❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-10-28, 13:56   #3181
Cordianka
Raczkowanie

Dot.: ❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez Lumena_ Pokaż wiadomość
Czekam na zmianę czasu z letniego na zimowy , akurat wolę jak rano jest jaśniej a już po południu ciemno. W listopadzie powolutku zacznę przemycać już część świątecznych ozdób. Na razie na kominku mam szklane dynie ale może wymienię je w połowie listopada na domki ceramiczne. Dostałam ostatnio też już świąteczna świecę z Zary o zapachy chyba cyprysu - ładnie pachnie lasem .

Już zapowiedziałam w pracy, że na przełomie roku biorę długi urlop (łącznie 17 dni) - niech to przetrawią bo zdania nie zamierzam zmieniać.
Pierwsze słyszę, żeby w czasie zimowym rano było jasno Ale to może kwestia wstawania o 7
Cordianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-30, 11:43   #3182
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miroku Pokaż wiadomość
Ja też jestem jedną z nielicznych wolących czas zimowy. I nie ma na to wpływu fakt, że na czasie zimowym mam zegar w aucie(którego nie umiem ustawić)
Po prostu jestem typową sową-uaktywniam się po zmierzchu, od dziecka wolałam wieczory.
O, ja tak samo: odżywam nocą Ciężko mi rano wstać, chociaż na nocki też mi się nie chciało chodzić Sama nie wiem co gorsze

Wiecie, nawet nie wiem kiedy, a już drzewa łyse się zrobiły Nawet do parku nie mam kiedy iść

Ale pogoda fajna, pochmurno, tak nastrojowo
Nimfa20Melman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-31, 07:38   #3183
Lumena_
Raczkowanie

Jak wychodzę z psami rano czyli o 5.30 to nie mam czarnego nieba tylko granatowe a jak wracamy to nie muszę używać latarki bo już zaczyna być jaśniej 😊

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Powiedzcie proszę czy u was obchodzone jest halloween? Czy dzieci chodzą po domach ? My 1 raz w miejscu w którym mieszkamy będziemy w domu w tym czasie i nie wiem czy tu jest taka tradycja 🙄 . Czy powinnam szykować cukierki 🫣
Lumena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-11-01, 10:16   #3184
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wychodzę z psami rano czyli o 5.30 to nie mam czarnego nieba tylko granatowe a jak wracamy to nie muszę używać latarki bo już zaczyna być jaśniej 😊

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Powiedzcie proszę czy u was obchodzone jest halloween? Czy dzieci chodzą po domach ? My 1 raz w miejscu w którym mieszkamy będziemy w domu w tym czasie i nie wiem czy tu jest taka tradycja 🙄 . Czy powinnam szykować cukierki 🫣

U nas jakies dzieciaki chodza

Nadal cieplo u nas ale chociaz juz ciemno szybciej

By,lam w Pepco i najpierw dostalam oczopląsu i serce mi zaczeło bic szybciej jak zobaczyłam te wszystkie swiateczne ozdoby ale... jak policzyłam do 3 i jak sie temu wszystkiemu przyjrzalam to w koncu nic nie kupiłam ... barwo ja

Jednakze wciaz sie zastanawiam, czy choinka kolorowa/bajkowa w tym roku czy jednak kupic bordowe bombki i jak pisalalm, bordow0- zielona zrobic ale ... gdzie ja te bombki upacham a dwa malo jest ladnych bordowych bombek i ozdob
Stary 2024-11-02, 20:51   #3185
Antymionka
Moderator

Cytat:
Jak wychodzę z psami rano czyli o 5.30 to nie mam czarnego nieba tylko granatowe a jak wracamy to nie muszę używać latarki bo już zaczyna być jaśniej

