|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ścinać kręcone włosy na prosto?
Cześć jestem nastolatką i mam włosy trochę za ramiona nie są jakoś bardzo kręcone bardziej właściwie są falowane. Często mam problem by ułozyc je na tyle bym mogla chodzic w rozpuszconych wlosach. Mam je cieniowane. Macie jakieś porady czy mpże radzicie ściąć je na prosto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ścinać kręcone włosy na prosto?
No niestety takiej nie mam, słyszałam o tym wiele razy, ale narazie nie będę kupywala nowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A co wcierasz we włosy? Moim zdaniem trzeba trafić z olejkiem czy odżywką. Jak masz dobrze dobrany kosmetyk do swojego rodzaju włosów i używasz go regularnie to włosy sie lepiej układają i lepiej wyglądają. Poczytaj co należy stosować dla takiego rodzaju włosów jak masz i popróbuj. Czasem najlepsze efekty przynoszą domowe płukanki, też nie zaszkodzi poeksperymentowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nic nie wcieram nie wiem gdzie kupić i co :/
Ale bardzo irytuje mnie fakt, że moje włosy jeśli nie są wyprostowane lub pokrecone nie nadają się do niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mi się wydaje, że jak mam na prosto ścięte to wtedy lepiej się kręcą
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.