|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Krem - oszustwo?
Cześć
![]() Zamówiłam z allegro krem Mizon S-Venom Wrinkle Tox Cream, ale mam wrażenie, że był on używany (dołączam zdjęcia). Po prostu wygląda to tak jakby ktoś już w nim 'grzebał'. Może się przesunął w drodze, jednak to wyglądało zwyczajnie jak ślad palca. Poza tym zabezbieczenie nie było przyklejone po prostu sobie leżało (fakt, jest twardsze niż zwykłe sreberko i nie ma tego czegoś za co się łapie i odrywa niemniej to dość dziwne). No więc podsumując sreberko zabezpieczające nie jest przyklejone a zawartość wydaje się niepełna. Czy osoby, które go używały miały tak samo? Czy może krem był zaklejony i wypełniony równiótko po brzegi? Dodam, że ten sprzedawca ma naprawdę mnóstwo pozytywnych opinii i wydaje się uczciwy. Edytowane przez Nyappy Czas edycji: 2013-05-21 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krem - oszustwo?
moż to tylko tak wygląda po transporcie jest ciepło koperta była przerzucana.Jak dokładnie wygląda zabezpieczenie kremu to nie wiem bo kupuję w tzw. rozbiórce,może zapytaj dziewczyny z zakupów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No tak pomyślałam że mogło się poprzerzucać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
damn good coffee
|
mi się też wydaje że to po prostu przesunięcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w trakcie transportu przesylka byla przerzucana tyyle razy, ze ma prawo krem wygladac jak wyglada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że to w czasie transportu się stało. Pamiętam jak byłam mała i mama oskarżyła mnie o używanie jej kremu, bo w czasie podróży zmalała jego ilość i też wyglądał jakby ktoś w nim paluchy maczał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Po prostu zobacz ile na opakowaniu powinno być gram i zważ krem, i będziesz wiedziała czy ktoś go używał czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Faktycznie wygląda na używany wcześniej. Postaraj się spr. kogoś z wagą do żywności (ew.poczta) i spr. czy się zgadza z tą napisaną na opakowaniu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.