|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry fotograf we Wrocławiu
Witajcie kochane,
Czy możecie mi polecić we Wrocławiu jakiegoś dobrego fotografa do zdjęć do dowodu czy CV z retuszem? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fotograf we Wrocławiu
Polecam Panie fotograf na ul. Powstańców Śląskich 166 we Wrocławiu.
Niedawno robiłam tam zdjęcia do dowodu i do CV (były gotowe w 15 minut). Potem sesję zdjęciową. Nie jestem fotogeniczna ale tym razem zdjęcia bardzo mi się podobają. Wyglądam naturalnie. Panie widać, że znają się na rzeczy i lubią dwoją pracę. Jako klient czułam się tam bardzo dobrze. Polecam. ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-08-02 o 14:59 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Polecam [link] co najważniejsze można obejrzeć zdjęcia przed ich wzięciem, a jak się nie podoba, to Pani robi do skutku. Na zdjęcia czeka się 15 min bez dodatkowych opłat i za darmo również dają zdjęcia na pena albo na maila.
Nie polecam fotografa w pasażu niepolda, chyba tzw. zielony [link] pani zrobiła mi zdjęcia, nie pokazała go, a wyszłam jakby miała wodogłowie. Zdjęcie było do odebrania następnego dnia. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2021-04-30 o 00:36 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Szczerze polecam FotoKrzyki. Najlepsze zdjęcie do dyplomu jakie miałam. Pełen profesjonalizm!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na Pomorskiej jest fajny fotograf
![]()
#6 |
Przyczajenie
|
Ja śmiało mogę polecić p. Kasię z big studio. Co prawda robiłam u niej sesję biznesową, ale podczas sesji poprosiłam o dodatkowe zdjęcie do CV i bez problemu takie mi zrobiła. Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona, bo na zazwyczaj na tego typu fotkach wyglądam koszmarnie
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-09-26 o 19:13 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czy tylko mi coś tu "dziwnie pachnie" - nowo zarejestrowana użytkowniczka, pierwszy post, i odpowiadając na pytanie o zdjęcia identyfikacyjne (pal sześć datę zadania pytania) pisze o świetnym podejściu do dzieci...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że długo nie zagrzejesz tu miejsca ![]() A jak już sobie dyskutujemy o ofertach, to jeśli idziesz np. do lekarza (trochę z grubej rury) to wybierasz najtańszego, takiego, który się reklamuje "uroki odczyniam, ciążę wywołuję, ciążę odwołuję, łysienie leczę, odciski zwalczam, urodę poprawiam, zęby wybijam, mózgi operuję i to wszystko najtaniej na wiosce" czy jednak szukasz kogoś specjalizującego się w jakiejś dziedzinie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Akurat zwykłe zdjęcie to w dobrej jakości zrobisz nawet w urzędzie.
Jeśli potrzebowałabyś bardziej sesyjnych zdjęć z tego regionu, wiem kogo polecać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Modelka amatorka :D
|
Podepnę się trochę do tematu. Orientujecie się, czy w SPP potrzebują dobrych zdjęć od fotografa przy castingu, czy można przyjść z pustymi rękami i sami zrobią zdjęcia? Chodzi mi o agencję SPP Wrocław.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej,
jeżeli potrzebna Ci sesja zdjęciowa to mogę polecić digital-motion przy konduktorskiej - świetne sesje zdjęciowe - profesjonalne, bardzo miła atmosfera, więc warto. Naprawdę prof. Jeżeli potrzebujesz zdjęcia do dowodu lub paszportu to ja robię sobie sam przy pomocy telefonu. Wchodze na stronę xxx wybieram rodzaj dokumentu i po chwili mam. Powodzenia Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-12-13 o 08:33 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Doskonały opis Dziękuję bardzo za podzielenie się swoimi przemyśleniami. Podkreśliłem wiele przydatnych informacji. Powodzenia!!Biorąc pod uwagę dużą liczbę fotografów, którzy dzielą się swoimi opiniami i doświadczeniami, chciałbym również udostępnić bardzo przydatną stronę, na której można doskonalić swoje umiejętności we wszystkich obszarach fotografii xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-12-13 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Studio Kwadrat na ulicy Popielskiej to naprawdę miejsce gdzie szybko, profesjonalnie można zrobić takie foto do dowodu. Jak moja siostra potrzebowała to akurat z Olcią pojechałam i naprawdę było wow. Obsługa i jakość foto zasługują na podkreślenie tutaj, by polecić fajne miejsce. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2021-03-22 o 11:19 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.