![]() |
#61 | |
Regulator reniferów
|
Dot.: Samodzielny wyjazd TŻ
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak na moje oko to facet autorki poważnie nie traktuje, mydli jej oczy na odległość żeby mieć co "pociupciać" jak wpadnie i tyle ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Osoby z choroba morska,lokomocyjna ,lekiem wysokosci czy alergia na mleko ,tez powinny skorzystac z pomocy terapeuty.Bo nie wazne co nam dolega,wazne by to wyleczyc i razem z ukochanym robic wszystko wspolnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby "chodzić po górach" nie trzeba mieć jakichś wielkich umiejętności. Nie wiemy zresztą co się kryje pod tym terminem. ![]() ![]() Moim zdaniem Autorka ma jakiś problem psychiczny. Autorko, dlaczego nie zaplanujecie sobie we dwójkę spokojnego wyjazdu z noclegiem w jakimś schronisku, gdzie doszlibyście sobie spokojnie Twoim tempem...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Ja widzę, że tu niektórzy mają podobne podejście jak chłopak autorki. W górach źle się czujesz - to histeria! JA się czuję dobrze, więc o co chodzi
![]() Ja mam lekką klaustrofobię, więc jestem w stanie sobie wyobrazić, że wchodzę w jakieś ciasne przejście w jaskini i zaczynam się dusić. I nie, tekst, że nawet dzieci tu wchodzą i dają radę by mi nie pomógł w takiej sytuacji ![]() Dlaczego ludzie mają tak mało empatii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;68601376]Ja widzę, że tu niektórzy mają podobne podejście jak chłopak autorki. W górach źle się czujesz - to histeria! JA się czuję dobrze, więc o co chodzi
![]() Ja mam lekką klaustrofobię, więc jestem w stanie sobie wyobrazić, że wchodzę w jakieś ciasne przejście w jaskini i zaczynam się dusić. I nie, tekst, że nawet dzieci tu wchodzą i dają radę by mi nie pomógł w takiej sytuacji ![]() Dlaczego ludzie mają tak mało empatii?[/QUOTE] Bo nie mówimy o chodzeniu po jaskiniach czy jakichś ekstremalnych sportach tylko o najprostszej aktywności fizycznej jaką jest spacer. Poruszanie nogami. Chodzenie. Nie ma bardziej prozaicznej czynności. No i skoro Autorka boi się chodzić na świeżym powietrzu to jakie inne aktywności jej pozostają...? ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;68601376]Ja widzę, że tu niektórzy mają podobne podejście jak chłopak autorki. W górach źle się czujesz - to histeria! JA się czuję dobrze, więc o co chodzi
![]() Ja mam lekką klaustrofobię, więc jestem w stanie sobie wyobrazić, że wchodzę w jakieś ciasne przejście w jaskini i zaczynam się dusić. I nie, tekst, że nawet dzieci tu wchodzą i dają radę by mi nie pomógł w takiej sytuacji ![]() Dlaczego ludzie mają tak mało empatii?[/QUOTE] Przeciez sama autorka to napisala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Abstrahując od ukształtowania podłoża, w górach jest inne powietrze. Inne ciśnienie. Przez co każdy organizm indywidualnie reaguje na wysiłek w takich warunkach. No, ale do tego trzeba było w szkole nie spać na lekcjach biologii i fizyki. Chyba, że koleżanka już wtedy zamiast do szkoły chodziła na terapię...?
![]() |
![]() |
#70 |
po drugiej stronie szafy
|
Autorka nie napisała, że boi się chodzić po świeżym powietrzu.
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Borze uchowaj przed tak udanymi związkami.
To jest różnica i to kolosalna, czy się chcąc gdzieś jechać ze znajomymi w czasie wyczekanego, rzadkiego spotkania z kimś bliskim a) zapyta lub oznajmi, że taki wyjazd będzie i że się chce na niego wybrać czy b) zaproponuje wspólny wyjazd wiedząc, że partner fizycznie nie może i mentalnie nie ma ochoty po czym strzeli focha i powie, że i tak się pojedzie gdzie się chce. Edytowane przez adeedra Czas edycji: 2016-12-14 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mogą sobie jechać razem -Autorka zorganizuje sobie czas po swojemu gdy jej partner będzie wspinał się po górach -i finito.Wiadomo -facet nie powinien rezygnować z wyjazdu i swojej pasji bo Autorka jej nie podziela ale wcale nie musi tego robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam góry, ale musiałoby mi odbić, żebym ciągnęła za sobą kogoś w takim stanie i jeszcze poganiała, zamiast myśleć nad udzieleniem pomoc lub nad dotarciem do najbliższego schroniska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiemy wciąż po jakich "górach" mieli chodzić, ale widzę, że prościej od razu założyć, że szli na Gerlach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorka napisała że ma problemy zdrowotne, nie sprecyzowala jakie bo nie musi i nie to było tematem wątku. kwestionowanie tego nie mając wglądu do karty zdrowia autorki jest śmieszne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
.
|
ale co za różnica? mogli sobie nawet wchodzić na Elbrus. facet zachował się jak kretyn i tyle.
![]() |
#77 | ||
Konto usunięte
|
Co napisała?
Cytat:
Dla mnie góry są bardziej ekstremalne niż jaskinie (co w ogóle jest ekstremalnego w jaskiniach ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;68622911]No dokładnie, osobie na wózku też byście powiedzieli, że przecież to najprostsza w świecie czynność, przebieranie nogami?[/QUOTE]
Rzeczywiscie, świetne porównanie, naprawde, brawo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;68622911]
No dokładnie, osobie na wózku też byście powiedzieli, że przecież to najprostsza w świecie czynność, przebieranie nogami?[/QUOTE] Ale Autorka nie jest na wózku. ![]() ![]() Nie twierdzę przy tym, że facet nie zachował się źle. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
a ktos kto nie lubi krwistych bistekow ,to powinien sie przemoc i jesc bo szanowny TZ tak jada,a jak bedzie szlo na wymioty to niech idzie na terapie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
W tym, w którym pojawiło się założenie, że ona wydziwiała, kiedy Miś prowadził ją po oślej łączce, ew. wdrapywali się na Kopiec Kościuszki albo najwyższy szczyt w gminie Mińsk Mazowiecki.
Cytat:
![]() Wszystko. Chociaż oczywiście zależy jaką jaskinię porównamy z jaką górą. Speleologia jest mimo wszystko bardziej śmiertelna mimo, że mniej niedoświadczonych osób pcha się pod ziemię niż w góry. [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;68622911] No dokładnie, osobie na wózku też byście powiedzieli, że przecież to najprostsza w świecie czynność, przebieranie nogami?[/QUOTE] Nie, bo osoby sparaliżowane mają ograniczoną sprawność w widoczny sposób, a objawy i zagrożenia wynikające z nadciśnienia czy anemii to wymysły rozpieszczonych leniwców i nie istnieją jako jednostki chorobowe. Edytowane przez adeedra Czas edycji: 2016-12-15 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast jak na babe 31 lat to zachowuje sie jak dziecko skoro nie wie gdzie jedzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie napisała, że histeryzowała. Napisała, że miała palpitacje i wyła z bólu, a on ją poganiał - to już hipotezy wizażanek, że to objawy histerii, a nie nadciśnienia albo anemii. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
po drugiej stronie szafy
|
Wizaż, ach
![]() ![]()
![]() |
#87 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A autorce brakuje asertywności. Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2016-12-15 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.