|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKA- Wasze opinie...
dziewczyny zastanawiam się nad kupnem sukienki na wesele (26.12.2009r.)
znalazłam taką z przesyłką kosztuje 150zł (allegro) podoba mi się też ta granatowa dziewczyna dała za nią też 150zł która jest Waszym zdaniem ładniejsza? jeśli chodzi o buty to dodaję zdjecie w którym myślę iść ![]() EDIT: ostatnie zdjęcie to sukienka jaką mam sama nie wiem czy kupowac inną czy iść w tej( chociaż nie za dobrze się w niej czuję) +jakieś ciekawe dodatki (ale jakie?) doradzcie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SUKIENKA- Wasze opinie...
Masz o wiele ładniejszą sukienkę niż chcesz kupić!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę,że zle sobie odmierzyła i dolna część sukienki jak brzuch,tyłek wisi na mnie jak wór na ziemniaki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
jak już chcesz nową to granatowa lepsza -choć ta dziewczyna niekorzystnie w niej wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem granatowa fajniejsza, Twojej nie potrafię ocenić bez wkładu w postaci Twojej osoby
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
buciki fajne
![]() pierwsza sukienka mi się nie podoba a granatowa i Twoja podobaja mi się tak samo więc ja bym drugiej nie kupowała a moze wkleisz zdjęcie w swojej sukience? i ocenimy czy faktycznie zle leży ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1sza mi się zupełnie nie podoba. Lepsza juz jest ta granatowa, choć jak już wcześniej któraś z dziewczyn zauważyła, pani ze zdjęcia wygląda w niej średnio korzystnie. Najładniesza wydaje mi się Twoja- czarna, ale ważne też, żebyś dobrze się czuła w sukience.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ok dziewczyny wróci mąż to zrobi mi foto w sukience i same ocenicie
jeśli się zdecyduję jednak w mojej iść to napewno pójdę jeszcze raz do krawcowej aby zwęziła ją na brzuchu ![]() chyba nie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2009-10-16 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dodaję zdjęcia sukni na mnie
![]() nie śmiać się bo ostatnio mi się przytyło ![]() popatrzcie same że beznadziejnie na mnie wygląda... materiał wisi na brzuchu wkurza mnie to okropnie (przepraszam za 4zdj. mąż nic nie mówił ze mi biustonosz widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ta twoja sukienka jest o WIELE ładniejsza od tej pierwszej!! Ta druga też jest ładna, ale trochę kiepsko wygląda na tamtej dziewczynie... pewnie dlatego traci trochę urok...
![]() No twoim miejscu chyba bym nie wydawała pieniędzy na nową kiece, bardziej postawiłabym na jakieś fajne mocne dodatki i buty (nie czarne!!) Ale twój wybór ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze sukienka, którą wkleiłaś na sobie nie wygląda super.
Sprawia wrażenie kompletnie nie dopasowanej. ![]() Po drugie pierwsza sukienka którą dodałaś w pierwszym poście jest ładna ale bardziej mi się kojarzy z bazarkiem. ![]() Z kolei druga sukienka granatowa jest ładna i tak jak pisała jedna z dziewczyn bardzo podobna do tej, którą już masz. ![]() Natomiast ostatnia sukienka, której poszukujesz kompletnie do mnie nie przemawia. ![]() Taka jest moja opinia...........jeśli masz chęć to poszukaj jeszcze czegoś lub popracuj nad tą, którą masz (dodatki i odpowiednia krawcowa) ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja bym poszla do krawcowej i bardziej dopasowala ta co masz
![]() ![]() ![]() najwazniejsze zebys dobrze sie czula
![]() |
#16 |
Moderator
|
Asiu ja napisze,ze powninnas zmienic sukienke na bardziej luznä niz ktöra opina cialo.
![]() A sukienka nie w moim stylu ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:31 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ze wszystkich sukienek jakie dodałaś tylko ta którą masz w szafie nie jest tandaetna a ty sie pytasz czy jest ?!
moim zdaniem bardzo dobrze w niej wyglądasz, sukienka nie zawsze musi idealnie wszystko obciskac zeby dobrze lezec - moim zdaniem fajnie podkresla figurke i uwydatnia biust a jak juz konieczne chcesz kupic to od biedy moze byc ta grantowa ale mnie te swiecidelka nei przekonuja - i sadzac po dziewynie z foty ta tez by na tobie wisia bo jestes szczuplejsza znacznie
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
mnie najbardziej podoba się ta Twoja, czarna - klasyka, więc można ewentualnie postawić na kolor w dodatkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sama nie wiem co zrobię, pomyślę Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.