Powiedzcie proszę czy u was obchodzone jest halloween? Czy dzieci chodzą po domach ? My 1 raz w miejscu w którym mieszkamy będziemy w domu w tym czasie i nie wiem czy tu jest taka tradycja . Czy powinnam szykować cukierki 🫣
Juz po halloween, ale napisze tylko ze na moim osiedlu domków dzieci chodza, jesli sa przystrojone domy. Ale ogolnie widac ze to wchodzi coraz mocniej, co roku więcej osob sie tym interesuje. Ludzie zazwyczaj kupuja cukierki i dzieci zawsze cos dostana jak zadzwonia

Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-11-03, 10:10   #3186
dembi
Zakorzenienie

Alez pieknie mroźno dzisiaj taka pogode lubie : zimno i slonecznie
Stary 2024-11-05, 10:13   #3187
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Alez pieknie mroźno dzisiaj taka pogode lubie : zimno i slonecznie
Mam nadzieję, że w roku przyśnieży trochę, jestem fanką ciepła ale rok temu zdecydowanie za krótko na Pomorzu był śnieg i mrozy, zaledwie kilkanaście dni - a to jest zdecydowanie niepokojące i niewłaściwe dla naszego położenia geograficznego, dlatego w tym roku chciałabym solidniejszej zimy i śniegu przynajmniej przez miesiąc.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-11-06, 06:32   #3188
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snowdrop_ Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że w roku przyśnieży trochę, jestem fanką ciepła ale rok temu zdecydowanie za krótko na Pomorzu był śnieg i mrozy, zaledwie kilkanaście dni - a to jest zdecydowanie niepokojące i niewłaściwe dla naszego położenia geograficznego, dlatego w tym roku chciałabym solidniejszej zimy i śniegu przynajmniej przez miesiąc.

Tez lubie taka zime

Ale tu u nas cicho .... a to juz zaraz grudzien

Jak pamietam wczesniej lata to tu juz wrzalo na wizazu ...

Dziewczyny, wake up

Wskrzeszac w sobie ducha swiat

Nie dajmy sie tej szarudze, depresji i ogolnie takiej martwicy uczuc .

Trzeba byc pozytywnym i wtedy latwiej

W USA juz dekoruja mieszkania, kurde , ja tam powinnam mieszkac

Aczkolwiek, w ten weekend chowam juz dynie i wyciagam swiatelka takie na druciku i poloze je na parapetach

W bloku naprzeciwko juz ktos ma nawet kurtyne swietlna rozwieszona na oknie

Ktora juz cos tam odpala swiatecznego ?

Niedlugo zaczne moje porzadki , jedyny czas kiedy lubie to robic

No i jutro ide do biblioteki wiec wypozycze juz sobie swiateczne ksiazki i chyba poleci moj pierwszy swiateczny film w ten weekend
Stary 2024-11-06, 13:41   #3189
Lumena_
Raczkowanie

Wydaje mi się że po akcji z likwidacją forum dużo osób odeszło albo przeszło na doiscorda.

Ja mam świąteczne pozytywne nastawienie, przeglądam różne świąteczne gadżety bo jak pisałam już wyżej wigilię robię u siebie. Mam natomiast zagwostke, mianowicie czy robicie prezenty osobom których nie będziecie wiedzieć w wigilię i możliwe że nie będziecie się widzieć również w pozostałe świąteczne dni? Chodzi mi o to że nie będę widzieć kilkorga dorosłych i na pewno 2 może 3 dzieci... U mnie w rodzinie było tak że jak się z kimś nie widzieliśmy w wigilię to prezentów nie przewidywaliśmy dla tych osób. A w tym roku nie będę miała wigilii z rodziną od strony mojego małżonka a u nich te kwestię nie były sprecyzowane.
Stary 2024-11-06, 18:45   #3190
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Cytat:

Mi się marzy śnieżny grudzień i pierwsza połowa stycznia

Po przeprowadzce na zachód kraju martwię się, że nie zobaczę śniegu tutaj w ogóle W swoich rodzinnych stronach czasami zdarzały się śnieżne dni i częstsze przymrozki, wtedy w mieście gdzie teraz mieszkam było ciepło i deszczowo.

