![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha - cz.7
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ależ lecicie
![]() Wróciłam od fryzjera i już wchodząc do domu zaczęłam usuwać wsuwki 🤣 Tak więc za moment drugi raz do wanny i prostowanko. Przynajmniej moich czerwonych uszek nie będzie widać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- LIKKA!! Poleć coś na zapalenie pęcherza ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#63 |
Zakorzenienie
|
A furagina 3x2 + witamina c? Duuuzo wody z cytrynka, pokrzywy.
Aż tak źle u fryzjera?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fryzjer masakra. Wolałam po swojemu,bo inaczej cały czas bym myślała o włosach. Czas mnie zaczyna gonić!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() U mnie wczoraj było grzecznie, zrobiłam sobie spory spacer po tym sądzie. Odwiedziłam sklep z naturalnymi kosmetykami i mam małe zapasy. Dzisiaj zaliczyłam trening i własnie czekamy na znajomych, kupiliśmy tylko frytki i czeka winko. Oczywiście dzisiaj o poranku 0,6 kg mniej niż wczoraj ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
My już w domu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#68 |
Zadomowienie
|
Brudno...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego się najadłas ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87571309]Schudnij trochę za mnie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jakby tak się dało, to zrobiłabym biznes życia oferując takie usługi ![]() Współczuję bardzo stresów, masz jakąś możliwość oderwania się od wszystkiego na moment? Może masz możliwość wyrwania się na samotny spacer? Mnie to zawsze bardzo pomaga na uspokojenie i wyżycie się ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zapłaciła złotem za schudnięcie za mnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#72 |
Konto usunięte
|
Rombek, ja teraz nie bardzo mam ochotę na samotne wyjścia, odkąd mam mniej czasu dla rodzinki w ogóle.
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Czysta micha - cz.7
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Irmina ja nie mam 3 czworek, a powinnam nie mieć żadnej
![]() mądrości- czyli w ogóle, taki tam atawizm sprzed miliona lat. Jeśli trzeba to rwij. Wymieszałam 3 wina, zjedliśmy frytki, upieklismy szpik kostny. umieram z głodu, ale jestem silna. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2020-02-08 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87572436]Cooooo upiekliście????
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Moj małżonek odwala takie maniany na parkiecie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#77 | |
Zadomowienie
|
W knajpie się objadlam. TŻ powiedział, że zabiera mnie do eleganckiej restauracji, kazał się nawet ubrać ładnie. To myślę, że jak elegancka to porcje będą raczej degustacyjne
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Właśnie, coo? :P Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego kadrowe u mnie w pracy są tak tępe?
Wystawiły mi PIT na adres zameldowania (podkarpacie) i urząd skarbowy zgodny z miejscem zamieszkania (Poznań). Przy takiej sprzeczności poznański urząd przekazałby rozliczenie do Krosna, co jest mi mocno nie na rękę i jest niezgodne z przepisami podatkowymi ![]() Znaczy się, wiem. "Adres zamieszkania" to trudne pojęcie. Na umowie też mi wpisali zameldowania. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Miałam dziś wenę popracować i dopiero się oderwałam, z krótką przerwą od południa na obiad. Znów się nie poruszałam... Ale miska jakościowo w porządku, choć z ilością mogłam przesadzić - nie liczyłam na wszelki wypadek
![]() Nestle, rozumiem, że uczesanie Ci nie podeszło - szkoda... Mam nadzieję, że przynajmniej impreza się udała ![]() Wolha, dołączam do pytania "co upiekliscie?!" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez picknick Czas edycji: 2020-02-08 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nestle czekam na relacje z imprezy
![]() Dzień dobry ![]() U mnie wczoraj nawet nawet ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Wolha, chyba je szpik czyli ta część w np. w krubej kości w środku, która jest miękka i jadalna. Można ugotować razem z kością, albo właśnie upiec obie wersje są smaczne. Szpik jest bardzo zdrwy, mój TZ i ja go bardzo lubimy, ja w ciąży jadałam go reguralnie bo chciałam czerpać jak najwięcej składniki.o ile to jest to o czym pisze Wolha i jej słownik nie robi nam kawału.
#83 |
Konto usunięte
|
Ja wiem, że to się je, ale nie wiedziałam, że piecze.
I w ogóle jak to wygląda i smakuje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Czarna owca
|
O rany, dla mnie abstrakcja bardzo z tym szpikiem
![]() Melduję, że wracam dziś do żywych. Właśnie jem wczesne śniadanie (grahamka z "szynką" seitanową i ogórkiem zielonym + jogurt sojowy), bo później lecę do kumpla. Zrobiłam nam na obiad tofu marynowane z warzywami ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Jamo w sobie jest takie słodkawe, delikatnie słodkue coś o konsystencji nie wiem jakby to opisać miękkiego czegoś jak jadałam z ugotowanej kości w kawałkach to łyżeczka to wyciągałam jak lody pudełka łyżka dosyć łatwo się w to wbija. Pieczone to TZ robił tak że podgotowane kości wydrążył, szpik włożył na patelnie z szpinakiem i cebula i czoskiem i podsmarzal na maśle oczywiście całość - dla mnie petarda😍
#86 |
Konto usunięte
|
Ja rozumiem, że to się je, ale dla mnie to byłoby psychicznie nie do przeszkodzenia. Tak samo jak nie zjadłabym surowego jajka czy mięsa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Czarna owca
|
Surowe jajka piłam za dzieciaka, jak prababcia miała kury. I piłam świeżo wydojone, jeszcze ciepłe mleko. Aktualnie nie do przeskoczenia dla mnie, nawet jakbym jadła produkty odzwierzęce.
![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Ja też.
Co do mleka - w zasadzie tak sobie myślę, że gdyby na rynku był produkt roślinny o takim samym smaku i cenie, to spokojnie bym go wybrała zamiast mleka krowiego. A obecnie to, że mleko przerobione przez te wszystkie procesy nie ma jakichś wielkich wartości odżywczych mi nie przeszkadza, bo nie piję go w tym celu, tylko głównie do smaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87573034]Ja rozumiem, że to się je, ale dla mnie to byłoby psychicznie nie do przeszkodzenia. Tak samo jak nie zjadłabym surowego jajka czy mięsa.[/QUOTE]
the same... Poki moge wybrac zeby zjesc cos innego, to tego nie na pewno nie wybiore. Dla mnie juz owoce morza sa niezbyt przystepne...
#90 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87573045]Ja też.
Co do mleka - w zasadzie tak sobie myślę, że gdyby na rynku był produkt roślinny o takim samym smaku i cenie, to spokojnie bym go wybrała zamiast mleka krowiego. A obecnie to, że mleko przerobione przez te wszystkie procesy nie ma jakichś wielkich wartości odżywczych mi nie przeszkadza, bo nie piję go w tym celu, tylko głównie do smaku.[/QUOTE]Mnie już krowie nie smakuje, a kiedyś piłam kartonami. Uwielbiałam smak mleka krowiego ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.