![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mam na wymianę kosmetyki
Witajcie kobietki. Mam w swojej szafie trochę kosmetyków, które mi nie podpasowały,albo się znudziły (wiadomo,że kobieta zmienną jest
![]() 1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy)-WYMIENIONY 2) puder nabłyszczający Zara Happy cheek, kolor Wonderful-WYMIENIONY 3) cień do powiek Inglot sprint, kolor 73- perłowy zielony (użyty kilka razy) 4) cień do powiek Inglot sprint, kolor 83- perłowy bordowo-różowy (użyty kilka razy) 5) cień do powiek Inglot sprint, kolor 76- perłowy jasny fiolet (użyty kilka razy) 6) cień do powiek Luminelle Yves Rocher, kolor 52- melon (użyty kilka razy) 7) korektor w sztyfcie Oriflame, Visions, kolor Mata Hari 8) kredka/cień do oczu Zara, kolor 3-antique bronze- w połowie zużyta-WYMIENIONA 9) kredka do oczu Trend, kolor 413-niebieski 10) krem tonujący Nivea Visage Young- Be beautifil, kolor naturalny, (użyty 2 razy).-WYMIENIONY 11) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz)-WYMIENIONY 12) Szminka Zara, kolor 4-cameron (jasny brudny róż)- zużyta w połowie-WYMIENIONY 13) Woda toaletowa Ode a’ la vie Yves Rocher, ubytek połowa z 50 ml----WYMIENIONE 14) Woda toaletowa Ode a’ la joie Yves Rocher, ubytek 1/3 z 50 ml-WYMIENIONY 15) Woda toaletowa Ode a’ l’amour tendrement Yves Rocher, ubytek 1/3 z 30 ml-WYMIENIONY 16) Woda toaletowa elvie Oriflame, ubytek mniej niż połowa z 50 ml-WYMIENIONY Krem do ciała elvie Oriflame , ubytek połowa z 250 ml-WYMIENIONY Pozdrawiam! P.S. Szukam! -kredka do oczu Yria z Yves Rocher -korektor rozświetlający w pędzelku -podkład w musie -olejki do aromaterapii -cienie do powiek NOWE KOSMETYKI: -KOLAGEN NATURALNY SILVER Inventia 50 ml-raz wypróbowany -Johnson's holiday skin balsam do normalnej i ciemnej karnacji -ok. 150 ml -Jesus del Pozo Halloween- woda toaletowa-ubytek ze 100 ml widoczny na zdjęciu i balsam ok 100 ml -Kylie Minogue Showtime, woda toaletowa- ok 10 ml -Welle shock waves Guma do włosów -próbki podkładów: Vichy flexible teint (nude),Diorskin eclat (300), Yvess Rocher teint creme confort (rose i beige) -lakiery do paznokci bordo,biały, metaliczny fiolet, fioletowy z brokatem, srebrny do zdobienia paznokci. -Comme une Evidence Yves Rocher-perfumy w kremie- kilka razy maźnięte -Szminka Luminelle Rouge Dragee Yves Rocher- jasny róż ze złotymi drobinkami-wypróbowana -Kokosowy balsam do ust Yves Rocher- ok połowa słoiczka -Cienie do powiek Duo matt Sensique nr 206 (blady róż+ bakłażan)-kilka razy użyte DOSTAWA - Patrz post 13 i 15. Edytowane przez salud Czas edycji: 2009-10-15 o 12:18 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę kosmetyki
1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy)
2) puder nabłyszczający Zara Happy cheek, kolor Wonderful 7) korektor w sztyfcie Oriflame, Visions, kolor Mata Hari 8) kredka/cień do oczu Zara, kolor 3-antique bronze- w połowie zużyta 10) krem tonujący Nivea Visage Young- Be beautifil, kolor naturalny, (użyty 2 razy). 11) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz) 13) Woda toaletowa Ode a’ la vie Yves Rocher, ubytek połowa z 50 ml 14) Woda toaletowa Ode a’ la joie Yves Rocher, ubytek 1/3 z 50 ml 15) Woda toaletowa Ode a’ l’amour tendrement Yves Rocher, ubytek 1/3 z 30 ml 16) Woda toaletowa elvie Oriflame, ubytek mniej niż połowa z 50 ml odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy)
3) cień do powiek Inglot sprint, kolor 73- perłowy zielony (użyty kilka razy) 4) cień do powiek Inglot sprint, kolor 83- perłowy bordowo-różowy (użyty kilka razy) 5) cień do powiek Inglot sprint, kolor 76- perłowy jasny fiolet (użyty kilka razy) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Co bys chciala moze z kolorowki za wode IR O de de la Vie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
Interesują mnie 3 cienie Inglot'a. Zapraszam do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może coś za
1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy) 11) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz) Najbardziej mi zależy na tuszu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy)
