Biura Podróży - obozy - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 19:10   #121
jusgo
Przyczajenie

Dot.: Biuro podróży Arion ?

Ogólnie to każdy robił co chciał i kiedy chciał... ; )
Z wychowawcami nie było problemu, chyba, że Pani kierownik zachciało się sprawdzic trzeźwość/czy jesteśmy w pokojach. ;D Ale to rzadko.
jusgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 19:14   #122
monika9952
Zadomowienie

A ile był was na obozie bo kompletnie nie mam pojęcia ile jest miejsc na taki obóz ?

Przepraszam, że cię tak męczę
monika9952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 19:17   #123
jusgo
Przyczajenie

Nie ma problemu
Na moim obozie było około 15 osób, ale był to jeden z mniej obleganych turnusów.
Stary 2011-04-03, 19:21   #124
monika9952
Zadomowienie

uhh.. strasznie mało .. a w jakim przedziale wiekowym byli ?
Stary 2011-04-04, 18:20   #125
jusgo
Przyczajenie

były trzy takie mniejsze dziewczynki które trzymały się raczej z boku, a reszta przeważnie 16. kilka 15, kilka 17.
Stary 2011-04-25, 19:27   #126
kacha1324
Przyczajenie

Cześć
Zastanawiam się nad wyjazdem z tego biura na obóz w Grecji, czy był może ktoś?
http://www.arion.pl/offer_1534_1086.html
kacha1324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 12:34   #127
wonderworld
Przyczajenie

Dot.: Biura Podróży - obozy

A co sądzicie o biurze podróży olimp travel?
Bo ja mam zamiar wybrać się do włoch na półwysep Gargano..
Był ktoś może z Was tam ?! Proszę bardzo odpiszcie

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Carolinex33 Pokaż wiadomość
Co myślicie o Bułgarii Słoneczny Brzeg hotel Kotva ?
z biura podróży FUN CLUB.

fajnie z nimi jest? dużo osób jeździ?
Ja byłam i powiem Ci tak .. Hotel super baseny, pokoje itp.
Za to jedzenie okropne .. codziennie to samo ąż wymiotować sie chciało .. na początku spoko było z tym jedzeniem a potem .. to porażka bo na dłuższą metę to żołądek boli ... Jeśli chodzi o kadrę to .. bez komentarza! (ale w tym roku na bank będzie inna) Na szczęście my mieliśmy spoko wychowawcę i mogliśmy robić z nim co chcieliśmy Jeśli chodzi o położenie hotelu to kawałek było do Słonecznego Brzegu i mało kiedy bylismy tam w centrum (jak będziesz miała spoko wychowawcę to będziecie częściej tam chodzić .. a tam jest dużo klubów) No i jeszcze jedno radzę Ci zabrać tam kilku swoich znajomych bo tam , tak naprawdę jest dużo ludzi w hotelu i nie ograniesz kto jest z twojego obozu i 'każdy sobie rzepkę skrobie' i robi co chce w swojej grupie .. i mało kto z kims sie tam zapoznaje), ale powiem tak nie było aż tak źle .. zresztą co ja Ci tam będę gadać .. sama pojedź i zobacz może w tym roku bedzie lepiej
wonderworld jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-02, 16:06   #128
monika9952
Zadomowienie

Wszędzie w Bułgarii jest niedobre jedzenie więc jadąc tam albo zrobicie sobie dietkę arbuzową ( naprawdę można dużo schudnąć :P ) albo będziecie dojadać na mieście ( bardzo polecam Serbów , mają tanie jedzenie a PRZEPYSZNE i dużo dają na talerz )

Ja byłam rok temu w Międzyzdrojach i zgodze się , najlepiej jechać z kimś chociaż z jedną osobą ja akurat jechałam z kuzynką ale z nią jechało jeszcze takie jedno rodzeństwo więc trzymaliśmy się razem .. były dzieczyny, kóre trzymał się tylko same i był z nimi jeden chłopak, który wgl. nie wiedział co ma ze sobą zrobić.. :P

Mam pytanie :WIECIE MOŻE ILE JEST MIEJSC NA OBÓZ DO BUŁGARII ? TAK MNIEJ WIECEJ ? LUB JEŚLI JEST NIEOGRANICZONA ILOŚĆ TO ILE TAK ZAZWYCZAJ JEŹDZI ?