A dla mnie to cudne uczucie obudzić się rano i zobaczyć za oknem śnieg

Buty na zimę kupione, kurtka wyprana, więc chłodek może nadciągać. Tylko mam z czapką problem, mam sporą głowę i wszystko mi z uszu zjeżdża, kończą mi się chęci oraz pomysły gdzie znaleźć porządną.
Mi te obecne mgły i szarugi pasują, bo jestem fanką angielskiej pogody

Tylko kolejne przeziębienie trzeba odbębnić. Na pocieszenie kupiłam świąteczny kubek w Pepco. Miałam takowych nie kupować, ale ten był wyjątkowy, odpowiednio duży(piję mnóstwo herbaty), kolorystycznie mi pasował, a do tego był ostatni na półce! On na mnie czekał!
Oczywiście musiałam do niego dokupić pierniczki

Skarpetki świąteczne w moim rozmiarze już tam wykupili. Więc zamówiłam sobie w Sinsayu. Kusi mnie jeszcze świąteczna piżamka, ale nie ma nic co mi się dostatecznie podoba

Świąteczne piosenki już nieśmiało sobie puszczam
W tym roku jakoś mi te Święta wcześniej wchodzą, nawet zamówiłam śnieżynkowe naklejki na paznokcie, bo zamarzyły mi się typowo świąteczne pazy. Tu gdzie mieszkam już nie ma terminów do porządnej stylistki(a pytałam już na początku października ), a do tych co terminy są to już zdążyłam się wcześniej na nich przejechać*, więc w tym roku sama biorę się za temat świątecznych zdobień paznokciowych

* żałujcie, że nie mam zdjęcia co jedna mi zrobiła jak chciałam princess nails, to byście się pośmiały. Chociaż mi wtedy do śmiechu nie było
Stary 2024-11-07, 06:07   #3191
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się że po akcji z likwidacją forum dużo osób odeszło albo przeszło na doiscorda.

Ja mam świąteczne pozytywne nastawienie, przeglądam różne świąteczne gadżety bo jak pisałam już wyżej wigilię robię u siebie. Mam natomiast zagwostke, mianowicie czy robicie prezenty osobom których nie będziecie wiedzieć w wigilię i możliwe że nie będziecie się widzieć również w pozostałe świąteczne dni? Chodzi mi o to że nie będę widzieć kilkorga dorosłych i na pewno 2 może 3 dzieci... U mnie w rodzinie było tak że jak się z kimś nie widzieliśmy w wigilię to prezentów nie przewidywaliśmy dla tych osób. A w tym roku nie będę miała wigilii z rodziną od strony mojego małżonka a u nich te kwestię nie były sprecyzowane.
W zeszlym roku tez byla padaka na discordzie

A jak tam sie dzieje w tym roku ? Bo zmienilam laptopa i nie mam zainstalowanego discorda.

Co do prezentow, to niech maz moze zadecyduje- jego rodzina ale ja bym nie robila

Cytat:
Mi się marzy śnieżny grudzień i pierwsza połowa stycznia

Po przeprowadzce na zachód kraju martwię się, że nie zobaczę śniegu tutaj w ogóle W swoich rodzinnych stronach czasami zdarzały się śnieżne dni i częstsze przymrozki, wtedy w mieście gdzie teraz mieszkam było ciepło i deszczowo.

A dla mnie to cudne uczucie obudzić się rano i zobaczyć za oknem śnieg

Buty na zimę kupione, kurtka wyprana, więc chłodek może nadciągać. Tylko mam z czapką problem, mam sporą głowę i wszystko mi z uszu zjeżdża, kończą mi się chęci oraz pomysły gdzie znaleźć porządną.
Mi te obecne mgły i szarugi pasują, bo jestem fanką angielskiej pogody

Tylko kolejne przeziębienie trzeba odbębnić. Na pocieszenie kupiłam świąteczny kubek w Pepco. Miałam takowych nie kupować, ale ten był wyjątkowy, odpowiednio duży(piję mnóstwo herbaty), kolorystycznie mi pasował, a do tego był ostatni na półce! On na mnie czekał!
Oczywiście musiałam do niego dokupić pierniczki

