![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Moja Metamorfoza:)
Chciałabym was poporsić o dopasoanie mi tych trzechek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja Metamorfoza:)
mi się wydaje ze najlepiej bedzie ci w tej fryzurce z grzywka bo masz dosc wysokie czolo
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie rób grzwyki,przypominasz mi bardzo Natalie Oreiro.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mi się czarny marzy <marzyciel>
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
czarnym też byłoby ci ładnie, popatrz na fotki Natalii, jesteś naprawdę do niej bardzo podobna, także możesz eksperymentować z ciemnymi kolorami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i chciałabym żeby ktoś zrobił rpzeróbkę moich zdjęc - dopasować je do tych fryzur w photoshopi.. Iam mogłabyś?
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-08-13 o 17:20 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jezeli chodzi CI o kolor to pamietaj, ze w przerobkach zmienia sie takze kolor twarzy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Ale dalej nie wiem czy mi będzie ąłdnie w czarnych wlosach czy będą do mnie pasowały tak bardzo mam na nie ochotE :P poprosze o wiecej opini na ten temat.. mam dość jasne włosy naturalnie dołącze zdjęcie ![]()
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-08-13 o 17:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem bardziej brąz.
Moja koleżanka miała brązowe włosy ciemną karnacje i wszyscy jej doradzali żeby pomalowała się na czarno a jak już to zrobiła to efekt nie był za fajny Jej ciemna karnacja zrobiła się nagle taka... blada w porównaniu z czarnymi włosami. I chociaż Ty nie masz ciemnej karnacji to i tak bym była za brązem.
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja bym poszła w tym kierunku
![]() Jasny kolor bardziej wyciągnie zaczerwienienia na twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Tak , tez mi sie podoba powyzsza propozycja z fotka z czarnymi wlosami, mysle ze bardzo by ci pasowal czarny kolor, albo przynajmniej ciemny braz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem o niebo lepiej w brązie.Nadaje charakteru i wyrazistości.Fryzurka z grzywką jest swietna i idealnie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Więc, chciałabym abyście mi doradziły co ze sobą zrobić
![]() Konkretnie zastanwiam sie czy powróci do blondu, czy pozostać przy brązie, czy zrobić b.ciemny brąz, oraz czy sciąć włosy na krótko czy zapuszczać. Bardzo kusi mnie przyciemnienie włosów i ścięcie ich na krótko, ale nie mam pojęcia jak. Bardzo podoba mi sie ta fryzura Victorii aczkolwiek nie mam więcej zdjęć i bardzo mało na niej widać.. ![]() Więc dziewczyny proszę doradzcie mi coś, dobierzcie fryzury z krótkimi włoskami podobne do tej.. http://img99.imageshack.us/my.php?im...eckham7bw8.jpg Pozdrawiam ![]() zdjęcia: http://img231.imageshack.us/my.php?image=1006088qm8.jpg http://img231.imageshack.us/my.php?i...sc05762my4.jpg http://img232.imageshack.us/my.php?image=kasiekzxh5.jpg http://img242.imageshack.us/my.php?i...sc04948bq5.jpg http://img225.imageshack.us/my.php?i...sc05251rf0.jpg jeszcze jedno ![]() Czekam na odp ![]()
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-01-22 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Dot.: doradzcie ;)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Na tym ostatnim zdjęciu wyglądasz super.. lepiej nic nie zminiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Proponuje isc do najlepszego fryzjera w miescie... Moja kumpela byla ostatnio u wicemistrza Europy... nie wiedziala wczesniej co z soba zrobic i teraz wyglada po prostu niesamowicie, nie moze sie na siebie napatrzec w lustrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
fajnie wygladasz ale wiem jak to jest byc znudzonym
![]() Jesli o chodzi o zmiane koloru bo ja Cie widze tylko w chlodnych odcieniach, to podstawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
a macie jakeiś propozycje, jakieś krótkie ścięcia, albo więcej zdjęć Viktorii z tej seji jakby ktoś umiał znaleść..
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
UP UP UP
Jednak schodzę spowrotem do blondu. Mogłybyście doradzić jakiś oodpowiedni do mojej urody? Wydaje mi sie że pasowałby mi chłodny odcień blondu. Doradzcie
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
no nie, dziewczyno! piękna jesteś i się chcesz zmieniać! nie musisz naprawdę. może czasami poeksperymentuj z jakimiś fajnymi upięciami albo czasami pokręć trochę włosy, ale nie zmieniaj się tak w większym stopniu, bo nie warto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
braz i krotkie wlosy
![]() sama obcielam wlasnie 12 cm wiec nie boj sie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nie powinnaś nic zmieniać...co najwyżej możesz jeszcze bardziej zapuścić włosy...ale broń Boże na krótko. Moim zdaniem nie będziesz korzystnie wyglądać w takiej krótkiej fryzurce. I na pewno nie blond! Jak najbardziej tak jest OK
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Zrobcie ze mnie coś dobrego :)
Teraz ja..
Znudziłam się sobą całkowicie, nie mam pojecia co zrobić żeby wyglądać świeżo na nadchodzącą wiosnę. Planuję zrobić coś z włosami, mocno przyciąć ![]() Twarz mam owalną, włosy prawie do ramion. Myslicie że taka frzurka będzie mi pasować? Jesli nie to co byście mi proponowały, jakie cięcie jaki kolor? Proszę o wszelkie porady ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zrobcie ze mnie coś dobrego :)
Je jestem na tak
![]() Tylko dobrze wycieniowana i z pazurkiem ![]() Kojarzysz mi się z osobą Reni,z serialu " na spólnej" - nie wiem dlaczego. I moim zdaniem bardzo będzie ci paswać.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Tez mi sie wydaje,ze taka fryzurka bedzie Ci pasowac. Czekamy na zdjecie po zmianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro idę do fryzjera ![]() A co powiecie a kolor? Taki jak jest czyli typowy mysi polski blond, czy może jasny platynowy jak na zdjęciu ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.