![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie o materiał WISKOZA
Jeżeli sukienka zawiera 4% ELASTAN 96% WISKOZA to czy ona jest prześwitująca bo takiej bym nie chciała. Jest ona z top secret .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pytanie o materiał WISKOZA
takna prawdę to wszystko zależy od splotu materiału
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no właśnie dlatego boję się zamówić bo zdjęcie podejrzane tzn wydaję mi się ,że może być za cienki i będzie mi tyłek widać czy coś a tego bym nie chciałą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Widziałam ją na żywo i jest prześwitująca, ma cienki materiał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
to halkę pod nią załóż, albo niech krawcowa wszyje ci podszewkę - to nie powinno być drogie
![]() |
#6 |
Zakorzeniona
|
Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Codziennie noszę sukienki lub spódnice, spodnie jedynie podczas uprawiania sportu. W sukienkach i spódnicach czuję się bardzo kobieco, jestem zdania, że nic tak dobrze jak właśnie one nie potrafi pokazać tego, co mamy najładniejsze i ukryć tego, co niekoniecznie nam się podoba. Niestety, w sukienkach i spódnicach widzę na co dzień bardzo mało dziewczyn (chyba, że latem). Chętnie wymieniłabym się na tym wątku zdjęciami (póki można
![]() Czy są tutaj jakieś fanki spódnic i sukienek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Ja! ja! też uwielbiam sukienki i spódnice
![]() Najlepszą porą roku (dla mnie) na sukienki/spódnice jest taka pora, w której mogę nosić kryjące rajstopy, które bardzo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
i ja i ja! bardzo lubię spódnice i sukienki mini albo maxi, jakoś w kolano czy pośrednie długości do mnie nie przemawiają, i oczywiście do tego wysoki obcas, bo nie należę do osób filigranowych i w wysokich butach czuję się atrakcyjniej i szczuplej niż na płasko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja się dołączam!
Mam grube nogi ale w niczym nie czuję się lepiej niż w sukience i czarnych kryjących rajstopach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ja bardziej za pończochami jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ja też uwielbiam spódnice i sukienki a w szczególności sukienki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
to i ja sie dolacze
![]() ![]() ![]() a moze pochwalimy sie swoimi zbiorami kieckowymi ? ![]()
![]() Edytowane przez karoliana33 Czas edycji: 2012-01-26 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Bardzo lubię sukienki z H&M i sporo mam właśnie z tego sklepu. Ostatnio stałam się fanką sukienek z koronki, póki co mam dwie - białą i w kolorze miętowym, to pierwsza moja rzecz w takim kolorze i już wiem, że nie ostatnia ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Oj miałam to samo. Kiedy zaczynałam przeradzać się z licealistki w studentkę i nagle stwierdziłam, że już nie chcę chodzić tylko w dżinsach i sweterkach i pokochałam sukienki i marynarki, pojawił się problem - buty. Miałam same adidasy. Zakupiłam jedne botki, w lecie i wiosną chodziłam w balerinkach, dokupiłam też jedne bardzo wygodne na obcasie. Potem doszły koturny. Dawno nie chodziłam w trampkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie wątek dla mnie
![]() ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać wiosny. Troche sama szyję więc jak tylko dni będą dłuższe znów usiądę do maszyny w celu uzupełnienia garderoby ![]() A tak w ogóle to taki ubiór pomaga mi ukryć szerokie biodra i masywne uda. A buty na obcasie wyszczuplają łydki. W takim stroju czuję się pewniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, gdzie kupujecie rajstopy? Ostatnio się zraziłam, bo dosłownie każda para drze mi się po jednym założeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
A ja jestem w trakcie "metamorfozy" i uzupelniania szafy
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
widze ze nie tylko ja przechodze metamorfoze z jeansow w sukienki
![]() ![]() tak myslalam, zeby zainwestowac w teraz w jakies czarne kozaki, czarne botki na koturnie, marynarke i sweterek ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam takie kryjące rajstopy na targówku u rumunek i porwały sie po kilku razach ale jak zaczepiłam i coś, tak same z siebie nie, nigdy nie kupuje drogich rajstop, pończoszki też u znajomej babki z targu, ale polki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzeniona
|
Nigdy nie nosiłam pończoch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
bardzo sexy, mam kilka spódniczek mini, że muszę do nich zakładac rajstopy bo ponczochy widac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() I ja się przyłączam ![]() ![]() ![]() Jeszcze niedawno chodziłam non stop w jeansach ![]() ![]() I kocham czarne kryjące rajstopy ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Ja lubię rajstopy Gatta. Ostatnio spodobały mi się w kratkę. Jeszcze takich nie miałam. Zazwyczaj kupuję bez wzorków. Mam chyba wszystkie kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Rowniez sie dolaczam
![]() Staram sie dbac o skore nog, obowiazkowo na wiosne/lato traktuje je balsamem dodajacym kolor, przed wyjsciem kremem nawilzajacym. Lubie nosic spodnice/sukienki jak z rajstopami tak i bez, dla meza obowiazkowo ponczochy ![]() W tym sezonie musze kupic jakas fajna spodnice maxi w kolorze lub calkiem czarna, zlota lub polyskujaca spodnice do czarnej marynarki (fajna jest w RI, ale nawet po przecenie 50% jest zadroga) no i moze podobno hit sezonu - sprzodu krotsza, tyl dluzszy.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
i ja również nosze tylko sukienki i spódniczki
![]() spodnie ostatni raz miałam na sobie kilka lat temu i te czasy minęły już bezpowrotnie ![]() zgadzam sie z tym wszystkim co piszecie, że sukienki lepiej eksponują walory naszych sylwetek, pozwalają czuć się bardziej kobieco itd ... kupuje właściwie wszędzie. w typowych sieciówkach (najchętniej w New Look, Mohito, H&M), ponieważ lubię styl retro -takie dziewczęce retro, to również w secondhandach, bawię się też trochę w przerabianie, pół roku temu kupiłam maszynę do szycia i polecam ![]() Prawie zawsze nosiłam rajstopy, ale ostatnio przekonuje się do pończoch na pasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
też lubię, zwłaszcz latem, zimą mniej bo jednak marznę mimo grubych rajstop. Ale ostatnio chodzę non stop w spódnicach i sukienkach i coś czuję że moja kolekcja się jeszcze powiększy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny z jakich materialow kupujecie spodnice i sukienki? na lato tylko bawelna?
najbardziej jestem zadowolona ze spodnicy Mango, tuz przed kostka w stylu retro, 100% bawelna podszewka tez, minusy to strasznie sie gniecie jak to bawelna no i cena jak na spodnice byla naprawde duza
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pokaż te sukienki!! ja właśnie jestem na etapie poszukiwania i też celuję w te kolory: biel/krem lub mięta ![]() A co do rajstop to ja najbardziej lubię z calzedonii i całkiem fajne można też trafić w Orsayu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Watek dla mnie!!! Kocham kiecki! Mam spory zbiór, części nie mam gdzie nosić, ale posiadam, bo są śliczne
![]() Ostatnio mam też fazę na długą spódnicę zimą. Nosze czarną, taką do kostek, do tego kozaki na obcasie i kożuszek krótki. No i spodni posiadam całe 2 pary, więc siłą rzeczy rzadko mnie można spotkać w czymś innym niż spódnica/ sukienka.
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem 100 % fanką spódnic i sukienek. Jak dla mnie te części garberoby są kwintesencją kobiecości. Jednak oczywiście wiadomo, że to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.