Pozostałe akcesoria

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 30 grudnia 2020 o 19:09
    Afro loki
    To była miłość od pierwszego użycia! Niesamowicie podbił mi skręt, zwiększył objętość, a suszenie było 2 razy krótsze (a jak wiadomo, my - kręconowłose, siedzimy godzinami w łazience, żeby je dosuszyć). Pasuje na większość suszarek, jest uniwersalny. Jedyną wadą może być waga suszarki po założeniu dyfuzora. Polecam z całego serca :)
    Zalety:
    • szybkie suszenie
    • podbity skręt
    • objętość
    Wady:
    • w zasadzie brak
  • 24 marca 2020 o 21:02
    Fenomenalny.
    Mam kręcone włosy. Od lat do suszenia używam dyfuzora, nie wyobrażam sobie moich loków bez tego dziwacznego ustrojstwa. Przetestowałam już kilka, jak nie kilkanaście, różnego rodzaju dyfuzorów. I dziś mogę śmiało stwierdzić że Ga.Ma to absolutnie najlepszy dyfuzor na rynku. To jest olbrzym - jest dużo większy od standardowych, dołączanych do suszarek, dyfuzorów. Jest też inaczej zbudowany - to bardziej głęboki durszlak (druszlak :P) z kolcami, standardowe to bardziej płaskie talerze z wypustkami. Ga.Ma zrobiony jest z grubego, porządnego plastiku. Faktycznie jest uniwersalny, pasuje na każdą z moich trzech suszarek - silikonowa 'uszczelka', która znajduje się wewnątrz dyfuzora to genialny patent, wystarczy tylko dobrze wsunąć dyszę dmuchającą i już, bez siłowania, wciskania na siłę czy innego dopasowywania. No i tak, to jest bajka! Suszę zawsze dość mocno wilgotne włosy z nałożonym już stylizatorem (Boots Curl Creme <3333). Czas suszenia faktycznie odczuwalnie się skrócił. Loki są po suszeniu absolutnie przepiękne, doskonale zdefiniowane, sprężyste, miękkie, nie spuszone (!!!). No jak żyję, takich cudów nie widziałam ;) Efekt jak przy DevaFuserze, ale uzyskany dużo niższym kosztem i w krótszym czasie. Powiem tak: nie zauważyłam, by gorące powietrze było w dyfuzorze mniej gorące. Jeżeli faktycznie tak jest, to jest to różnica dosłownie kilku stopni, dla mnie nieodczuwalna. Must have dla kręconowłosych, naprawdę. Piękne loki w krótkim czasie, praktycznie bez wysiłku. Cena tego dyfuzora jest wysoka, ale przekłada się to na jakość. No warto kupić tego olbrzyma, jak się go raz użyje to nie będzie skoków w bok, zapewniam ;))) Jednym słowem? Fenomenalny, po prostu.
  • 17 marca 2020 o 17:13
    Miłość od pierwszego użycia
    Mam włosy kręcone i dużo czytałam o tym dyfuzorze. Bardzo chciałam go mieć, choć przerażała mnie trochę cena. Jednak w tej kwocie można kupić suszarkę, a nie nakładkę na nią. W końcu się zdecydowałam na zakup i jestem zachwycona. Póki co używałam dyfuzora 2 razy. Wykonany solidnie, w środku silikonowa tuba - faktycznie dopasuje się do każdej suszarki. Sam kształt jest genialny, zupełnie inny niż większość dostępnych na rynku dyfuzorów. Działa trochę jak suszenie przez sitko - ładnie podbija skręt fal i loków. Przez swój kształt suszy dużo szybciej niż normalne dyfuzory, bo włosy wkłada się do środka. Zupełnie inny komfort suszenia - wcześniej suszenie zajmowało mi 45 minut do godziny, teraz o połowę krócej. Jedyny drobny minus, że dyfuzor jest bardzo duży. Prawie jak druga suszarka. Nie żałuję ani złotówki wydanej na ten gadżet i polecam każdej kręconowłosej. Ja się wahałam długo i żałuję, że tak późno zdecydowałam się na zakup.