Skarpetki świąteczne w moim rozmiarze już tam wykupili. Więc zamówiłam sobie w Sinsayu. Kusi mnie jeszcze świąteczna piżamka, ale nie ma nic co mi się dostatecznie podoba

Świąteczne piosenki już nieśmiało sobie puszczam
W tym roku jakoś mi te Święta wcześniej wchodzą, nawet zamówiłam śnieżynkowe naklejki na paznokcie, bo zamarzyły mi się typowo świąteczne pazy. Tu gdzie mieszkam już nie ma terminów do porządnej stylistki(a pytałam już na początku października ), a do tych co terminy są to już zdążyłam się wcześniej na nich przejechać*, więc w tym roku sama biorę się za temat świątecznych zdobień paznokciowych

* żałujcie, że nie mam zdjęcia co jedna mi zrobiła jak chciałam princess nails, to byście się pośmiały. Chociaż mi wtedy do śmiechu nie było
No u nas na zachodzie, polnocnym bardziej _ szczecin- to rzadko sa sniegi

Kubas z Pepco fajna sprawa , jaki sobie kupiłas ?

Co do paznokci, to ja juz mam zaklepany termin na grudzien od pazdziernika teraz ide za tydzien i nie wiem czy juz sobie jaks takis leciutko zimowych nie zrobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2024-11-07, 09:18   #3192
Antymionka
Moderator

Cytat:

To zależy jakie masz relacje z tymi ludźmi. Ja np. w tym roku nie spędzam wigilii ze szwagrem, mimo że mam z jego teściami dobry kontakt to nie robię m prezentu, nie spotkamy się w święta.

Tak, chyba wiele osób się tam przeniosło mimo wszystko, fajnie że jesteście
Stary 2024-11-07, 12:01   #3193
Lumena_
Raczkowanie

Właśnie chyba najchętniej nie robiłabym im prezentów ( mamy też mocno neutralne stosunki nie jest tak że się lubimy jak przyjaciele czy chociaż znajomi, po prostu się tolerujemy), wtedy też odpadaja mi dodatkowe koszta, a że ciągle wykańczamy dom to są spore oszczędności na takiej liczbie osób. Na discordzie jest większy ruch, tak mi się wydaje.
Stary 2024-11-12, 07:49   #3194
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Witam się, witam

No przyznaję, że mam od mamy taką małą choineczkę, oplotłam ją lampkami i sobie świecę, a co

Na oknie mam lampki na baterie ciepły biały, a na stole- niebieskie.

Wczoraj -5 u mnie, a było i z -7 Drzewa łyse, ta "mgła'' zalegająca między nimi- no mój klimat

Na donice po kwiatach dałam gałązki z choinki (od rodziców) i postawiłam karmnik, czekam na ptaki Słoninę muszę dokupić, żeby sikorki zwabić.
Stary 2024-11-12, 13:32   #3195
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:
Tez lubie taka zime

Ale tu u nas cicho .... a to juz zaraz grudzien

Jak pamietam wczesniej lata to tu juz wrzalo na wizazu ...

Dziewczyny, wake up

Wskrzeszac w sobie ducha swiat

Nie dajmy sie tej szarudze, depresji i ogolnie takiej martwicy uczuc .

Trzeba byc pozytywnym i wtedy latwiej

W USA juz dekoruja mieszkania, kurde , ja tam powinnam mieszkac

Aczkolwiek, w ten weekend chowam juz dynie i wyciagam swiatelka takie na druciku i poloze je na parapetach

W bloku naprzeciwko juz ktos ma nawet kurtyne swietlna rozwieszona na oknie

Ktora juz cos tam odpala swiatecznego ?

