![]() |
#3001 |
Gang Iren
|
Dot.: Dojrzała kobieta :)
Taki klimat dziś IMG_2764.jpg
IMG_2763.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3002 |
Zakorzenienie
|
czyli wedrowki po wzgorzach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Jestem i podczytuje.... nawet z 2dni temu pisalam ale nie wyslalam i...poszlo w kosmos ![]() Reign zalapalam sie na foto z psiaczkiem..cudowne ![]() ![]() Gosia cudowne te wasze wedrowki Aussie madre slowa napisalas: duma z dziecka to najwazniejsze ![]() Kurcze ja juz odliczam czas....jeszcze tydzien i witaj Baltyku ![]() Za to tydzien przed wyjazdem wypelniony po brzegi... w niedziele komunia a od poniedzialku po 10h w pracy... w piatek krocej i pakowanko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3004 |
Zakorzenienie
|
Piątek
![]() Cieszę się ostatnimi godzinami ciepła i słońca. Od nocy burze i cały weekend mokry i zimny. Szkoda ![]() Widziałam dzisiaj 3kumpli. Przyjechali nad jezioro popływać na deskach z kitami i dmuchanymi skrzydłami. Ale mega pozytywnie zakręceni. Jeden od auta do jeziora ma deskorolce przyjechał. Mówił, że nie może się nacieszyć tym wypadem. Dodam, że panowie tak ok 65-70 ![]() Wszyscy super zbudowani. Mega ![]() Sova no to już faktycznie niedługo ten twój wyjazd. Oby tylko ci się pogoda poprawiła ![]() U nas najbliższy wyjazd to góry w Boże Ciało. Już nie mogę się doczekać ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Byłam u estetycznej.
Czoło,oczy i żwacze. Ale umowiłam się w czerwcu na Aqua Gold. 3 dni jest sie czerwonym ponoć,ale potem cera jest glow i wygląda się jak po zabiegu bankietowym. Zresztą tak ten zabieg opisują:bankietowy. Po znieczuleniu nakłuwają koktajlem z kwasu i botoksu,personalizowanym pod każdego indywidualnie. Ma być Wow do nawet pół roku. No zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Wow Miszka, podziwiam, że tak dbasz o siebie. Ja ostatnio jestem z siebie dumna jak umyję włosy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Gosia już przeszłam ten etap.
![]() Dzieci dorosłe,to teraz w końcu mogę bardziej skupić się na sobie. Czy aż tak dbam? Do estetycznej jeżdzę raz w roku i sama widzisz ,nie szaleję z zabiegami. Aqua mnie skusiło opisem WOW i GLOV. W moim wieku pożądany efekt ha ha.. Ausssie na pewno dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Ogólnie mi chodziło Kochana, zawsze na topie z kosmetykami, nowinkami, włosy super, makijaż i w ogóle. Perfekcja ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
Słodziak Goś
![]() ![]() Kochana jak zawsze. Idę popracować,trzeba odrobić papę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Całą noc wialo i padało, teraz tylko wieje, a padac bedzie potem...O ile deszcz pożadany - o tyle wichura juz niekoniecznie
![]() Mielismy jechac do koszalina na obiad, tak z wyprzedzeniem na moje czerwcowe urodziny ![]() ![]() Szaro, wieje i cisnienie niskie, nic mi sie nie chce, to choc odkurzyłam, cieszac sie, ze prasowania odwaliłam wczoraj. i gotowanie...Zrobiłam nadzienie do wrapow, dzis własnie mam na obiad. I zupe z soczewicy...I muffinki sernikowe...I potrawke z kurczaka...Tyle, ze moje bakterie nie lubia soczewicy i dały mi to wyraznie do zrozumienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Gang Iren
|
Oj Kama, szkoda, że mufinki się spaliły, ale reszta na pewno pyszna. Ja też często coś przypalam, No tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz, ale przy dzieciach inaczej się nie da. Choć w sumie i tak mój K najczęściej gotuje
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3013 |
Zakorzenienie
|
Co tam mufinki Kama,jak ubiłaś smoka
![]() U nas wiało,grzmiało,trochę popadało i tyle. Dziś wietrznie ,ale ciepło. Chodzi za mną Malaga ![]() Wino. To na pewno rodzaj męski,bo przyczepił się jak rzep psiego ogona i mi pypcia robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
słodkie strasznie, jak porto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Kama i ciężkie,ale lubię.
