![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Colorstay, Vinyl Star, Riche Star i kilka innych drobiazgów
Witam, mam do wymiany kilka kosmetyków :
1. Colostay, Revlon with softlex, kolor stand beige - zostalo go mniej wiecej 2/3 buteleczki. 2. Vinyl Star, Rimmel kolor tylko sprawdzony na ręce 194 love struck 3. AA korektor zielony, 5 razy uzyty wymieniony z Iwoną75 4. Dwie konturówki Astor, sprawdzone tylko kolory 5. Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem do włosów jasnych. 6. Fructis 400 ml zostalo ok 3/4 opakowania 7. Oriflame kokosowa odżywka do włosów. 8. Soraya nowy krem zafoliowany miód i mleko. 9. L'oreal Colour Richie Star, odcien Natalie Imbrulgia nie ma Dokładka : 10. Nivea olejek avocado do skóry bardzo suchej, jest ponad połowa butelki 11. Sephora sypki cień, około połowy opakowania, kolor to roziskrzony lila nie ma 12. Zara puder sypki - rozświetlacz, odcień jasnego/białego złota, ma milion drobinek, opakowanie zakończone puszkiem i lusterkiem. Koło połowy. Dokładka : 13. Lumene roziskrzony cień do powiek, ciemny, błyszczący ciepły brąz ponad połowa 14. Nivea Happy Time ,żel pod prysznic , nowy 15. Freeman odzywka do wlosów z limonką ok 150-200 ml 16. Inglot beżowy lakier, jest kryjacy wyglada jak fluid ![]() 17. Nivea pianka do wloskow kreconych Najchętniej wymieniłabym to za jedym razem ale niekoniecznie. WYmienię najchętniej za ( inne propozycje też rozwaze ![]() Lakier ( beżowy, czarny, turkusowy, fuksja i biały ) i paski do frencha - Bourjois/L'oreal/Inglot/SH, Telescoptic L'oreala, Lasting Performance Max Factor, czarna i biała kredka do oczu - najlepiej waterproof, Blush Bourjois albo róż l'oreal ( jasny róż lub brzoskwinia ), Glam Shine i SuperLiner L'oreala, cienie ( chętnie paletki ) Inglot - żółty, turkus, fiolet, róż, baza pod cienie Lumene, pędzle profesionalne, nawilżające maski do włosów, Physiogel, fioletowa seria dla dzieci J&J, kosmetyki SPA ... Zapraszam do wymiany ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-02 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Colorstay, Vinyl Star, Riche Star i kilka innych drobiazgów
4. Dwie konturówki Astor, sprawdzone tylko kolory
9. L'oreal Colour Richie Star, odcien Natalie Imbrulgia https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za zielony korektor AA?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246649 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje blyszczyk Rimmel ,szampon i krem a na wymiane mam cienie Rimmla ,zolty 2 razy uzyty i lakier do paznolcji jana fuksja z Inglota transparent ,ma delikatne rozswietlajace drobinki ,nowy na jednym paznokciu wyprbowany byl ocien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A masz moze fotkę tego cienia lub przyklad jego odcienia w necie ? mat, perla, drobinki ?
Inglot by mnie interesował ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cienie Rimmla zloty-zpltawy jest delikatny lekko perlowy ,niebieski nie uzywalam ale sa to delikatne odcienie jezeli chodzi o perlowy odcien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety nie takich odcieni szukam - chce takich raczej intensywnych, masz jakies inne blyszczyki ? pozdrawiam
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mam inne blyszczyki ale 2 razy drozsze niz Rimmel i nie mam co u ciebie wybrac dla siebie za nie dlatego nie proponowalam tylko za rownowartosc i ta sama firme ,jedynie brzoskiwniwy-zloty z Sepfory moglabym ci wzamian zaprponowac co Ci sie kiedys podobal lub jezeli masz cos poza watkiem bo mam nowy blyszczyk z Lumene z BerryFUn fuksja ale nic wiecej mnie oprocz blyszczyka Rimmla mi nie pasuje narazie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej jeżeli chodzi ci o Dermacol w moim wątku to prostuję że ma kolor 217 do karnacji jasnej ciepłej.Jeśli interesuje sie wymianka ze mną odezwij się w moim wątku.Za ten korektor mogę dorzucić coś jeszcze.
Pozdrawiam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246649 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do siebie
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Za ten korektor AA jestem zdecydowana oddać Dermacol i odżywkę Nivea.Jeśli masz jakieś próbeczki np.filtrów to możesz dorzucić
![]() Jeśli się zgadzasz na wymiankę to napisz mi swoje dane na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
- Colostay, Revlon with softlex, kolor stand beige - zostalo go mniej wiecej 2/3 buteleczki. - . Lumene roziskrzony cień do powiek, ciemny, błyszczący ciepły brąz ponad połowa szmineczka jest połyskowa, ladnie na ustach sie swieci ![]() Lokowka to glebsza sprawa i jakas wieksz wymiana. Ale jesli pozostale rzeczy nadal Cie interesuja to moze sie dogadamy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
jesli dalej blyszczyk jest wolny Rimmla i krem Soraya to mialabym lakier Inglota fuksja i zolty mocno perlowy nasycony cien Inglota,uzyty kilka razy ,lakier ma ryse na trzonku pedzelka a tak jest nowy.na nakretce cienia lekko starly sie napisy jak umylam nakretke.Moze byc tez na wymiane zel po prysznic zamist kremu,jak Ci tam pasuje ,chyba,ze pasowalyby Ci pomadki Revlon chlodzaca malinowa wisnia,satyna z dym polyskiem i blyszczyko-pomadka tramsparent z drobinkami z Clinique ,jak chcesz wymienie Ci jedna konturowke z Astora bo mam w odcieniu Fuksji nowa automat z Rimmla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
jestem w stanie oddac Ci torbe i cien za
podklad Revlon puder Zara i te spraye o ktorych mi napisalas co Ty na to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
własnie na podklady teraz poluje bo jestem w potrzebie
![]() juz raczej nic wiecej nie znajde , wiec jesli bedziesz wiedziała co z podkladem daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.