![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bootic MoonBootici :-)
nieaktualne .
Witam w moim nowym, uporządkowanym wątku ![]() Link do kosmetycznego ( na fajne ciuszki również mogę zamienić ) : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248551 ![]() 13.14 - post 2 i 10 W tygodniu bardzo żadko jestem na Wizażu i proszę cierpliwie oczekiwać odpowiedzi - na pewno się odezwę ( najpóźniej w weekend ) Kilka zasad obowiązujących w moim booticu ![]() JEŻELI REZYGNUJECIE Z RZECZY O KTÓRĄ PYTAŁYŚCIE LUB OGÓLNIE Z WYMIANY BARDZO PROSZĘ PISAĆ - " REZYGNUJĘ " ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIE RZECZY SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE. ZDJĘCIA RZECZY NIEAKTUALNYCH SĄ KASOWANE NATOMIAST OPIS OZNACZONY PASTELOWYM KOLOREM. ![]() Proszę się pytać o stan, wymiary i dodatkowe fotki, ponieważ nie miałam czasu na opisywanie rzeczy i szczególy nie są zawarte ![]() 1. Rzeczy wysyłam zawsze wyprane i wyprasowane - oczekuję tego samego. 2. Paczki wysyłam zazwyczaj paczką ekonomiczną/listem poleconym chyba, że obie ustalimy dodatkowo priorytet. 3. Wizażanki z negatywami i przekupkami ponizej pięciu wysyłają paczkę pierwsze do mnie. 4. Bardzo proszę pisać co Was konkretnie interesuje, wolę większe hurtowe wymiany ![]() 5. Szanuję Was wszystkie i zawsze odpiszę na Wasz post, chociażby byłaby to odpowiedz negatywna - jeżeli nie odpisałam proszę mi przypomnieć, bywa, że jestem gapą i czegoś nie zauważę ![]() 6. Proszę odpisywać w moim booticu, ja będę w Waszym - zaoszczędzi nam to czasu i nie będzie bałaganu ![]() 7. i po 7 najważniejsze - życzę miłej wymiankowej zabawy ![]() I jeszcze moja lista życzeń ![]() ![]() Raczej wymienię się tylko na rzeczy z tej listy bo innych mam pełno, chyba, że coś mi naprawdę wpadnie w oko ![]() Lubię ogólnie styl sportowy/oldschool/clubbing style ale czasami coś eleganckiego również mi się przyda ![]() Wszelkie rzeczy z motywami słuchawek, konsoli dj, płytami vinylowymi bardzo chętnie ! Preferuje styl taki jak np Diverse, Stradivarius, Bershka, Zara TRF, A&F, Cubus / Yeans Please ... ![]() 1. Bluzy z kapturem w żywych kolorach, najlepiej rozpinane - żółte, fuksja, turkus S/M 2. Wszelkie koszulki polo rozm 38 ( oddam dużo za lacoste i TH ) - pilnie czarne! 3. Kolorowe szaliczki - cienkie ( zółty, turkus, fiolet, fuksja ) 4. Torby przez ramię np diverse, puma 5. Rękawiczki bez palców skórzane - zwłaszcza turkusowe i czarne - jak najmniejsze. 6. Królestwo za białe adidasy na rzepy 38/39 7. Klapki, sandałki, baletki 38 8. Bojówki rozmiar m/l , najlepiej czarne 3/4 9. Trampki - np srebrne, różowe mmm ![]() 10. Bokserki rozmiar S/M, z kapturem bardzo chętnie, jednolite, w paski - raczej bez motywów typu emo. Przyda mi się czarna, różowa, fioletowa, chabrowa, żółta, turkusowa. 11. Bolerka - rękawki w żywych kolorach, kolory jak wyżej. 12. Paski z ćwiekami - chętnie czarny, fuksja ... tylko nie biały bo mam. 13. Torebka nerka ( za lacoste królestwo ) 14. Kosmetyki : Lakier ( beżowy, czarny i biały ) i paski do frencha - Bourjois/L'oreal/Inglot/SH, Telescoptic L'oreala, Lasting Performance Max Factor, Blush Bourjois ( jasny róż lub brzoskwinia ), Glam Shine i SuperLiner L'oreala, cienie ( chętnie paletki ) Inglot - żółty, turkus, fiiolet, róż, baza pod cienie Lumene, pędzle profesionalne, nawilżające maski do włosów, Physiogel, fioletowa seria dla dzieci J&J, kosmetyki SPA, Diamonds Armani, sezonówki Escady, Echo ... bezalkoholowe mgiełki... inne zapachy też wchodzą w grę ... 