|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Spotkanie z wizazysta "x" w Sephora
Witam,
Nie mogłam znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż czy WARTO sie wybrac na spotkanie z makijażystka danej marki. Przyznam szczerze, ze nie byłam nigdy na takim czymś i nie wiem czego sie spodziewać. Wolałabym poznać Wasze opinie niż konsultantek Sephora. Dodam, ze najbliższe spotkanie w moim mieście jest z makijażystka ze smashboxa. Bardzo proszę o opinie. Głownie chciałabym sie dowiedzieć co sie dzieje na takim spotkaniu, czy jestem malowana, czy musze kupic dane kosmetyki itp. Pozdrawiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2 |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Spotkanie z wizazysta "x" w Sephora
ja ostatnio dostałam zaproszenie na dni ekspertów w Sephorze i poszłam z ciekawości. Byli to eksperci od pielęgnacji i potem konsultanci od make upu. Bardzo mile to wspominam, tzn ja akurat byłam u Clinique i Lancome, Clinique szału nie zrobił, ale Panie z lancome mnie pięknie umalowały, powiedziały jakich kosmetyków powinnam używać, przedstawiły swoją ofertę, o co chciałam to się dopytywałam, testowałam także inne ich produkty niż te, które miałam już kiedyś lub którymi mnie umalowały, pokazały mi jak się malować, jakich sztuczek używać, jakich pędzli i jak je wykorzystać, dostałam kilka próbek, pokazały mi nowości, które wejdą na rynek, nie zmuszały do zakupu. Ogolnie jak dostanę znowu zaproszenie chętnie skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Spotkanie z wizazysta "x" w Sephora
mnie w Douglasie malowała pani z Clarinsa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.