Niedlugo zaczne moje porzadki , jedyny czas kiedy lubie to robic

No i jutro ide do biblioteki wiec wypozycze juz sobie swiateczne ksiazki i chyba poleci moj pierwszy swiateczny film w ten weekend
Ja też pamiętam, od czerwca się zaczynało, a o tej porze to trzeba było się przebijać przez gąszcz wiadomości

Jestem na grupach świątecznych na FB i już poubierane choinki mają Ja czekam z dużą do grudnia. Do 1 oczywiście

Sikorki zaczęły korzystać z karmnika. Tylko drzwi muszę zamykać od pokoju, bo moja kocica kładzie się na parapecie albo w pudełku i je straszy

Byłam w Auchan, są takie oświetlone jelonki (Jelenia Góra), zrobiłyśmy sobie zdjęcia z mamą, bo akurat nikogo nie było.
W sklepie też już oświetlenie działa.
Tylko panie nie mogą się wyrobić z układaniem świątecznych rzeczy
Były piękne lampiony białe, takie podobne co mi zalało, wzięłam jednego, mama 2 i za chwilę nie było w ogóle

Mama mówi, że spokojnie, święta dopiero będą, ale ja wiem, że za chwilę nie będzie z czego wybierać.
I w Dino były piękne lampiony, chciałam wziąć, ale mama mówiła, że to na cmentarz
Pamiętam jak za nastolatki kupiłam wazon na kwiaty, a to był wkład do wazonu cmentarnego

Jejku, jest 13.30, a ja mam wrażenie, jakby 19 już była

Byłam z sunią w parku, fajnie jest cicho, spokojnie, te drzewa przymglone, ociekające wodą... Kocham ten okres
Stary 2024-11-13, 06:26   #3196
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20Melman Pokaż wiadomość
Ja też pamiętam, od czerwca się zaczynało, a o tej porze to trzeba było się przebijać przez gąszcz wiadomości

Jestem na grupach świątecznych na FB i już poubierane choinki mają Ja czekam z dużą do grudnia. Do 1 oczywiście

Sikorki zaczęły korzystać z karmnika. Tylko drzwi muszę zamykać od pokoju, bo moja kocica kładzie się na parapecie albo w pudełku i je straszy

Byłam w Auchan, są takie oświetlone jelonki (Jelenia Góra), zrobiłyśmy sobie zdjęcia z mamą, bo akurat nikogo nie było.
W sklepie też już oświetlenie działa.
Tylko panie nie mogą się wyrobić z układaniem świątecznych rzeczy
Były piękne lampiony białe, takie podobne co mi zalało, wzięłam jednego, mama 2 i za chwilę nie było w ogóle

Mama mówi, że spokojnie, święta dopiero będą, ale ja wiem, że za chwilę nie będzie z czego wybierać.
I w Dino były piękne lampiony, chciałam wziąć, ale mama mówiła, że to na cmentarz
Pamiętam jak za nastolatki kupiłam wazon na kwiaty, a to był wkład do wazonu cmentarnego

Jejku, jest 13.30, a ja mam wrażenie, jakby 19 już była

Byłam z sunią w parku, fajnie jest cicho, spokojnie, te drzewa przymglone, ociekające wodą... Kocham ten okres
Ja tez choinke planuje ubrac 1 grudnia, bo to niedziela i tradycyjnie przyjda rodzice i ubierzemy zielona panne cal czas mam dylemat czy bordowo-zielona czy kolorowa ( bordowa mi sie podoba ale bym musiala znowu nakupic bombili ) ach te rozterki

U nas juz sie ocieplilo i jest tak bleee

Tak, teraz trzeba kupowac bo juz towar przebrany sie robi
Stary 2024-11-13, 08:03   #3197
Lumena_
Raczkowanie

Ja po choinkę będę mógł pojechać dopiero 5 grudnia 😒 mąż ma na początku grudnia urodziny i muszę się wstrzymać
Stary 2024-11-13, 15:11   #3198
mika93
Zadomowienie