15. Okulary przeciwsłoneczne, zwłaszcza takie muchy np z białymi/różowymi/fioletowymi/turkusowymi oprawkami i czarnymi szkłami ![]() 16. Strój kąpielowy, stanik usztywniany, najlepiej push up 75 C dół M-ka, raczej jednolite : czarny, turkus, fuksja, cytrynka, złoty, srebrny, chabrowy. Ewentualnie inne można proponować ![]() 17. Patrolówki, tirówki, ewentualnie taki kapelusiki stylizywoane na męskie... najlepiej czarne, turkusowe... 18. skarpetki ! nowe, ciągle je gubię , nigdy ich nie za dużo ![]() 19. majteczki, różne fasony tylko nowe - M 20. staniki, raczej push-up, usztywniane 75 C - tylko nowe. 21. Szlafroczek najlepiej taki misiowaty z kapturem do kolan, najlepiej nowy albo niewiele używany. 22. Czarne/szare jeansy, nogawki proste, rozmiar 40 23. Kolczyki koła, pierscionki od rozmiaru 11 do 14 - najlepiej obrączki albo wysadzane cyrkoniami, proste bransoletki - na nogę również, łańcuszki, obroża cała z cyrkonii ... 24. Gorset 75 c np czerwony 25. Nowe kulki do sztangi tongue, ew z sztanga 1.0-1.2, nowe labrety typu madonna, ew nowe kulki same też. 26. Plecak - np jansport, nike 27. Czarny/śliwkowy/butelkowo zielony nietoperz S/M 28. Sukienka dzinsowa - najlepiej czarna, albo typu baby doll, odcinana pod biustem 38/40 29. Nowe gumki, opaski do włosów - nachętniej z kokardką czarna, fuksja, turkusowa, błękitna, fioletowa ( jakby była z połyskujacego materiału to już w ogóle super ) ale takie całkiem proste również ![]() Najpotrzebniejsze oznaczone tym kolorem ![]() Proszę nie oferować mi rzeczy bazarkowych czy zniszczonych. Pozdrawiam! ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-10 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bootic MoonBootici :-)
1. Hello Kitty H&M nowa z metkami ( jeszcze z ceną 69,90 pln ) rozmiar M , za coś fajnego bo nie muszę się pozbywać
![]() 2. Vero Moda, w stanie dobrym/bardzo dobrym brokatowy motylek, napis : Baby Doll rozmiar M nie ma cheek 3. Street One golf rozmiar 38 nowy 4. New Yorker gorset - 2 razy miałam go na sobie, 75 c wymienione z Excellently DOKŁADKA 5. Orsay nowy, skórzany pasek z dodatkami stare złoto ![]() 6. Bizuteria C&A 7. Pasek Vero Moda 95 cm 8. Cubus z metki L ale pasuje na M, ma na dole małą dziurkę, którą zaszyłam. Dokładka ! 9.Roccobarocco Jeans woda toaletowa pierwotna pojemnosc to 75 ml zostało ok 35 ml, troche plastik jest popękany po jednej stronie - od noszenia w torebce. Bardzo trwały zapach jednak znudził mi się. Perfumy są dość wyraźne, z charakterem ![]() 10. Avon spray czereśnia i gałka muszkatołowa, zostało tyle ile widać 11. Avon balsam do ciała sake i ryż z błyszczącymi drobinkami, niestety zapach mi nie odpowiada. 12. Nowe okulary ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-03 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Promod rozmiar od 38 do 42 - mozna regulować
![]() 2. Promod rozmiar 40, raz zalozona 3. AE women od pachy do pachy ma 40 cm , stan niemal idealny 4. Next 36/38 z pięknego materiały, coś jak satyna - gładka i subtelnie błyszcząca. 5. Kookai rozmiar 38, stan bardzo dobry, podobny materiał jak wyżej
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-04-11 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. Zara rozmiar M
2. Reserved rozmiar M - ma stójkę, delikatne wyszywane kwiatki i cekiny ![]() 3. Reserved r.L 4. Guess rozmiar 36/38 prawie nie uzywana, jest sliczna, była droga więc tylko za coś wyjątkowego 5. C&A stan bardzo dobry - , bez metek rozmiar M, wymienione z Gugą ![]() 6. Mango rozmiar L, stan bardzo dobry - rybaczki 7. Acessrories złota wielka torba-worek, niestety kolor jest gdzie niegdzie poprzecierany i ma otarcia, ale jest cała ![]() ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-04 o 03:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Promod - podszewka w srodku jest zniszczona
