|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
|
Narzędzia |
2019-03-26, 16:26 | #1 |
Przyczajenie
|
Fryzjerzy w Warszawie
Hej dziewczyny!
Wiem, że taki wątek już jest i jest całkiem świeży, bo z tego roku. Ale mi chodzi o coś innego. Wiem, że nie tylko ja szukam dobrego fryzjera w swoim mieście. Ale niestety umiejętności i styl strzyżenia czy też farbowania fryzjerów, których polecają użytkowniczki forum mogą się różnić od naszych oczekiwań. Więc mam propozycję. Po podaniu konkretnego fryzjera (nie salonu, bo w salonie pracują co najmniej dwie osoby, a każda z nich pracuje inaczej) dodajmy jeszcze zdjęcie efektów, czyli tego, co wyczarował na naszej głowie. To znacznie ułatwi każdemu znalezienie fryzjera dopasowanego do indywidualnych potrzeb. Co wy na to? PS Ja szukam fryzjerów, którzy dobrze z zrobią ombre lub sombre. Jestem otwarta na rekomendacje. |
2022-06-12, 03:13 | #2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjerzy w Warszawie
Jeśli dobry fryzjer męski w Warszawie to zapraszamy do Salonu na Saskiej Kępie
Red Shirt Barber Berezyńska 24, 03-905 Warszawa 792 002 955 https://g.co/kgs/YgJBLD |
2022-06-12, 14:57 | #3 |
Zadomowienie
|
Od niedawna mam swój ulubiony salon na ul Pokorna 2, szefowa pani Wiola jest cudowna. To zawsze miło spędzony czas i efekty takie jak oczekiwania albo lepiej Opiekuje się włosami kompleksowo, ale szczególnie poleca zabieg keratynowego prostowania włosów, jest szkoleniowcem.
|
2024-05-12, 09:25 | #4 |
Przyczajenie
|
Ja polecam fryzjera przy Al. KEN - wyczesani. Chodze tam juz od okolo 2 lat. Trzeba duzo wczesniej rezerwowac wizyte, ale ceny sa ok i efekty bardzo fajne.
|
2024-05-17, 17:26 | #5 |
Zakorzenienie
|
Hej hej. A jakie są ceny? Np. podcięcie końcówek?
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.