Biały kolor Stars from The Stars - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Paznokcie > Manicure hybrydowy

Notka

Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-03-02, 12:23   #1
Klidi1
Przyczajenie

Biały kolor Stars from The Stars

Cześć, piszę, ponieważ ostatnio zamówiłam sobie kilka lakierów hybrydowych marki Stars from the Stars. Dziena sytuacja, ponieważ moja lampa UV 36w utwardza mi wszystkie lakiery, tylko z białym ma problem. Zaznaczę, że zdaję sobie sprawę, że jest to trudny kolor i nakładam naprawdę cienką warstwę, ale to wygląda tak, jakby lampa nie miała na niego w ogóle żadnego wpływu? Czy jesteście mi w stanie coś doradzić? z góry dziękuję
Klidi1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać odpowiedzi
Nie możesz dodawać zdjęć i plików
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Włączono
Emotikonki: Włączono
Kod [IMG]: Włączono
Kod HTML: Wyłączono

Gorące linki

Data ostatniego posta: 2025-03-02 13:23:49

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.