![]() |
#4891 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Cytat:
Co prawda jestem w fazie testów, więc do ludzi tak nie wychodzę, ale sprawuje się całkiem przyzwoicie... Wiem, że oświecenia dostąpię dopiero, jak przyjdą duże pędzle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
yaminishi wpółczuję. Mam nadzieje ze odzyskasz zgube. ja kiedys zgbilam moj ulubiony blyszczyk ktorego juz nie produkuja
![]()
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak będzie to od kiedy? Od lipca jak było mowione? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy odcień sunlight zarówno rice powder jak i kaolin nadaje się do bladej różowej cery? chciałabym zneutralizować ten różowy kolor na buzi ktory baaardzo odznacza się od "normalnej" o zoltym odcieniu szyi i reszty ciała (swoją droga bardzo mnie to denerwuje, co bym nie nalozyla na twarz i tak jest różowa :/ )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda nie mam różowego odcienia skróry ale za to jestem blada i buźkę mam zaczerwienioną i sunlight delikatnie to koryguje. Przede wszystkim unikaj podkładów z różowym odcieniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() *mam kaolina, może ryżowy w jakiś tajemniczy sposób działa inaczej.
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu ![]() Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo ![]() Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (mierały wciągają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety obecnie studiuje zaocznie, więc na uczelni będę dopiero w sobotę a specjalnie jechać te 80 km w dwie strony za bardzo mi się nie opłaca, zresztą teraz nawet nie mam kiedy bo maluję w domu ![]() Mam jeszcze nadzieję, ale z drugiej strony LHK jest tak mięciutki, delikatny i wspaniały że aż kusi do grzechu....
![]() |
#4900 |
Konto usunięte
|
Wczoraj dostałam kolejną przesyłkę
![]() Pędzelek do korektora robi pozytywne pierwsze wrażenie. Bardzo przyjemny w użyciu. Zobaczymy jakie pozwoli osiągnąć efekty. W następnym zamówieniu na pewno wezmę Eye Kabuki Brush. I jeszcze zastanawiam się nad Foundation Brush. Bardzo mnie kusi. Choć sama nie wiem, do czego będę go używać ![]() A może któraś z was używa(ła) Foundation Brush i podzieli się wrażeniami ![]() Aussie Perk Me Up to istne cudo. Użyłam dziś pierwszy raz i już się zakochałam ![]() A teraz nie wiem, jaki korektor mam brać w następnym próbkowym zestawie. Czy perłowe bardzo rozświetlają? Jak wypada Pearl Beige i Pearl Sunlight przy Aussie Perk Me Up? |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
po prostu Łinli
|
kliknęłam sobie na sample kit, dodałam jeszcze jedną próbkę - a co tam, jak mają zlikwidować to skorzystam jeszcze
![]()
#4902 |
Zakorzenienie
|
a wiadomo od kiedy likwidują kit z samplami??
#4903 |
Przyczajenie
|
![]()
Pomóżcie proszę dobrać mi odpowiedni kolor. Wrzucam moja fotkę ... cerę niestety nie mam idealna, mieszaną, w okolicy T, z przebarwieniami w okolicy nosa
![]() Mam nadzieję,że coś mi doradzicie. Mam duże zaległości w temacie, nie stosuje filtrów, primerów, nie wiedziałam o nich ... to tak jak nie ma się czasu... Może i filtry mi doradzicie? Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;12375425]Wczoraj dostałam kolejną przesyłkę
![]() Pędzelek do korektora robi pozytywne pierwsze wrażenie. Bardzo przyjemny w użyciu. Zobaczymy jakie pozwoli osiągnąć efekty. W następnym zamówieniu na pewno wezmę Eye Kabuki Brush. I jeszcze zastanawiam się nad Foundation Brush. Bardzo mnie kusi. Choć sama nie wiem, do czego będę go używać ![]() A może któraś z was używa(ła) Foundation Brush i podzieli się wrażeniami ![]() Aussie Perk Me Up to istne cudo. Użyłam dziś pierwszy raz i już się zakochałam ![]() A teraz nie wiem, jaki korektor mam brać w następnym próbkowym zestawie. Czy perłowe bardzo rozświetlają? Jak wypada Pearl Beige i Pearl Sunlight przy Aussie Perk Me Up?[/QUOTE] Pearl Beige jest nieznacznie ciemniejszy od Aussie. Dla mnie lepszy jako cień do oczu niż korektor i rozświetlacz, ale mam bardzo jasną cerę. Pearl Sunlight powinien być jaśniejszy niż Aussie, skoro Aussie jest mieszanką matowego Sunlighta i Pearl Beige. A może jako kolejny korektor weź sobie właśnie zwyklego Sunlighta? Bedziesz miała wtedy perłowego Aussie rozświetlająco- rozjaśniającego i klasycznego Sunlighta - rozjaśniającego. I codzienny dylemat, czego dzis użyć ![]() Z własnego doświadczenia proszkowego wiem, że w miesiącu mam dni, kiedy cera na środku twarzy przetłuszcza sie wyjatkowo szybko- wtedy perłowy korektor przebija się przez warstwę podkładu i świecę się jak latarnia na Chiński Nowy Rok. Wolę wtedy matowy Sunlight jako korektor i rozjaśniacz pod oczy. Przez resztę miesiąca Aussie pod oczy, na to podkład i jeszcze raz Aussie na szczyt kości policzkowych. I cieszę się, że mam obydwa. . |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Przyczajenie
