![]() |
#1321 |
Przyczajenie
|
Dot.: Staraczki 2023
Oczywiste jest to że najważniejsze aby ciąża przebiegała zdrowo aby Bobasek urodził się zdrowy a jednak tak jak już wspomniałam mam dwóch synów różnica wieku jest między nimi spora więc bardziej sobie dokuczają niż robią coś razem w pierwszej jak i w drugiej ciąży od razu wiedziałam że będzie sen miałam po prostu takie wewnętrzne przekonanie
Teraz kiedy zabrakło mi mamy ta córka jakoś jest moją wewnętrzną potrzeba te sukienki i wszystkie pierdoły są najmniej ważne Ja po prostu chciałabym mieć małą Ja po prostu chciałabym mieć mała kobietkę w domu bo nawet psy i kot to faceci |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zwierzaków to u nas też chłopaki - dwa psy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
MOD
|
Ja też marzę o córce, ale mąż chyba bardziej. Już w pierwszej ciąży liczył na dziewczynkę, a mnie było obojętne.
![]() Wiadomo, jak będzie drugi chłopiec to też fajnie, aby tylko dziecko było zdrowe i ciąża bez powikłań.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.