![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Chemiczne prostowanie włosów - wątek zbiorczy cz;II
Cytat:
W Warszawie jest bardzo dobry salon, w którym to robią. Tzn był pare lat temu, bo tam robiłam i byłam bardzo zadowolona. Jest tu często wymieniany na wątku, nawet przeze mnie. Niestety nie pamietam nazwy, a wyszukiwarka mi nie działa. Sorina pięknie Ci zrobili. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ 25.08.2012 Aparatka 08.04.2013 Damon Clear (góra) 18.11.2013 aparat metalowy mini (dół) Edytowane przez Kocurasek Czas edycji: 2018-08-26 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chemiczne prostowanie włosów - wątek zbiorczy cz;II
Zrobiłam szaloną rzecz, mianowicie znalazłam na stronie firmy Goldwell namiar do PH na moją część Warszawy, zadzwoniłam w sobotę i spytałam kto od niego kupuje te kosmetyki. Podał mi tylko jeden namiar. Salon ten ma entuzjastyczne recenzje na FB, choć jest bardzo niszowy, wiecie, fryzjerka wytatuowana, z wyglądu przypomina Amy Winehouse, sporo punkowych fryzur w portfolio. Oczywiście mi to nie przeszkadza, bardzo miłe wrażenie sprawiła przez telefon. Tylko mam wrażenie, że ten konkretnie zabieg będzie robić po raz pierwszy. Cena, którą mi zaproponowała jest mega niska z mianowicie ... 350 zł. Aż nie dowierzałam. Ale też będzie robić ten zabieg sama, a nie we dwie, jak mi robiono w Zamościu. I nie będzie robić na takich jakby pleksach, tylko normalnie. Boję się trochę, ale spróbuję. Może mi włosy nie wypadną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niska cena ![]() W Warszawie tez miałam robione przez jedną osobę, ale płaciłam 1300 - jakoś 4 lata temu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
kocurasek czy Twoje włosy po tej nowej metodzie też są takie puchate?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większego puchu nie zauważyłam, ale dredują się okropnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy ta metoda jakaś do dupy jest czy co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam wrażenie ze mam popalone od dołu. Kurde zawsze jak coś jest dobre to muszą „ulepszyć” i zrobić coś co się nie nadaje ![]() Daj znać co Ci powiedzieli, mi do dzisiaj nie zrekompensowali tej fali, wiec chwilowo mam na nich focha. A co to znaczy, że zrobiły Ci się cienkie? W sensie włos Ci się zrobił cieńszy czy kitek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Ines i Anka już nie pracuje, Tomek się nie zna. Ta z recepcji dziewczyna zaproponowała regenerację , zrobili ale jeszcze bardziej porowate są niż przed 😱 maja dzwonić do szefa i jak coś ustala to zadzwonią. Ale załamana jestem bo tylko ściąć można 😭😭 miałam gładsze i miększe przed prostowaniem 😭😭😭
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anka nie pracuje? O, to dziwne. Jest jeszcze Iza, moim zdaniem najbardziej kumata. Ale co szef poradzi? W sensie jakaś reklamacja, coś? Czy chodziło o szkoleniowca, który się na tym zna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Kurczę dziewczyny, po tym co piszecie zaczynam się zastanawiać czy decydować się na to prostowanie (planowałam umówić się na listopad/grudzień). Cieszyłam się, że pozbędę się w końcu tego barana z głowy ale jeśli mam skończyć z popalonymi włosami to chyba będę musiała szukać jakiejś alternatywy (pytanie tylko jakiej bo jeśli to wina nowej wersji specyfiku do prostowania to niezależnie od salonu wyjdzie pewnie średnio).
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Sorina, Kocurasek jak wasze włosy po tym ostatnim prostowaniu ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Chemiczne prostowanie włosów - wątek zbiorczy cz;II
Trzymają się
![]() Tak szczerze to już mam taaaaaaki odrost, że już na te fale nie zwracam uwagi bo mam swoje naturalne na połowie glowy. Ale te wyprostowane są proste ![]() Strasznie się plączą, są suche wiec kilo odżywki i olejki na mokro muszą być. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ 25.08.2012 Aparatka 08.04.2013 Damon Clear (góra) 18.11.2013 aparat metalowy mini (dół) Edytowane przez Kocurasek Czas edycji: 2019-04-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Cześć, jestem nowa na forum, ale nie jeśli chodzi o prostowanie. Robiłam już wielokrotnie i o ile z samej trwałej Straigh'n Shine jestem bardzo zadowolona (mam bardzo kręcone włosy, a po zabiegu są idealnie proste aż do odrostu), to z poziomem obsługi fryzjerskiej różnie (głowa przypalona prostownicą, złamane pasma, za krótko trzymany preparat, ogólna arogancja). Dotychczas robiłam w salonie Bogna Hair Design w Gdańsku na Szerokiej i w ich oddziale we Wrzeszczu oraz w salonie Vertigo w Gdyni Witominie. Czy ktoś wie gdzie jeszcze można w okolicach Trójmiasta wykonać prostowanie Goldwellem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Łaał ale masz piękne włoski! Moje mimo tego że ich nie prostuje i rzadko suszę to ciągle się rozdwajają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Śledzę wątek jakiś czas i zastanawiam się nad prostowaniem... Sorina jak włosy? Nie pisałaś co dalej się stało z włosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dzoewczyny żyjecie? Czy któraś już prostowała włosy w tym roku?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja prostowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Czy możecie polecić jakiś salon w Warszawie? Robiłam już keratynę dwa razy, nanoplastię też dwa razy i niestety to nie to. Włosy są proste do umycia. I jeszcze pytanie czy po chemicznym prostowaniu włosy jak schną same to są proste czy trzeba zawsze suszyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.