Witam ponownie
Stary 2024-11-13, 18:25   #3199
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Tada! Urzekł mnie kolorami, czyż nie jest uroczy? ^^

W Biedronce już są ozdoby świąteczne, urzekł mnie wrzosowy łańcuch, pierwszy raz widzę w takim kolorze i jest śliczny
Byłam też w Sinsayu(polecam nie odwiedzać, inaczej nie wyjdziecie z pustymi rękoma i pełnym portfelem ), musiałam kupić dżinsy i oprócz tego wleciały świąteczne skarpetki <3
Oglądałam też świąteczne piżamki i myślę, że w grudniu kupię sobie, waham się między dwiema
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cozy.jpg (62,9 KB, 23 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2024-11-14, 06:04   #3200
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po choinkę będę mógł pojechać dopiero 5 grudnia 😒 mąż ma na początku grudnia urodziny i muszę się wstrzymać

Zrob mu prezent i ubierz choinke

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Witam ponownie
heyka

Cytat:
Tada! Urzekł mnie kolorami, czyż nie jest uroczy? ^^

W Biedronce już są ozdoby świąteczne, urzekł mnie wrzosowy łańcuch, pierwszy raz widzę w takim kolorze i jest śliczny
Byłam też w Sinsayu(polecam nie odwiedzać, inaczej nie wyjdziecie z pustymi rękoma i pełnym portfelem ), musiałam kupić dżinsy i oprócz tego wleciały świąteczne skarpetki <3
Oglądałam też świąteczne piżamki i myślę, że w grudniu kupię sobie, waham się między dwiema

No kubas sliczny

Tak, te swiateczne ☠☠☠☠☠☠☠etki to sa tak urocze, ze czlowiek by tylko kupowal i kupowal

Ja sie bardzo hamuje i na razie kupilam tylko posciel ( szczerze, to spodziewalam sie troche innego materialu, ten taki jakby sparsowana flanela moze jak wypiore to bedzie lepiej ) i 2 poszewki na podusie w dziadki do orzechow

Jednakze wciaz rozkminiam te bordowe bombile
Stary 2024-11-15, 07:58   #3201
Lumena_
Raczkowanie

Żeby ubrać choinkę muszę po nią pojechać i ją kupić �� a że może mieć 2.7m to do samochodu którym jeżdżę na co dzień się nie zmieści, muszę wziąć samochód męża �� bo to taki duży suw więc tam na spokojnie się zmieści no i ktoś to musi wpakować do tego samochodu a przynajmniej mi pomóc��

Edytowane przez Lumena_
Czas edycji: 2024-11-15 o 09:12
Stary 2024-11-22, 09:51   #3202
Antymionka
Moderator

Cytat:
Zrob mu prezent i ubierz choinke

heyka

No kubas sliczny

Tak, te swiateczne ☠☠☠☠☠☠☠etki to sa tak urocze, ze czlowiek by tylko kupowal i kupowal

Ja sie bardzo hamuje i na razie kupilam tylko posciel ( szczerze, to spodziewalam sie troche innego materialu, ten taki jakby sparsowana flanela moze jak wypiore to bedzie lepiej ) i 2 poszewki na podusie w dziadki do orzechow

Jednakze wciaz rozkminiam te bordowe bombile
Ja już miałam kupić w Rossmannie miseczkę świąteczną, ale myślę kurcze mam taki talerzyk choinkę, po co mi to... Staram się nie kupować zbędnych rzeczy, także odpuściłam. No ale jak będzie w super przecenie w grudniu, to może...
brakuje mi jeszcze zimowego kubka z zaparzaczem. Jeden zbiłam, a drugi ciężko się myje i jest mały.
Moi rodzice kupili nam kalendarz adwentowy z ozdobami na choinkę, szklanymi nie spodziewałam się i mega się cieszę.

W tym roku odpuściłam kosmetyczne, jakoś mi żaden nie odpowiadał w 100%. Wolę kupić jakiś zestaw świąteczny w którym są kosmetyki które zużyję, a nie np. czarna kredka
Stary 2024-11-23, 10:00   #3203
dembi
Zakorzenienie

Ja tez w tym roku nie chce szalec bo gdzie to trzymac ???

