Staraczki 2023 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary Dzisiaj, 09:50   #1321
SzumFal
Przyczajenie

Dot.: Staraczki 2023

Oczywiste jest to że najważniejsze aby ciąża przebiegała zdrowo aby Bobasek urodził się zdrowy a jednak tak jak już wspomniałam mam dwóch synów różnica wieku jest między nimi spora więc bardziej sobie dokuczają niż robią coś razem w pierwszej jak i w drugiej ciąży od razu wiedziałam że będzie sen miałam po prostu takie wewnętrzne przekonanie

Teraz kiedy zabrakło mi mamy ta córka jakoś jest moją wewnętrzną potrzeba te sukienki i wszystkie pierdoły są najmniej ważne

Ja po prostu chciałabym mieć małą Ja po prostu chciałabym mieć mała kobietkę w domu bo nawet psy i kot to faceci
SzumFal jest teraz online   Odpowiedz cytując
Stary Dzisiaj, 09:51   #1322
carmelove_03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzumFal Pokaż wiadomość
Oczywiste jest to że najważniejsze aby ciąża przebiegała zdrowo aby Bobasek urodził się zdrowy a jednak tak jak już wspomniałam mam dwóch synów różnica wieku jest między nimi spora więc bardziej sobie dokuczają niż robią coś razem w pierwszej jak i w drugiej ciąży od razu wiedziałam że będzie sen miałam po prostu takie wewnętrzne przekonanie

Teraz kiedy zabrakło mi mamy ta córka jakoś jest moją wewnętrzną potrzeba te sukienki i wszystkie pierdoły są najmniej ważne

Ja po prostu chciałabym mieć małą Ja po prostu chciałabym mieć mała kobietkę w domu bo nawet psy i kot to faceci
Współczuję z powodu mamy
Co do zwierzaków to u nas też chłopaki - dwa psy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
carmelove_03 jest teraz online   Odpowiedz cytując
Stary Dzisiaj, 09:52   #1323
panna_felicjanna
MOD

Ja też marzę o córce, ale mąż chyba bardziej. Już w pierwszej ciąży liczył na dziewczynkę, a mnie było obojętne.

Wiadomo, jak będzie drugi chłopiec to też fajnie, aby tylko dziecko było zdrowe i ciąża bez powikłań.
panna_felicjanna jest offline   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości