![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Serial "Na dobre i na złe"
Zapraszam fanki serialu do udzielania się na jego temat
![]() Edytowane przez marcia0024 Czas edycji: 2012-02-10 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Serial "Na dobre i na złe"
Melduję się pierwsza
![]() Oglądam ten serial od początku, bardzo mi się podoba ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Ja rowniez uwielbiam ten serial, zawsze z niecierpliwoscia czekam na piatek ![]() Racja ta nowa ekipa jest swietna! A ten nowy, ordynator Falkowicz jest mega przystojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, Falkowicz przystojniak na maksa
![]() ![]() Kuba z Zosią niby chcą posklejać zwiazek, ale Żmijewski przecież zrezygnował z serialu, więc nie wiem jak to będzie... ![]() Agaty mi szkoda, taka fajna dziewczyna, a wszystko jej się schrzaniło ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...php?p=31336878
jest juz wątek o NDINZ :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
beach please
|
Ja też lubię ndinz
![]() ![]() ![]() ciekawa jestem jak się potoczy wątek Agaty - od początku mi się ten Paweł nie podobał,on kojarzy mi się tylko z psychopatą ,takim zresztą się okazał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Widzę, że pojawił się wątek serialu, który oglądam od samego początku. Żadnego odcinka nie przegapiłam. Wątki poruszane są dla mnie bardzo życiowe i naturalne, zdarzające sie w codziennym życiu. Nie koloryzują sytuacji. Paweł od samego początku nie pasował mi taki. Strasznie zarozumiały, nie akceptował przyjaciół Agaty i to mnie cholernie wkurzało. Mam nadzieję, ze jednak Agata nie będzie z nim w ciąży. Nie oglądałam jeszcze wczorajszego odcinka i nie wiem jak sie ta sytuacja rozwiązała. Falkowicz jest przystojny, ale momentami mnie drażni, w szczególności jak do każdej operacji zabiegu bierze Przemka. Wkurzył mnie bardzo jak potraktował pacjenta Wiki, to ona go przyjęła pomimo, że on protestował, a do zabiegu nie mogła mu asystować tylko Przemek. Zrobiło mi się żal Wiki.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
też się melduję
![]() ![]() ![]() ![]() wątki są nawet ciekawe, choć czasem trochę niedociągnięć pod względem medyczno- merytorycznym (pamiętam odcinek, gdy Borys wyciągnął nóż z rany, przecież żadnemu lekarzowi by taki durny pomysł nie przyszedł do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lena
|
to i ja się zgłaszam...
![]() co do Zosi i Kuby- gdzieś wyczytałam że odeszli z serialu, i będę sie pokazywać tylko od czasu do czasu.. szkoda.. bo myslałam że Zosia będzie z pIOTREM ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lena
|
mnie ogólnie denerwuje Latoszek.. nie wiem czemu? taki wg. mnie buc!
![]() a uwielbiam młodą kadrę! myslałam w pewnym momencie jak syn Burskich skończy szkołę to wyląduje w Lesnej.. szkoda że go nie ma.. mógłby teraz zastąpić Burskiego- ale on w serialu chyba wybrał inną drogą medycyny ? chyba jest chirurgiem plastycznym ![]() a bardzo mnie śmieszą e wspólne pokoje lekarskie wszystkich lekarzy ![]() ![]() a moment zwalniania Bożenki przez Falkowicza.. jak bliski i realny.. przecież nie od dzis wiadomo że dyrektorzy placówek mają za przeproszeniem gówno do gadania.. i tak to pokazali w serialu! ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja tez uwielbiam ten film, kiedyś nr 1 było m jak miłość ale NDINZ jest lepsze
![]() lubię tu chyba wszystkich, oprócz Falkowicza, nadęty buc, myśle że długo nie pobędzie w filmie, a przynamniej mam nadzieję Lubię Piotra (ciasteczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mnie Falkowicz zaczyna strasznie denerwować. Zapałę tak faworyzuje, że już nie mogę na to patrzeć. Wiki jest też dobrym chirurgiem i mógłby też ją wziąć w asystę. Przegiął jak dla mnie z tym pacjentem Wiki, to ona go zdiagnozowała, badania zleciła, a do operacji już jej nie chciał wziąć. Chamskie to było.
