|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem ze znalezieniem pracy niż miejsce zamieszkania
Mam problem ze znalezieniem pracy. Mam 3 letnie doświadczenie w pracach biurowych i niestety byłam na rozmowach ale ze względu na wiek i małe doświadczenie, nie zostałam wybrana. W chwili obecnej udało mi się załapać na produkcji. W rzeczywistości chciałabym wyprowadzić się do większego miasta i mimo wysyłania cv nikt nie odpowiada. Może powinnam coś zmienić w moim CV? Mam napisane, że pracę mogę rozpocząć od razu, relokacja również zawarta. Dodatkowo załączam list motywacji i nadal cisza. Chciałabym móc dalej pracować w biurze ale jestem także zainteresowania pracą na magazynie/produkcji i na takie oferty także nie opowiadają. Co powinnam zmienić w sposobie szukania pracy na odległość? Chcę wyprowadzić się jak najszybciej, tylko najpierw chcę mieć tam na miejscu pracę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem ze znalezieniem pracy niż miejsce zamieszkania
Przez co szukasz ofert/składasz CV? Portale typu pracuj.pl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem ze znalezieniem pracy niż miejsce zamieszkania
wlasnie jak nie mialam 5 letniego doswiadczenia tez miałam problem,, najgorzej to do ksiegowości, a jak wykresliłam sobie prace fizyczne z, nie przyznałam sie do niej xd to szybciiej wzieli mnie do birua, w lukach wpisywalam wolontariaty zamiast pracy fizycznej typu sprzatanie pomieszczeń pracy glownie szukam przez insta powiazane z facebookiem i przer facebooka u rekruterów np. wyslij cv do np. profilu Sabina rekrutuje albo Sabina rekruterka z np agencji pracy .. tylko jak z 25 kandydatów na 1 miejsce a potem rekrutacja odowlana na dla wszystkich to tak jest .. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- w ogole www.praca.pl to sa jakies boty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.