|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czy moja dziewczyna to wariatka?
Mam problem z dziewczyna a konkretnie z jej zachowaniem.Znamy się parę miesięcy i można powiedzieć że jestem zakochany ale co raz bardziej mi nie odpowiada jej styl bycia.Często chodzimy ze znajomymi do klubów i ostatnio np po alkoholu wygłupiała się jak nastolatka wyprawiając różne ceregiele.Do obcych ludzi odnosi się wulgarnie a nie trzeba dużo.Dziewczyna przechodząc koło niej na imprezie trochę się obiła o nią a ona od razy " patrz jak chodzisz kur.."
Mam wrażenie że uwodzi obcych facetów i sprawia jej frajdę jak się na nią gapią nie zważając na to jak ja się z tym czuje.Wiem że moi znajomi po ostatnich imprezach sobie myślą skąd ją wytrzasnąłem i nie mają dobrego zdania o niej.Odnoszę wrażenie że mentalnie zatrzymała się w gimnazjum.Podoba mi się i na początku było ok ale czym bardziej ją poznaje to mnie irytuje. Myślicie że takie osoby się nie zmieniają i już taki charakter pozostaje na zawsze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy moja dziewczyna to wariatka?
Jak to uwodzi innych? Co robi?
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Myślisz że chamstwo przejdzie jej z wiekiem? To czekaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wyzywanie innych ludzi z powodu takich bzdetów rzeczywiście jest słabe, ale tym uwodzeniem to nieźle popłynąłeś.
Po pierwsze co to w ogóle jest "uwodzenie wzrokiem"? ![]() Piszesz, że ona to wszystko robi nie zważając na to jak się czujesz - a mówiłeś jej chociaż jak się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-04-02 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;87715762]Wyzywanie innych ludzi z powodu takich bzdetów rzeczywiście jest słabe, ale tym uwodzeniem to nieźle popłynąłeś.
Po pierwsze co to w ogóle jest "uwodzenie wzrokiem"? ![]() Piszesz, że ona to wszystko robi nie zważając na to jak się czujesz - a mówiłeś jej chociaż jak się czujesz?[/QUOTE] Jak to wolno o czym ty piszesz?Normalnie widać jak się gapi na facetów i uśmieszki flirtujące.D la mnie to nie fajne jak jesteśmy w związku a ona twierdzi że jest ok.Zachowanie jest dziecinne jak nastolatki takiej co ma jeszcze w głowie "psiu bziu.Jeszcze np taka sytuacja - wkłada mi ręce za koszulkę przy wszystkich za koszulkę i nie tylko za koszulką a jak jej mówię żeby się opanowała przy ludziach to foch. Edytowane przez MateuszMak Czas edycji: 2020-04-02 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ile ma lat?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#10 |
Zakorzenienie
|
Generalnie ona ma do tego prawo. A Ty masz prawo nie chcieć mieć takiej dziewczyny. I tu jedynym wyjściem jest rozstanie. Nie jest Wam ze sobą po drodze. Dziwi mnie bardziej to, że największy problem widzisz w jakichś spojrzeniach, a nie w tym, że panna jest agresywna (słownie) w stosunku do innych.
#11 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, przecież to kolejne konto starego trolla nieumiejacego stawiać spacji po kropkach. Zgłaszam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.