3) cień do powiek Inglot sprint, kolor 73- perłowy zielony (użyty kilka razy) 4) cień do powiek Inglot sprint, kolor 83- perłowy bordowo-różowy (użyty kilka razy) 5) cień do powiek Inglot sprint, kolor 76- perłowy jasny fiolet (użyty kilka razy) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz) + Woda toaletowa Ode a’ l’amour tendrement Yves Rocher, ubytek 1/3 z 30 ml i moge ci oddac i paletke i claris |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
nowa dostawa:)
1)Estee Lauder- Blush Lights creamy cheek color-Pearls Shimmer. Kasetka z lusterkiem, znaczny ubytek kosmetyku(widoczne na zdjęciu),wyjściowo 3,3 g
2)the healing garden-waters ,perfect calm aromatherapy-ubytek ok 70 ml z 250 ml-BRAK 3)kasetka na tabletki antykoncepcyjne z lustekiem (niebieska na Logest, różowa na Femoden) + cd. fotek kosmetyków z pierszego postu Edytowane przez salud Czas edycji: 2009-08-14 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
nowe na wymianę
1)Nature pour homme Yves Rocher, woda po goleniu, ubytek z 75 ml widoczny na zdjęciu----WYMIENIONE
2)De Marco Oriflame, EDT ,ok 10 ml 3)Energising moisturiser for men, Oriflame. -BRAK 4)Vichy AERA TEINT, próbka 1,5 ml, kolor 35 (sand)-BRAK 5)Vichy AERA TEINT, próbka 1,5 ml, kolor 12 (opal)-BRAK 6)Ziaja anno d'oro lifting solution, próbka-BRAK 7)ANEW Clinical thermafirm-face lifting cream-próbka, 1 szt. 8)Bio specific regulation, soin HYDRA-MAT, Yves Rocher, próbka 0,8 ml-Brak 9)Serum Vegetal Yeux&Levres, Yves Rocher, próbka 1 ml-BRAK 10)Bio specific active sensitive- contour yeux, Yves Rocher, próbka 1 ml 11)Vichy, liftacttive PRO YEUX, próbka 3 ml-BRAK 12)L'oreal wypełniacz zmarszczek, próbka 1 ml 13)GALENIC, OPHYCEE antirides-fermete, próbka 3 ml-BRAK 14)karbownica do włosów Vidal Sassoon NOWE: Estee Lauder-Advanced Night Repair 1,5 ml +cd. fotek z pierwszego postu -kolekcja książek-skuteczne diety w skład której wchodzą książki:diety odchudzające,dieta rozdzielna, diety oczyszczające i głodówki Edytowane przez salud Czas edycji: 2009-08-28 o 20:45 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dot.: nowe na wymianę
To tylko po przemysleniu interesuje mnie woda IR zielona i moze Nature w zaleznosci tez co wybierzesz wzamian bo za 10ml de Marco nie oplaca mi sie zamieniac cieni Revlon ani oddawac tylu kosmtykow co napisalas i emulsja Oriflame juz ma koncowy termin waznosci takze zrezygnuje tez z niej wogole .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-10-08 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 7) korektor w sztyfcie Oriflame, Visions, kolor Mata Hari- jest jasny???? 11) Próbka 2,5g tuszu do rzęs Definicils Lancome, kolor czarny (użyty raz) 13) Woda toaletowa Ode a’ la vie Yves Rocher, ubytek połowa z 50 ml---- )De Marco Oriflame, EDT ,ok 10 ml Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Korektor, De Marco 10 ml i tusz Lancome 2,5g- tez mnie ciekawią. Jesli zapach jest cały, to byłabym chętna na wymiankę za top w róże z paseczkiem. Róz Corner Office nie testowałam, jest cały, nieotwierany.Znając jednak markę Everyday Minerals nie sądzę, a by wyglądał mocno za policzkach. Fotka nie odzwierciedla jego koloru na bużce.Jest trwały i wydajny.Moze masz cos z mojej listy, to mogłabym z czegos zrezygnować? Pozdrówka. EDIT: Przykro mi ,ale róż właśnie wymieniłam. ..moze cos innego? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-10-25 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
14) Woda toaletowa Ode a’ la joie Yves Rocher, ubytek 1/3 z 50 ml
15) Woda toaletowa Ode a’ l’amour tendrement Yves Rocher, ubytek 1/3 z 30 ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: nowa dostawa:)
Pisalas u mnie
![]() U Ciebie podoba mi sie puder Luminelle,puder rozowy Zara,pudeleczko rozowe na tabletki,evidence kremie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
)kasetka na tabletki antykoncepcyjne z lustekiem (niebieska na Logest, różowa na Femoden) -Jesus del Pozo Halloween- woda toaletowa-ubytek ze 100 ml widoczny na zdjęciu i balsam ok 100 ml 14) Woda toaletowa Ode a’ la joie Yves Rocher, ubytek 1/3 z 50 ml ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.