2. Gucci Jeans, tylko za coś wyjątkowego. 3. Miu Miu - filia Prady, niestety skórka w niektorych miejscach się przetarła, nie widać tego bardzo ale wada jest - można coś wykombinować ![]() 4. Kangool i Frodo - stan bardzo dobry, frodo jest ze sztruksu 5. Terranova dwa nowe szale - błękitny leci do Słonka 6. Next mają kilka rysek - ale nie są widoczne i w niczym nie przeszkadzają ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-04-10 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
rezerwacja 1. Lacoste, 3-4 razy mialam na nogach za małe są na mnie
![]() ![]() 2. River Island rozmiar 40, na 39 tez powinny być ok. Stan bardzo dobry, z koleji na mnie za duże ![]() 3. Galeria Centrum rozmiar 38 . Mają trochę śladów uzytkowania ale spokojnie jeszcze komuś mogą poslozyć ![]() ![]() 4. Emu 39, w bardzo dobrym stanie, niewiele uzywane 5. h&m będą ok na 40 i 39 ( pasek jest regulowany) 6. TopShop dwie opaski i dzinsowa z gumką sephora - mam takie 3 ![]() DOKŁADKA 7. Śliwkowe balerinki, nowe - mam z wymiany, jednak nie pasują mi do ciuszków ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-03 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. United Colours Of Benetton M/L
2. Zara Trf M 3. Ze wstążeczką M/L 4. Miss Selfidge wymieniona z Justynką 5. C&A m/l 6. Troll Angels Wings ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-04-14 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1. Reserved
2. C&A M 3. Spódnica M/L 4. c&A 40 5. Bliźniak s/M 6. Tunika M, ale do L też się rozciągnie leci do menuli
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-04-27 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. C&A 75 B nowy leci do Cziki
2. Troll S - rybaczki 3. Atlantic S, nowy 4. Mango leci do Kalinki 5. River island 38 wymienione z Gugą 6. Reserved 40 wymienione z Excellently ![]() DOKŁADka 7. Camaieu bikini ( zapomnialam zrobic fotkę dołu ) - kolor w rzeczywistosci to FUKSJA , rozmiar z metki to 38, ale dzieki temu ze przy staniku i majteczkach sa paseczki mozna regulować na 36 i 40. Jest nowy, tylko przymiezony, przelezal w szafie - jednak lepiej sie czuje w usztywnianych stanikach ![]() ![]() 8. House bluzeczka stan b.dobry z metki L, ale ja nosze M-ke i jest ok 9. Terranova kanarkowo-żółta bokserka S-ka, wyglada jak nowa, dla mnie za mała
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-03 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki
kolorowka : Lancome 3 w 1 czyli szminka, brązer i cien ukryty w jednej grubej kredce ![]() ![]() Revlon Colorstay with softlex zostalo ok 25 ml sand beige, za coś mi potrzebnego. Dokładka ! MarkWins International The eye instytue - paletka kremowych cieni do powiek, kasetka z pieknym, duzym lusterkiem. Niekotre kolory nietkniete a niektore sprawdzone kolorki. Cienie są trochę jak błyszczyki, mają jakby mokry połysk ![]() Bourjois - ciemno fioletowy cień, z wymiany jest go jeszcze baardzo dużo leci do Kasiek ![]() Szminka L'oreal Colour Richie Stars odcien Natalie Imbrulgia, kilka razy maźnieta Sephora puder brązujący - wersja piink, mały ubytek wymienione z Kasiek Astor konturówki, sprawdzony tylko kolor : czerwona, beżowa Avon podkład w kompakcie, raz uzyty - sprawdzony kolor Miss Sporty biała kredka do oczu w automacie, mam z wymiany brakuje kolo 5 mm pielęgnacja : dokładka : Bielenda Sexy Look serum wygladzające do okolic ust nowe 15 ml Lancaster antypespirant w kulce, nowy leci do Titiny ![]() Soraya miod i mleko krem, zafoliowany Soraya ogórek i cytryna, tonik, nowy - nie ma GoniaGusia Soraya krem antycelluitowy ubytek okolo 25 % leci do Titiny Dove Summer Glow krem samopolający do buzi uzyty ok 5 razy zapachy : Cabaret De gres 40/50 ml http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 9542 wymienione z RedButterfly ![]() Versace Read Jeans koncowka 5-6 mm leci do Titiny Biżuteria C&A - naszyjnik z przedostatniego zdjęcia leci do Kasi