Edytowane przez monika9952
Czas edycji: 2011-05-02 o 16:07
Stary 2011-05-09, 23:25   #129
Soft92
Raczkowanie

GG do Soft92
Biura podróży

Witam. Proszę o doradzenia najlepszych biur podróży tzn takich gdzie jest luz Miałem jechać z beatura ale nie jest on w polskiej izbie turystycznej oraz ma bardzo ale to bardzo zle opinie. Boje sie o swoje pieniadze!
Soft92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 14:03   #130
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja
Dot.: Biura podróży

ja bym się bała o swoje pieniądze jakbym jechała z ruskiego biura. A ze znanego polskiego?? W jakim ty świecie żyjesz, to nie jest biuro "podróże u jadzi...."

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 14:41   #131
Soft92
Raczkowanie

GG do Soft92

Z ruskiego biura to Ty sie akurat nie powinnaś bać

Nie ja się boje , tylko moi rodzice - ale pewnie i tak pojadę tylko przez jakiegoś pośrednika

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 16:09   #132
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

to im uświadom, że nie ma czegoś takiego jak najlepsze biuro

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 15:23   #133
mikaminika
Rozeznanie

GG do mikaminika

Ja śmiało mogę polecić biuro fanclub!
Jechałam z niego w zeszłym roku do Lloret De Mar i złego słowa nie mogę powiedzieć
Wszystko było tak jak w ofercie + świetna kadra.

btw. Siema Rosja hhaha gdzie jedziesz w tym roku ? ^^

Lloret de Mar 2010
mikaminika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 19:52   #134
Pam_
Przyczajenie

Polecam Steje - w tamtym roku byłam w Bułgarii. Wszystko spoko i kadra wyluzowana :P
Pam_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 20:06   #135
Soft92
Raczkowanie

GG do Soft92

Jadę z beaturu , mam nadzieję ,że będzie chillout ;]
Stary 2011-05-11, 22:13   #136
mikaminika
Rozeznanie

GG do mikaminika

Cytat:
Napisane przez Soft92 Pokaż wiadomość
Jadę z beaturu , mam nadzieję ,że będzie chillout ;]
Sama się zastanawiałam nad tym biurem, bo naprawdę mają tanio, ale jak przeczytałam kilka opinii w internecie na jego temat, to zmieniłam zdanie
Obyś Ty miał udany wyjazd

Lloret de Mar 2010
mikaminika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 22:45   #137
Soft92
Raczkowanie

GG do Soft92

Ludzie tutaj na forum też pisali ,że było ok. W tamtym roku był też kolega z klasy i mówił ,że było świetnie - także liczę na super wypoczynek
Stary 2011-05-26, 00:48   #138
keszta
Przyczajenie

Szukałam ale nie mogę znaleźć

Edytowane przez keszta
Czas edycji: 2011-05-26 o 00:53
keszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-27, 00:23   #139
jareks
Przyczajenie

Hej
Poszukuje ofert Paryż+Hiszpania+Wenecja , głownie obozy studencie ( rocznikowi 19 , brak legitki studenta ) znacie może jakieś ?
jareks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 17:20   #140
kleudus
Raczkowanie

GG do kleudus

co do jedzenia w Bułgarii to się zgodzę bo jest straszne, ale w centrum jest McDonald's ;> ja już drugi raz się tam wybieram tyle że, z Juwenturu i do Afrodity w terminie 14.07-25.07 wybiera się ktoś? ;>
kleudus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 17:21   #141
kleudus
Raczkowanie

GG do kleudus

ja polecam biuro Juwentur, Almatur + Beatur zaś nie polecam Ok-tours
kleudus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 15:32   #142
ajay
Raczkowanie