U mnie wino to jeden kieliszek,czasem dwa. Malagę lubię bardzo. Porto już mi nie podchodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
Białe porto
![]() No i samo miasto Porto ![]() ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Konto usunięte
|
Gosia, klimatycznie
![]() Miszka czyli będziesz się w czerwcu ozłacać ![]() Kama, przykro się czyta że padają restauracje. na pewno grecką wykończył koronawirus albo/i dobiły ją rosnące koszty energii. O inflacji to nie będę juz wspominać. My zauważamy kryzys nad morzem. O tej porze roku w restauracjach było juz sporo klientów. Teraz jest spokojnie, miejsc do wyboru, do koloru. Liczymy że latem sytuacja sie zmieni, poprawi. A tak w ogóle wracamy dziś z wybrzeża. Pogoda była...nadal jest... okropna. Wprawdzie deszczu nie było, nie licząc takiej tam pokapywanki... to wichura za to dała nam się mocno we znaki. Do tego jest zwyczajnie zimno. W zeszłym tygodniu było bardzo chłodno ale przynajmniej słonecznie. Rozpoczęliśmy już sezon na cotygodniowe wypady nad morze. Mąż je uwielbia, ja jakby mniej... nie żebym miała narzekać...ale już nie wyczekuję wyjazdu, ot powtórka z rozrywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Konto usunięte
|
Tak było wczoraj…
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Konto usunięte
|
…a tak tydzień temu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Konto usunięte
|
I w tej chwili… obiad i wyjeżdżamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Gang Iren
|
Pięknie i pysznie La Mary
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3022 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś mi pomoże, bo jestem tu nowa. Jak dolqczyc do postu żeby pisać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Tzn? Właśnie napisałaś post Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
skoro naszej greckiej knajpki juz nie ma - zaczełam szukac czegos na zastepwstwo i dzis włąsnie tam pojechalismy. wnetrze na pewno mniej klimatyczne, niz w Dellos - w piwnicy, wiec ciemnawo. No i mielismy szczescie, bo dzis akurat były komunie, nie pomyslałam o rezerwacji, wiec wygrana, ze jeszcze był wolny stolik - kolejny chetni odchodzili z kwitkiem.
ne znalismy kuchni, choc była chwalona w necie, wiec na sprobowanie zamowilismy zupe( mąz), drugie , deser, wino dla mnie i herbate dla tz kawe irish coffe dla mnie...No i sie przeliczylismy, bo poza winem i herbata - porcje były typu huge ![]() ![]() Kolacje juz sobie dzis darowałam...Ale kuchnie polecamy i na pewno tam wrocimy...ale z mniejszym zamowieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Witam Piekne Panie
![]() Miszka ![]() ![]() Przyjemnego upiekszania, ja tez musze sie w koncu zapisac bo juz daty przylotu znam, nie wiem, na co ja czekam?? LaMary ![]() ![]() a olaplex 9 bardzo mi przypadl do gustu, na sasiednim topiku Ava tez chwalila i Cinde tez sie skusila ![]() ![]() Aussie ![]() ![]() ![]() Na Manhattanie mieszka brat mojego meza i starsza corka meza, bylismy ostatnio w listopadze2021, wsadze Wam pare fotek. Z jej mieszkania i dachu jest super widok na ESB ![]() Kama ![]() ![]() ![]() Wspolczuje zamkniecia Waszej ulubionej greckiej resto ![]() A doczytalam, ze juz nowa wyszukaliscie ![]() ![]() Sova ![]() ![]() Ale Ci fajnie, ze juz za tydzien masz wakacje, ja dopiero za miesiac i 2 dni! no nie doczekam sie!!! Ja wczoraj po jodze pojechalam na mani/pedi i masaz, a potem poszlismy z mezem na randke do Hooters ![]() ![]() U nas leniwa niedziela, 30C i slonecznie, zaraz wskakuje do wody ![]() No, a od jutra znow do roboty..., ehhh, nie moge sie doczekac wakacji...slodkich snow ![]() Edytowane przez Reign of light Czas edycji: 2022-05-28 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
cd
Edytowane przez Reign of light Czas edycji: 2022-05-28 o 01:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio szparagowo . W końcu sezon krótki, więc trzeba się spieszyć
![]() W pracy spotkała mnie niemiła niespodzianka - zauważyłam brak ulubionego kolczyka. Ech ![]() Chłodno się zrobiło i ma być jeszcze chłodniej. Planujemy wakacje z Tż. Zobaczymy co nam z tych planów wyjdzie. Zauważyliście, że kwitną już dzikie róże? Ależ zapach....to on naprowadził mnie wczoraj podczas joggingu rano na to odkrycie - kwitną już dzikie róże ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
no włąsnie chodza za mna szparagi, moze wreszcie, pierwszy raz - prawidłowo je ugotuje, bo nie umiem
![]() ![]() ![]() Słodki psiak...I tak, nastepnym razem poprosimy jedzenie na wynos, z greckiej tak bralismy, tu nie wiedzielismy, jakie sa zwyczaje... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2022-05-23 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam kolczyka
![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.