|
Specjalistki, odcien olive neutral byl dla mnie idealny do poki sie nei opaliłam teraz jest za jasny, jaki proponowałybyście mi olive light czy medium ? mam teraz medium beige neutral ale jest minimalnie za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Organizatorka
|
soft butter peach z warm ,beige sunkissed fair, golden light
i wogole to sliczna jestes roze beda Ci pasowac prawie wszystkie wiec proponuje na ierwszy ogien best friends (mat) lub dvr saturday korektor multi intensiv taki zestawik wez sobie , stawiam na sbp ![]() mozesz tez neutralizowac zaczerwienienia omiatajac zielonym korektorem policzki pod podklad w minimalnych ilosciach i pedzel dobry kup swoja drogą nie smiejcie sie z baby kabuki bo porownywalysmy w pierwszym watku daaawno temu główki LHK i BK i nie roznia sie zbytnio, sama go uzywalam przez pol roku, mysle ze jakies 25% jest tylko mniejszy (wlosie) |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dla mnie jest słodki no a ta myszka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo Was proszę o pomoc w wyborze podkładu, pudru i różu. Z kilku sampli , które mam , wydaje mi się, że odpowiedni dla mnie to Light Medium Intensiv. Linen jest za jasny, Fairly Light Neutral trochę za ciemny. Myślę o czymś z Golden albo Olive. Puder Rice Sunlight wydaje mi się ok. Różu mam próbkę Soft touch i Nick Nack.
Dodam ze cerę mam raczej bezproblemową, czasami jakaś niespodzianka wyskoczy, czasami widać suche skorki. Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pędzelków, to czekam na duofiber z CSIV i flat topa. Aż się zarumieniłam na te kompementy, chyba potrzebuje pearl minta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
fairly summer z buff, perfect z buff i moze cos z cool jasnego ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
no i zamówiłam, do tego baby kabuki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
oooo... nareszcie bratnia dusza! ja juz zwątpiłam, że ktokolwiek jeszcze tu używa tego koloru i ma ten sam problem... ja właśnie oczekuję na medium olive, więc jak będzie to dam Ci odpowiedź jak się spisuje. Według mnie chyba jest ciemniejszy i będzie dobry (bo przecież neutral jest z niego). reszta to mi takie ciepłe sie bardzo wydają (miałam buff beige neutral). U mnie kolor na monitorze strony edm jest dokładnym odzwierciedleniem w naturze. mam nadzieję,że wstrzele się i tym razem. ale mogę się mylić.... tu zostaje nam nadzieja: PASTERECZKA
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zadomowienie
|
olive medium jest ciemny dosyc. nie wiem jak sie opalilas, ale jezeli lekko to lepszy bedzie olive golden medium
![]()
![]() |
#4916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Rzabbocop
|
Mam gdzies zdjecie moich pedzli z EDM to jutro wkleje, dzisiaj juz nie mam sily szukac
Edit: znalazlam ![]()
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-05-19 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
OMG Rzabbko piękna kolekcja
![]() napiszę Ci PW, żeby nie offtopić ![]() ![]()
![]() |
#4919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja powiem szczerze tak: od najjasniejszego (moglam cos pominac) o. neutral- light martian-golden medium (tu sie moglam nieco omylic bo mam te odcienie w roznych formulach ale jasnoscia sa podobne tylko tony nieco inne)- o. medium- sandy olive. chociaz to tez zalezy od formuly. semi matte golden medium jest podobny do intensive neutrala, ale np intensive jest ciemniejszy ![]() no ale probujcie jak sie wam podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() na stronie co innego jest/ sluchac Cotki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.