Ja polecam takie znane i sprawdzone krakowskie: Harctur Kraków (dopiska 'kraków' jest ważna bo bez tego to inne biura są), Jaworzyna Tour, Olimp. Wszędzie tam miałam luz, ale wiadomo, to też kwestia szczęścia. Odradzam Arion - sfustrowana kierowniczka która wzięła na obóz młodzieżowy na Węgry swojego synka koło 8-9 lat i wszyscy non stop słuchali tylko jak ona się na to biedne dziecko drze...
ajay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 21:01   #143
megusta77
Przyczajenie

GG do megusta77
Dot.: biuro GULIVER/ gro tour

obóz: 12-24.07.2011 Hiszpania - Costa Brava -Calella (hotel: Continental**) : przez Paryż (zwiedzanie i nocleg) + EuroDisneyland; wracając przez: Monaco - Monte Carlo; następnie w Czechach nocleg.
Moja córka jedzie. Biuro z polecenia znajomych
megusta77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 19:58   #144
justine333
Zakorzenienie

http://www.busferie.pl/kolonie-obozy...promocja-.html a może tu ktoś by miał ochote ..w sierpniu pod koniec ?
Stary 2011-06-16, 19:58   #145
justine333
Zakorzenienie

http://www.busferie.pl/kolonie-obozy...promocja-.html a może tu ktoś by miał ochote ..w sierpniu pod koniec ?
Stary 2011-07-13, 14:43   #146
anula_ga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panciocha Pokaż wiadomość
a co powiecie o biurze HENTUR?LUB beatur?
O! Ja ma dużo do powiedzenia o henturze!!
Moja córka jest obecnie na kolonii organizowanej przez Hentur (wykupiłam w Harctur, więc na harctur tez uważajcie, bo na jedno wyjdzie).
Córka jest wegetarianką. Po dokonaniu rezerwacji, ale przed wpłata zaliczki, rozmawiałam z biurem, czy dieta wegetariańska jest dla nich problemem - powiedzieli, że absolutnie nie. Chciałam nawet wcześniej dostarczyc im karte informacyjną, bo tam były dokładne informacje na ten temat, ale powiedzieli, że nie ma takiej potrzeby. No więc zapłaciłam.
Córka pojechała w sobotę 9 lipca - na obiad był kotlet. Powiedziała, że ona nie je mięsa - odpowiedziano "to odłóż mięso". Córka zapytała więc co dostanie w zamian za mięso - usłyszała, że nic nie dostanie. Po tym zdarzeniu był szereg moich telefonów do kierowniczki kolonii (nie chcę wracać do tej rozmowy, bo to temat na odrębna książkę - w skrócie: kierownik kolonii nie jest od rozwiązywania problemów, gdyby sie komus tak wydawało to myli się! Pani mi powiedziała, zebym to załatwiła przez biuro). Sprawa miała byc załatwiona. W niedzielę dostała 2 jajka sadzone - chyba za karę za to, że zjadła tylko 1 w poniedziałek znowu nie dostała nic w zamian za mięso. Oczywiście znowu szereg moich telefonów do kierowniczki kolonii, do wychowawcy, do biura podróży. Kuchnia w końcu wzięła sie za siebie i kupiła dla niej kotlety sojowe. Kotlety sojowe dostała we wtorek, ale dzisiaj znowu nie dostała nic!!!!!!
Przecież to jakas porażka jest!!! Mnóstwo jest smaczków tej historii, których nie napisałam (np. zaproponowano Weronice, żeby sama sobie kupowała to co che na obiad, a oni jej zrobią.....a ja głupia sądziłam, że wyzywienie było w cenie ).
Jestem po kolejnej rozmowie - tym razem z właścicielką biura podróży. Nie mam juz siły, boli mnie głowa, chce mi sie rzygać. A najbardziej żal mi córki, bo to miał być wypoczynek a nie walka o pozywienie.......
Stary 2011-07-27, 18:22   #147
Puszek67
Raczkowanie

wie ktoś z Was coś o biurze podróży prima tour? bardzo ważne!
Puszek67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 13:27   #148
Marsila
Raczkowanie

