![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Era tindera. Co z tymi facetami ?!
Cytat:
Ja osobiście wolę kobiety, które się nie wstydzą, że są pociągające i jak mają ochotę na seks to nawet go same zaproponują. I nie czekają z nim, bo "tak wypada". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tutaj bardzo ciekawy artykuł może trochę Ci wyjaśni https://kobieta.wp.pl/era-tindera-i-...6845951386241a Polecam też autorce przeczytać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ALE...jeżeli choć jedna ze stron się odezwie po spotkaniu i ta druga ją zignoruje - to dla mnie to jest po prostu podłe i tyle. Czyli: jeśli po spotkaniu kolega powyżej pisze do dziewczyny, a ona go ghostuje, to to jest po prostu dramat, na który nie znajduję usprawiedliwienia. Analogicznie w drugą stronę, gdy to dziewczyna wykazuje chęć kontynuacji. Ot wystarczy odpisać: hej, dzięki ale z mojej strony to nie to, powodzenia. Proste, a jednocześnie z szacunkiem. Tylko tyle i aż tyle. Chyba żyjemy na innej planecie. Obecna sytuacja to jest absolutna dominacja kobiet na rynku matrymonialnym, gdzie kobieta w zasadzie bardzo przeciętnie wyglądająca może robić co chce, z kolei wybić się będąc facetem jest naprawdę niełatwo. Załóż konto jako kobieta i zobacz ile będziesz mieć par i propozycji. Następnie załóż konto jako przeciętny facet i wróć tu z porównaniem. A to co kto dalej robi to już osobna sprawa, bez względu na płeć.
![]() |
![]() |
#184 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kobieta ma rzeczywiście w tej kwestii trochę łatwiej jak jest ładna to już w ogóle może przebierać. Jeżeli chodzi o przeciętne to nie wiem,jak facet ma coś czym może zaimponować kobiecie fajny charakter,zainteresowania i da jej trochę poczucia bezpieczeństwa to myślę nie będzie z tym najmniejszego problemu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 | |
BAN stały
|
Cytat:
Więcej, to zwykłem ja odmawiać dziewczynom, a nie na odwrót, bo często mam propozycje wspólnej nocy od ktorejs z fwb. Więc mit o tym, że facet wyglądający jak kupa nie podyma jest kompletnie bez sensu. Oczywiście, typ 10/10, którego jedyna siła jest w wyglądzie - sobie pouzywa. Ale tylko do momentu kiedy otworzy gębę. Nikt nie przepada za dmuchaniem się z lalką. Także kobiety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż ja też uważam, że jestem przeciętna, a jak ktoś mi się spodobał przystojniak/ przeciętny to upolowałam bez problemu. Ja mam bardzo chwytliwe cechy charakteru ![]() Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-03-25 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87690456]Cóż ja też uważam, że jestem przeciętna, a jak ktoś mi się spodobał przystojniak/ przeciętny to upolowałam bez problemu. Ja mam bardzo chwytliwe cechy charakteru
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- [1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87690456]Cóż ja też uważam, że jestem przeciętna, a jak ktoś mi się spodobał przystojniak/ przeciętny to upolowałam bez problemu. Ja mam bardzo chwytliwe cechy charakteru ![]() Nie trzeba być fałszywie skromną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podlinkowałaś artykuł, który po prostu stwierdza, że wiele kobiet jest singielkami. I że może to wynikać z wielu powodów. A ja po raz 3. pytam: co sobie zgotowałyśmy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;87690559]Mają ochotę to proponują, w czym problem? Nie trzeba się zgadzać.[/QUOTE]To niech się później nie dziwią,że faceci nie traktują ich na serio i nie chcą związku bo jednak 3/4 myśli,że usidili w taki sposób faceta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No, duża część (wiem o tym) wprost sama zaciąga do lozka, nie muszę o tym czytać. Co nie oznacza że kobiety zawsze w ten sposób chcą kogoś "usidlic". Jeśli chca to zrobić wylacznie w taki sposób, to powodzenia. Ale nie sądzę by to była duża grupa. A pozostała część, która na to liczy - no cóż. Mają prawo tak myśleć, ale to nie Twój problem akurat. I tym bardziej nie rozumiem wzburzenia. No być moze takie kobiety są. I co z tego? Masz zbyt mała pewność siebie aby odmówić tym "rozpieszczonym" przez takie kobiety facetom? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Napraw te wszystkie rzeczy a wygląd przestanie być Twoim kompleksem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Problem takich ludzi jak twoi koledzy wynika z tego, że nie wystarcza im, że oni i jakaś część ludzi mają swoje podejście. Chcieliby jeszcze żeby wszyscy inni mieli koniecznie takie samo, żeby im było łatwo szukać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym artykule jest jedynie napisane, ze kobiety wola być same niż wiązać się z kimś, kto nie spełnia ich oczekiwań. Z czym się zgadzam btw. Czytałaś go w ogóle? Bo nijak się na do Twoich teorii. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tam w tym linku masz tylko wielkie zbiorowe narzekanie na 'upadek męskości' i na to, że kobiety są same: z wyboru albo dlatego, że nie mogą się zakochać w facecie. Nie rzuciło mi się w oczy nic o tym, że ktoś komuś wskakuje do łóżka. Poza tym nie czaje: masz jakiś problem z kobietami, które uprawiają seks szybko po zawiązaniu znajomości? Jakby, serio, jeżeli Ty i Twoi koledzy traktujecie kobiety jak przedmioty, które się zużywają, to może niech oni nie będą hipokrytami i też szybko nie chodzą do łóżka skoro to oznacza, że kobiety nie będą ich traktować pozważ... a nie, podwójne standardy, rozumiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A może po prostu przyznaj, że miałeś tyle porażek, aż żal dupę Ci ściska ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Tak bardzo się wzruszyłam, że najszczerszy facet na wizażu uważa mnie za ponad przeciętną.. Będę rozmyślać o Tobie cały dzień.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87690711]A może po prostu przyznaj, że miałeś tyle porażek, aż żal dupę Ci ściska
![]() Czy te wszystkie wizazowe incele myślą, że jak ponarzekają na damskim forum jak to oni zostali zranieni, niedocenieni przez inne kobiety, to jakaś się nad naszym misiaczekiem zlituje i "da" mu do siebie dostęp, jej się zrobiło mu żal? Bo nie rozumiem tej incelskiej filozofii. A chciałabym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- [1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87690711]A może po prostu przyznaj, że miałeś tyle porażek, aż żal dupę Ci ściska ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Tak bardzo się wzruszyłam, że najszczerszy facet na wizażu uważa mnie za ponad przeciętną.. Będę rozmyślać o Tobie cały dzień..[/QUOTE]Wystarczy wieczorami. Przed zaśnięciem. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
BAN stały
|
Jak tak was czytam to cieszę się ze mam niskie libido i jęk byłam sama to poprostu byłam sama i nie musiałam wchodzić w jakieś dziwne seks relacje XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
BAN stały
|
No jak kogos ciśnie mówiąc brzydko to musi
![]() Dlatego ja nie muszę ![]() A takie relacje się kończą złe dla kobiet zazwyczaj I One wychodzą zranione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak którejś się chce a nie chce wchodzić w taką relację, to natura wyposażyła ludzkość w rączki. A ludzkość siebie w wibratory, korki inne dobra do (nie tylko) samotnej pracy nad sobą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Kto zostaje zraniony to raczej nie kwestia plci, a raczej kto sie angazuje wiedzac ze druga strona zostaje obojetna i liczy sie tylko fizycznosc. No i dlugosc takich relacji tez ma znaczenie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.