Ale ! kupilam sztuczna choinke i juz ja oczywiscie rozstawilam i zalozylam swiatelka caly czas rozkminiam czy mi sie podoba czy nie bo zawsze mialam swieza ale kosztowala tylko 149 zl za 210 m , w Action i jak sie ja rozwinie ladnie i nalozy swiatelka to powiem wam jest ok Najwyzej za rok pojdzie do sypialni , albo i jeszcze w tym zobacze jak ja juz ubiore jednak kupilam bordowe i zielone bombile ale tylko 2 opakowania po 21 szt wiec nie jest zle . I jeszcze wczoraj w Action kupilam bordowy bieznik i dwie zlote podstawki
Stary 2024-11-23, 14:44   #3204
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Moje pragnienie by w tym roku mieć kalendarz adwentowy zostało spełnione, dostałam od koleżanki herbaciany

W Sinsayu skusiłam się na ceramiczny domek na olejki oraz tealighty, będzie mi do kubka pasował

Remont na ostatniej prostej i na początku grudnia wyprawimy się pewnie po choinkę oraz ozdoby. W Lieroy także objawił mi się wrzosowy łańcuch i chyba będzie u nas choinka srebrno-wrzosowa z bordowymi elementami
Stary 2024-11-24, 09:50   #3205
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Moje pragnienie by w tym roku mieć kalendarz adwentowy zostało spełnione, dostałam od koleżanki herbaciany

W Sinsayu skusiłam się na ceramiczny domek na olejki oraz tealighty, będzie mi do kubka pasował

Remont na ostatniej prostej i na początku grudnia wyprawimy się pewnie po choinkę oraz ozdoby. W Lieroy także objawił mi się wrzosowy łańcuch i chyba będzie u nas choinka srebrno-wrzosowa z bordowymi elementami

Ja kupilam psu kalendarz adwentowy mnie jakos nie ciagna aczkolwiek z r Rituals bym przygarnela albo z LOccitane

I jeszcze a propos LM, maz mi wczoraj przytargal ledowego renifera na okno lub na balkon

No moj Grinch kochany jednak troche sie zaraza magia swiat
Stary 2024-11-28, 14:12   #3206
Snowdrop_
Animal Liberation

Sprawdzałam pogodę na Pomorze Zachodnie i śnieg pokazują ledwo ledwo kilka dni w grudniu rok temu cały koniec listopada był śnieżny, i mrozy nadeszły.

Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-11-29, 07:28   #3207
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzałam pogodę na Pomorze Zachodnie i śnieg pokazują ledwo ledwo kilka dni w grudniu rok temu cały koniec listopada był śnieżny, i mrozy nadeszły.

Szkoda gadac ... Pogoda do bani, wlasnie mnie cos bierze ....znowu no ale jak ma nie brac jak raz 3 stopnie a zaraz 12 !! Jakby był mroz to by od razu wybil te wirusy i zarazki

Nawet nie czuc atmosfery zblizajacych sie swiat
Stary 2024-11-30, 16:06   #3208
Ondiine
Wtajemniczenie

Ho ho ho czy Wy macie już choinki? Bo właśnie się zastanawiam czy nie jechać po nią, ale mnie trochę powstrzymuje myśl, że może jeszcze odrobinę za wcześnie.
Stary 2024-11-30, 20:34   #3209
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
Ho ho ho czy Wy macie już choinki? Bo właśnie się zastanawiam czy nie jechać po nią, ale mnie trochę powstrzymuje myśl, że może jeszcze odrobinę za wcześnie.

Jutro pierwszy grudnia, czyli można już wszystko!

Edytowane przez Miroku
Czas edycji: 2024-11-30 o 20:36
Miroku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-12-01, 10:02   #3210
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
Ja juz od zeszlego tygodnia

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości