|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Opłata za rekrutację
Na wstępie przepraszam za zawracanie głowy.Chciałam tylko o coś zapytać.Po otrzymaniu wczorajszych wyników z matur postanowiłam do końca na jakie kierunki na uś się zarejestrować.mam zamiar dzisiaj wpłacić w banku opłatę za rejestrację.Na stronie rekrutacji pisze że można to zrobić przelewem tradycyjnym(w banku),niestety nie mam konta w żadnym banku.Czy mogę to zrobić po prostu wpłacając do banku gotówkę przy wypełnieniu odpowiedniego druczka? Powiedziano mi że szybszym i pewniejszym sposobem byłaby wpłata przez internet,niestety kompletnie się na tym nie znam,nie mam konta,nie wiem jak to zrobić.Pewnie pomyślicie że jestem kompletną niedorajdą,skoro nic nie wiem,nic nie umiem
![]() ![]()
![]() |
#2 |
na przekór do celu
|
Dot.: Opłata za rekrutację
szczerze mówiąc nie wiem, na pewno na poczcie da się tak zrobić... nie wiem czy można wejść do pierwszego lepszego banku i powiedzieć: "dzień dobry, nie mam u was konta ale chciałabym za coś zapłacić". a z kont rodziców nie możesz skorzystać?
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Pamiętaj tylko o wpisaniu w tytule przelewu np. "opłata rekrutacyjna 2011/2012" i swoje imię i nazwisko oraz pesel
![]() ![]() Z tego co wiem wpisanie "opłata rekrutacyjna 2011/2012" jest obowiązkowe i podanie nr pesel jeśli płacisz przez zwykły przelew ![]() I nic nie mów, weź druczek, jeśli nie wiesz jaki to poproś panią w okienku "KASA", uzupełnij i daj ![]() Koszt to 2,5-3zł ![]() ![]() Edytowane przez 31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23 Czas edycji: 2011-07-01 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
a rodzice nie maja konta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja bym załozyła konto w banku bo to się później może przydać (ale to tak na marginesie)
A tak to idź i zapłać to normalnie w kasie jakiegoś banku, albo na poczcie. Na uś jest napisane że taka opłata długo idzie więc się pospiesz ![]() Powodzenia
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jak już będziesz wpłacać tę kasę to od razu weź dokumenty i załóż konto! co chwilę na studiach będziesz go potrzebowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Możesz tak zrobić, idziesz do kasy, np. z Banku Rolniczego, która czasem bywa zlokalizowana w pobliżu centrum handlowego, bierzesz druczek, wypełniasz i płacisz, dodatkowo płacisz za wykonanie zlecenia, ale to tylko parę złotych
![]() Zobacz sobie na koncie rekrutacyjnym, czy nie masz swojego druczku w PDFie, wtedy będziesz wiedziała, co napisać na tym z banku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.