Biuro podrózy E-koliber

Więc jak w temacie, jechała któraś z was z tego biura ?Jeżeli tak, to jak biuro, było wszystko tak jak w umowie ? Szczególnie chodzi mi o obozy/kolonie.I jak kadra wychowawcza?Gdyż mam w planach wybrać się z tego biura, lecz na początku chciałam się przekonać czy warto.Z góry dzięki za pomoc.
Marsila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 16:50   #149
rozsnyo
Przyczajenie

Biuro podróży Karlik

Był ktoś może na obozie z biura podróży Karlik ? Chciałabym się dowiedzieć jak z kadrą
rozsnyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-10, 13:09   #150
SweetAnn
Raczkowanie

GG do SweetAnn
Dot.: Biuro podróży Karlik

Ja byłam w zeszłym roku w Złotych Piaskach z Karlikiem. Powiem Ci,że ja bardzo je lubie i w tym roku również wybieram się z nim w to samo miejsce.^ ^ Kadra? Mieliśmy P.Olę rezydentkę,miała 20 pare lat i trochę starszą P.Basię. Bardzo ale to bardzo je lubiłyśmy. Łatwo się dało z nimi dogadać,pani Ola zabierała nas na dyskoteki (Malibu) i sama siedziała przy barze i flirtowała z barmanami,od czasu do czasu tylko robiąc zbiórki,żeby sprawdzać czy wszyscy są,po czym szliśmy się bawić dalej. Wieczorem mogliśmy spokojnie sobie wychodzić na miasto do ok.22.30-23,ale robiły nam różne konkursy za które można było uzyskać + 1 godzinę na mieście. Obowiązywał nas zeszyt wpisów i wypisów. Czyli wypisywaliśmy się o której wychodzimy,imię i nazwisko i po powrocie,żeby wiedziały,że już wróciłyśmy. Ogólnie bardzo kontaktowe,po mieście często siedziałyśmy u nich w pokoju i gadałyśmy z nimi o wszystkim. Pokazywałyśmy im ciuchy i malowałyśmy paznokcie. Jedne z niewielu biur nie robiły nam ciszy nocnej,jak tutaj np. w biurze BUT gdzie nauczyciele normalnie siedzieli po korytarzach,otwarte drzwi od pokoi i koniec,o zgrozo. My po prostu mieliśmy jakoś po 0.00 sobie siedzieć w miare cicho,oglądać telewizję czy robić co tam chcemy byle nie robić hałasu i żeby nikt nie siedział u nas w pokoju. Chociaż my i tak często uciekałyśmy do chłopaków.xd Tylko głupi by się nie skapną,że wszyscy tam pili,bo głównie po to jedzie tam młodzież, żeby się wyszaleć,bez rodziców.^ ^ Więc chyba przymykały na to troche oczy. Nie było też jakiś problemów z wchodzeniem do wody czy coś po prostu jej mówiłyśmy w ile osób wchodzimy i ile już wyszło i z głowy,nie mieliśmy też limitu jak daleko od brzegu możemy sobie odpływać. Co mnie najbardziej zdziwiło za pierwszym razem to,to że powiedziały,że idziemy na spacerek zapoznawczy po czym wszyscy myśleli,że bedziemy chodzić Bóg wie gdzie,a wyszło na to,że zeszliśmy z hotelu nad samą plaże do banku,żeby pani nam pokazała gdzie wymieniać pieniądze i powiedziała: Macie czas wolny i widzimy się o 21 w siłowni,macie być już po kolacji. Na co wszyscy: co już? xd A jak trafimy z powrotem do hotelu? A panie,że damy radę,a jak nie to się mamy kogoś spytać i tyle.^ ^ W razie większej ilości pytać pisz.
SweetAnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości