![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog - kogo polecamy, prośby o polecenie. Wątek zbiorczy cz.II.
LUBLIN
Witam serdecznie. Chciałabym się zapytać czy ktoś chodził do dr Sławomira Woźniaka na Jana Sawy i może mi coś o nim powiedzieć? Czy jest to delikatny i miły lekarz? Ile kosztuje u niego wizyta? Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog - kogo polecamy, prośby o polecenie. Wątek zbiorczy cz.II.
Cześć, czy może któraś z was wie jacy ginekolodzy przyjmują w Warszawie w Attis na Górczewskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W Katowicach prywatnie mogę polecić dr Zięba jako ginekologa i endokrynologa. Cena dość wysoka, badania też potrafią kosztować, ale możecie być pewne, że jest bardzo ogarnięta i zajmie się Waszym problemem z każdej możliwej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Kraków
Cześć !
Mieszkam w Krakowie od roku i męczą mnie ciągłe wizyty u ginekologa w rodzinnym mieście. Dlatego pytanie do Was, kogo polecacie na NFZ w tym mieście? W sumie prywatnie też się przyda, ponieważ chciałabym zrobić badania płodności i uspokoić się. Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
a czy któraś z Was była w Boramed? słyszałam że to dobra klinika, wszystkie badania na miejscu...moze któraś z Was potwierdzi dobre opinie które zdobyłam o tym miejscu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Prywatnie 120 zł wizyta z usg Doktor Hassan - Bartz
Poznań Jeżyce / Dopiewo Prowadził mi cała ciąże..dodatkowo pracuje w szpitalu więc za każdym razem jak coś było nie tak to kierował na badania w szpitalu. Opiekę uważam za super, poza tym lekarz miły, sympatyczny chodzi do niego połowa rodziny. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kraków
Prywatnie polecam Andrzej Jaworowski, ewentualnie na NFZ w szpitalu uniwersyteckim dr Bereza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę o polecenie. KRAKÓW/ KATOWICE/ BIELSKO- BIAŁA
Szukam dobrego ginekologa, który wykonuje pełną diagnostykę, jest kontaktowy, dokładny, nie lekceważy pacjentki (ostatni lekarz mam wrażenie, że mnie ignorował bo nie byłam w ciąży więc mniej zarabiał na mnie). Zależy mi na usg, cytologii, kolposkopii. A i fajnie by było jakby lekarz nie traktował pacjentek jak osoby z których trzeba wyssać kasę do granic możliwości. Ktoś/ coś? Istnieją wgl tacy lekarze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dr Wojciech Kolawa, on chyba przyjmuje w różnych przychodniach w Krakowie, ja do niego chodzę do CM Macierzyństwo i był dla mnie miłym zaskoczeniem po poprzednim lekarzu
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Rzeszów - dr Monika Chmielowiec Profamilia
![]() Agnieszka Kisała - szpital na Krakowskiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Bardzo polecam dr Wojciecha Rogalę we Wrocławiu. Przyjmuje w Proclinic na Widoku http://proclinic.pl/lekarze/lek-med-wojciech-rogala/ Jako jedyny przejął się moim problemem i zlecił szczegółowe badania, o czym nie pomyślało poprzednich dwóch lekarzy. Przechodzę leczenie i powoli wychodze na prostą. Polecam go wszystkim koleżankom, bo nie spotkałam się jeszcze z tak dokładnym a jednocześnie ludzkim podejściem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Ktoś z Warszawy, żeby leczył tak, aby doleczyć. Nie na oślep - clotrimazol na wszystko.
Na NFZ albo tanio czy ze zniżkami studenckimi, proszę... Z podejściem do młodej, niedoświadczonej dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
no niestety ale nie znam dobrego gina na nfz - zawsze na jakiś przypał trafiałam. Dlatego trafiłam do dokora Wojciecha Grzybowskiego z Boramedu - to było doskonałe rozwiązanie bo wykrył u mnie jakieś zmiany....!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Szukam ginekologa w Krakowie na NFZ - interesuje mnie cytologia, usg, badania hormonów
Robiłam to bez problemu w rodzinnej miejscowości, ale męczy mnie to jeżdżenie, wolałabym na miejscu kogoś znaleźć
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
LUBLIN - Ginekolog do PROWADZENIA CIĄŻY
witajcie kogo polecacie do prowadzenia ciąży z Lublina ( najbardziej mi zależy by był to lekarz, który pracuje na jaczewskiego) Czy są osoby , które mogą pomoc? I jakieś opinie na temat dr Bartosiewicza - czy on prowadzi ciąże ? zna ktoś, coś wie? bardzo proszę o pomoc i rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
ginekolog Kraków na NFZ
Hej.
Przeglądając opinie o ginekologach na NFZ w Krakowie lekko się przeraziłam, bo nie znalazłam takiego, który wydawałby się w porządku. Przede mną pierwsza wizyta, więc nie chcę trafić na kogoś złego. Jesteście w stanie kogoś polecić, żebym nie czekała ponad miesiąc? Jak powinnam się do takiej wizyty przygotować? Jak ona będzie wyglądała? Co powinnam w gabinecie powiedzieć? Niestety po przejrzeniu internetu mam wrażenie, że nie istnieje żaden ginekolog, do którego mogłabym pójść, a bardzo zależy mi na tym, żeby wizyta była na NFZ. Potrzebuję lekarza, który sprawdzi, czy wszystko jest ze mną w porządku i dobierze tabletki anty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
szukając odpowiedniego ginekologa, na pewno nie powinno się polegać jedynie na wyszukiwarce gogle. Do mnie, poprzez znajome, dotarła wiadomość o bardzo dobrym i cierpliwym ginekologu przyjmującym w Koninie. Postanowiłam sama ocenić tego lekarza i nie żałuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Mogła by mi któraś polecić ginekologa ze Świdnicy lub Wałbrzycha? Ważne żeby nie czekało się długo na wizytę i zeby przyjmował na NFZ.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Sama nie bylam w Boramed, ale slyszalam same dobre opinie. Wiekszosc lemarzy ( jak nie wszyscy ) pracuja w dobrych szpitalach. Kolezanki moje tam chodza. Jednej prowadzila ciaze dr Horosz. A najbardziej polecaja dr Kozlowskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
marta_dawidczyk
|
Dr Makowska – Invimed w Gdyni, gorąco polecam. Dzięki niej po latach udało mi się zajść w ciążę i szczęśliwie urodzić syna,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Dobry ginekolog-endokrynolog (Gdańsk)
Tak jak w tytule. Z góry dziękuję
![]() EDIT: Przy przenoszeniu wątku tytuł zniknął. Oryginalny tytuł: "Dobry ginekolog-endokrynolog (Gdańsk)". Edytowane przez Adrianna_8 Czas edycji: 2018-07-19 o 12:48 Powód: Zniknął tytuł przy scalaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ginekolog Poznań
POZNAŃ
Szukam dobrego, ale NAPRAWDĘ dobrego ginekologa w Poznaniu. Do tej pory odwiedziłam już trzech, z czego do jednego chodziłam dość regularnie. Problem polega na tym, że kiedy jest dobrze, to wszystko jest fajnie, ale w problemie nie bardzo potrafi pomóc. Od dłuższego czasu mam ten sam problem i wciąż dostaję skierowanie na te same badania i recepty na te same leki. Co z tego, że lekarz jest miły, jeśli nie szuka nowego rozwiązania mojego problemu, a mnie już to męczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ginekolog na Śląsku lub w Małopolsce, który przyjmuje prywatnie bez wpisania w kartoteka?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Witam,
Czy może się orientujecie czy chodźicie? Czy ginekolog Edyta Baj Chojecka z Warszawy wypisuje antykpncepcje bo na stronie znany lekarz.pl nic nie jest o tym wspomniane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Ja poszukuję lekarza z Trójmiasta. Najlepiej z Gdańska. Macie kogoś do polecenia? Leczenie niepłodności partnerskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
dorotakornecka, jeżeli chodzi o leczenie niepłodności partnerskiej, to zdecydowanie polecam dr Włodzimierza Sieg. Pracuje w Invikcie w Gdańsku. Ogólnie klinika ma dobrych fachowców i nawet jeżeli nie trafisz do niego, to nie ma się czym przejmować!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
tp ja od siebie dorzuce doktora Michala Namirskiego, przyjmuje prywatnie na Bemowie i na Białolęce, jest przemiły choć trpche taki mało pewny siebie, ale to dpbry lekarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.