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-02 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1. Atmosphere 38/40
2. Intimissimi nowa, gołe plecy rozmiar S-L wymienione z Gugą 3. Angie 36/38 4. Vero Moda M 5. Mango M/L 6. C&O S
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-02 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1.Bluzeczka M-ka
2. H&M 40 menula 3. H&M 40 4. C&A M-ka 5. C&A 6. Reporter leci do Kasi DOKŁADKA!!! 7. Torebeczka do rączki, nowa 8. Escada przesłodki koszyczek do ręki, na środku logo escady wyszyte cekinkami, kolor jest bardziej cukrierkowy niz na zdjęciu. Przy zamku wyszło kilka nitek, reszta jest w porzadku ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-04 o 03:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1. Lee Cooper stan : 21 cm, pas: 40 cm, dlugosc nogawki od kroku 80 cm wymienione z RedButterfly
![]() 1. Welurowa torebeczka, w środku aksamitna, nowa i śliczna ![]() ![]() 2. Atmosphere rozmiar 40 do 42 też się naciągnie 3. House 5. C&A m 6. Ambercrombie M 7. Troll M i Pimkie S/M ( ma małą plamkę na ramieniu ) , porządny podwojny material oddam za drobiazg.
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-04-12 o 03:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witam
Interesuje mnie ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178447 Jaki to rozmiar..?;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178252 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178372 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7178277 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7178252 ? ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Moze interesowałaby Cie bluza Adidasa ,ewentualnie japonki diverse.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
z jakiego materialu sa te szale? takiego miekkiego? sliskiego?one sa duze? kwadratowe? trojkatne?
moja bluzka tally rozciaga sie ale nie za bardzo. nie jest za bardzo rozciagliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Bluza z metki 36
szerokosc od paszki do paszki 47cm ,długosc 57 cm - stan idealny japonki: 26 cm od tego najbardziej wystajacego miejsca stan bdb (troszke zdarte te czarne motywy wewnatrz, ale przy uzytkowaniu tego nie widac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za buty Lacoste? Mam diversy nowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a gorste z jakiego materialu? jakie ma dokladnie kolory? jakie ma z tylu zapiecie? jak w ogole z tylu wyglada? zakrywa plecey? mozliwe zdjecie na kims?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za te rzeczy?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178522 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178522 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No zastanow sie, wiesz ze podobaly mi sie od dawna i wiele za nie dam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178285 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178447 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178522 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7178594
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.