Sambora też lubię, szkoda, ze tak pod górkę ma z odzyskaniem syna. Jak dla mnie jest rzeczywistością, bo tak to wygląda w naszym kraju. Tworzy świetny duet z Niną, pasują do siebie. Kibicuje im, moze zostaną rodziną i będą razem wychowywać Krzysia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się tylko, zeby scenarzyści się nie zaczeli wzorować na Grey's Anatomy i żeby nie było miłosnych wątków na zasadzie"każdy z każdym" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Lena
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A świetna jest też ta nowa ginekolog, taka sympatyczna i bardzo ładna ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
O fajny wątek
![]() Cytat:
Ja w ogóle to powróciłam do oglądania serialu nie tak dawno, miałam kilkuletnią przerwę, ale teraz znowu mnie wciągnął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
oo ktoś założył
![]() To zapytam specjalistek - dokąd wyjechała córka Wiki? Bo przegapiłam. Gdzieś za granicę, ale gdzie ![]() A Agata jest prześliczna ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
to i ja się dołączę do wątku
![]() Na dobre i na złe oglądam od początku. A z bohaterów serialu aktualnie najbardziej lubię Latoszka, Wiki, Agatę, Gawryło ![]() ![]() Ciekawi mnie jak potoczy się dalej wątek Agaty. Stace - jak czegoś nie pokręciłam, to Blanka, córka Wiki wyjechała do szkoły do USA
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej córka wyjechała do Nowego Jorku. Agata fakt jest sliczna, bardzo podoba mi sie jej barwa glosu ![]() Jak dla mnie ta nowa ginekolog- Hana jest mega pozytywną osobą, ta jej otwartość, sposób bycia ![]() Ehh widzę, że powoli wykrusza się starsza obsada, szkoda bo mam do tych postaci ogromny sentyment. W ostatnim czasie przegapiłam kilka odcinków, więc powiedzcie mi czy Lena już urodziła? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Ooo tak Gawryło jest ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Lena jeszcze nie urodziła
A co do Agaty: Chciałabym, żeby połączyli ją z Gawryło. Pamiętam, że jak ją zobaczył pierwszy raz w szpitalu to już wtedy wpadła mu w oko. Potem jakoś się to rozeszło.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś bardzo lubiłam Na dobre i na złe (początkowe odcinki), ale potem zaczęły mnie irytować, te wieczne smuty i dramaty bohaterów. Teraz od czasu do czasu oglądam z mamą albo przyszłą teściową i wydaje mi się znów jakiś ciekawszy. Młodzi bohaterowi dużo wnoszą do serialu, a nie tylko ciągle Zosia (której nie znoszę) i Kuba.
Ciekawe co będzie dalej z Agatą i tym jej powalonym mężulkiem, co z Wiki, Zapałą. Ja mam wrażenie, że nowy dyrektorem to ściemniacz, werbuje sobie takich naiwnych i wpatrzonych w niego gości jak Zapała i potem ich rękami dokonuje swoich medycznych cudów, a sam niewiele umie. A taka Wiki jest dla niego zagrożeniem, bo wydaje się wścibska i przebojowa, więc z góry widać, że materiału na naczelnego lizusa i sługusa z niej nie będzie, dlatego ciągle pod nią dołki kopie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Macie rację, Agata jest prześliczna
![]() Wiki też mi żal, jest taka zdolna, a ten Falkowicz tak ją poniża ![]() Szkoda, że Bożenka też odeszła z serialu, lubię ją, a jej mąż Ruth jest kapitalny ![]()
http://s8.suwaczek.com/200902281026.png http://s9.suwaczek.com/20120623310113.png Edytowane przez joasiaa25 Czas edycji: 2012-02-12 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hana jest bardzo fajną postacią, też ją lubię ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Falkowicz jak dla mnie przechodzi wszelkie granice, faworyzuje ciągle Zapałę i tylko on mu asystuje. Wiki mu chyba nie na rękę, bo pyskata jest i broni swego zdania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Miała takie podejrzenie, ale na szczęście nie jest.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.