|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Xxx
|
Problem ze spadającą prezerwatywą
Witam nie wiem dlaczego prezerwatywa za każdym razem się zsuwa i spada z mojego członka , który jest w pełnym wzwodzie . Używam standardowych prezerwatyw ale zarówno durex jak i inne prezerwatywy kończą tak samo wewnątrz waginy partnerki.
Proszę o odpowiedź na moje pytanie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem ze spadającą prezerwatywą
Jeżeli to nie problem z penisem to brzmi to tak jakbyś nie potrafił ich prawidłowo założyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Xxx
|
Wydaje mi się że dobrze ja zakładam , podczas stosunku prezerwatywa powoli zsuwa się z penisa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Prezerwatywa jest zaprojektowana tak, aby przy prawidłowym wzwodzie nie miała prawa sie zsuwac, jej tworzywo ma zwyczajnie za duży opór na to aby mogła tak po prostu zejść. Albo twój penis jest za bardzo nawilzony czymś przed założeniem, albo masz problemy z prawidłową erekcją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kup więc mniejsze, a przed stosunkiem umyj penisa mydłem, zapewni lepszą przyczepność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Xxx
|
Penisa zawsze myje mydłem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej, sprawdź np. w internetowych sklepach erotycznych. Powinni mieć gumki w różnych rozmiarach.
Miałam kiedyś podobny "problem" z eksem i okazało się, że baaaardzo się podnieca i robi się mokry i dlatego gumka się zsuwa. Zmieniliśmy na takie bez lubrykantu (też można takie dostać np. online) i było lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.