![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Jak polubic rozpuszczone wlosy ?
rozpuszczaj włosy wtedy kiedy Ci wygodnie.
Ja mam włosy po pas więc siłą rzeczy do pracy czy na zakupy muszę zaplatać bądź spinać. Ale w domu, czy jak wychodzę gdzieś ze znajomymi to rozpuszczam. ![]() Trzeba się po prostu przyzwyczaić do rozpuszczonych.
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak polubic rozpuszczone wlosy ?
Ja chodzę tylko w rozpuszczonych włosach i nie wyobrażam sobie ich wiązać. Praktycznie nikt mnie nigdy nie widział w związanych włosach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja bym chętnie związywała, ale przeważnie jakieś kosmyki stercza i dlatego stawiam na rozpuszczone. A czasu na warkocze czy koczki jakoś nigdy nie potrafiłam znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzę tylko w wysoko upiętych, bo chcę je zapuścić daleko za pas (na razie są do pasa). Włosy mam gęste i mocno kręcone, co utrudnia ich rozczesywanie, zapobieganie ich plątaniu się przyspiesza porost, bo końcówki mniej się niszczą i nie muszę przez godzinę stać ze szczotką i ich rozczesywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Można spinać niecałe, tylko na przykład grzywkę i wtedy to co zostaje niespięte sobie jest na plecach i aż tak nie przeszkadza, ja tak często robię, chociaż najwygodniejszy jest koński ogon lub różnego rodzaju plecionki, w nich podobno włosy najmniej się niszczą
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Właśnnie miałam napisać, że od kiedy noszę włosy w koczku (bez gumek, same wsuwki) to zauwazyłam, że włosy mam grubsze.zazwyczaj końce miałam coraz cieńsze i nawet w warkoczu było widać jak ku dołowi staje się coraz cieńszy. A od kiedy je zbieram i nie noszę spiętych gumką poprawiły się. Choć z zazdrością patrzę na okładki gazet czy nawet w telewizji, gdzie dziewczyny noszą długie rozpuszczone włosy np. po prostu luźno pokręcone kilka pasm z lokówki...Może włosy tak zrobione po 2 minutach na zewnątrz się prosują a po drugie wiatr i już wygląda się jak szczotka/mop....Zastanawiam się, że one chyba wszytskie zwyczajnie mają tyle doczepionych włosów, że stają się ciężkie i po prostu ani drgną i to stąd. Druga rzecz to tapirs. Wszyscy na ten sposób psioczą , a nie wierzę, że komukolwiek włosy odstają od nasady 10 cm bez tapirowania. Popatrzcie choćby na kożuchowską - dobra, ona ma krótkie włosy ale same z siebie tak nie stoją na pewno!
Gdy nie widzać drogi idź za głosem serca.Ale wtedy bądź pewna,że czeka cię siarczysty kop w samo serce.Moje rozpadło się na milion kawałków. Edytowane przez SaraSara Czas edycji: 2017-09-23 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja odkąd mam wyprostowanie keratyną inoar cały czas noszę rozpuszczone jedynie na noc wiąże wysoko w kucyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Nie ma co patrzeć na teledyski, okładki, tam nie ma wiatru, wilgoci, nie trzeba tej fryzury nosić cały dzień. ![]() ja się podpinam do tematu. Podziwiam kobiety, które noszą rozpuszczone włosy cały dzień. Moje po godzinie splątują się w strąki, więc musiałabym je co godzinę rozczesywać co już w połowie dnia skutkowałoby łojem na głowie (bo mam przetłuszczające się włosy). Generalnie mam włosy do zapięcia stanika, do pracy gładko zaczesane i tylko na wyjścia jerozpuszczam, po 2 godzinach na imprezie i tak je spinam ![]() ![]() podziwiam te laski, które na wycieczki rowerowe noszą rozpuszczone, długie włosy.. niejednokrotnie takie widziałam... Ja po takiej wyprawie nie rozczesałabym włosów już nigdy ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.