zajmuje się pacjentem-widać od razu, że nie zależy jej na ilości "przebadanych oczu", lecz na jakości leczenia. Cena wizyty-normie: 60zł. W moim przekonaniu nie są to stracone pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam, Ja znam Zooptice i jak najbardziej polecam tą klinike. Robiłam tam laserową korekcje wzroku i jestem bardzo zadowolona. Wiem że robią tam też operacje zaćmy jednak nie znam szczegółów. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
W Paris Optique na pl. Konstytucji kupowałam poprzednie okulary, mają różne firmowe oprawki ale obsługa tam jest tragiczna, o wszystko trzeba te panie prosić, stoją 3 i nic nie robią. Niemniej jednak okulary które kiedyś kupiłam były ok.
A teraz kupiłam u Robaka (Wspólna róg Marszałkowskiej) bardzo mi się podobało, duży wybór, bardzo sympatyczna pani, super oprawki. Zapłaciłam sporo, ale uważam że warto i jestem zadowolona. Pani fajnie dobiera oprawki. Co do "taniości" to wolę kupić drożej ale trwalsze i lepsze, zwłaszcza że używam okularów cały czas... a kiepskie się szybko zniszczą (pękną, zarysują itp) Edytowane przez polakita Czas edycji: 2010-07-30 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
http://www.specjalistyka-krakow.pl/pomoce_optyczne.html
prywatny http://www.gabinetzeza.pl/ ja z dziećmi chodzę tu ale zastanawiam się nad NFZ (patrz niżej) a na kasę chorych podobno jest dobra P. doktor Piwowarczyk przyjmuje na ul.Tadeusza kosciuszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Szukam lekarza / proszę o polecenie lekarza
Witam Was drogie wizażanki
![]() jako że jestem okularnicą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry okulista-WROCŁAW-PILNE!!!
Wprawdzie nie jestem z Wrocławia, ale dobre opinie słyszałam o doktorze Marku Ćwirko - www.spektrum.wroc.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mnie od dziecka leczy dr Grażyna Popiela - polecam. Ale radzę uzbroić się w cierpliwość bo ma częste poślizgi nawet do 1,5 h :/
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Urolog/seksuolog Łódź
Witam Wizażanki!
![]() Wiadomo, że na Was zawsze można polegać. Poszukuję sprawdzonego urologa i seksuologa w Łodzi. Najlepiej żeby byli to osobni lekarze ![]() ![]() Zależy mi, żeby byli tacy, którzy najpierw chcą się dowiedzieć jak najwięcej o problemie, a nie od razu, każdemu pacjentowi przepisują tabletki. Przeszukałam już internet, znalazłam kilku specjalistów, jednak każdy ma trochę złych, trochę dobrych opinii, dlatego Was proszę o radę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kocia i psia mama :)
|
Okulista Warszawa, leczenie zeza. Pilne
Cześć
![]() Z góry przepraszam jeżeli umieściłam mój wątek w złej kategorii ale robię to pierwszy raz. Wiem, że jesteście kopalnią wiedzy dlatego też miałabym do Was ogromną prośbę. Czy mogłybyście polecić mi dobrego lekarza, który leczy/operuje zeza w Warszawie? Raczej prywatnego, bo zależy mi na czasie. Przeszukałam internet ale niestety jest tam tyle ofert, że nie można znaleźć jednego najlepszego ![]() Z góry serdecznie Wam dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Powracam do tematu. Bardzo popsuł mi się wzrok i potrzebuje iśc jak najprędzej do okulisty. Może byc prywatny ale tani . Proszę o jakies namiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wątek dość stary więc odświeżam.
możecie polecić jakiegoś endokrynologa (lub jeszcze lepiej ginekologa-endokrynologa) w krakowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Z tych bardziej znanych w Krakowie jest Tomasz Bereza, Tomasz Milewicz. Obaj podobno są dobrzy, moje koleżanki chodziły do jednego i drugiego i opinie miały dobre. Przyjmują w klinice na kopernika, ale też na pewno gdzieś indziej. Ktoś wcześniej napisał też że prof. Krzysiek - też z kopernika. Wszyscy to są ginekolodzy - endokrynolodzy. Ja chodziałam do dr Magdaleny Krzyczkowskiej-Sendrakowskiej, ale nie mam zdania na jej temat.
Sprawdź na portalu "znany lekarz", znajdziesz dużo opinii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Odkopuję. W imieniu koleżanki szukam dobrego okulisty we Wrocku , tylko i wyłącznie na NFZ. Najlepiej by było, aby terminy nie były zbyt odległe, bo koleżanka musi się pilnie skonsultować, a nie ma za bardzo kasy na wizytę prywatną (które są i tak drogie)...
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie kochane wizażanki
![]() Dzisiaj nietypowe pytanko... Ostatnio brat wyznał mi, iż ma problemy z "Małym", pod lekkim przymusem przyznał, że ma stulejkę- niby lekką ale ma. Myślał, że z wiekiem mu przejdzie, albo po seksie(który nazwał "katorgą" ![]() ![]() I jeszcze jedno- jak jest z wizytą prywatną? Tj. jeśli by poszedł na wizytę prywatną, sam zabieg również musi być wykonany prywatnie? Wybaczcie, ale nie miałem kogo zapytać ![]() Bardzo proszę o pomoc Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urolog Poznań
Cytat:
Niech idzie prywatnie, ktoś w końcu zgodzi się go przyjąć poniżej 18rż. Jeśli leczy się prywatnie to moze zabieg robić na NFZ. Tylko tu będzie potrzebna zgoda rodziców.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urolog Poznań
W Poznaniu mogę polecić dr Andrzeja Jankowskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.