![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne, zapachy
NIEAKTUALNE
Witam Dziewczynki ![]() Kosmetyki najchętniej wymienię na moją Wishlistę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314343, ale jestem otwarta na propozycje ![]() Kolorem szarym zaznaczam rzeczy już wymienione lub z innych przyczyn nieaktualne. Wysyłam listem poleconym, pol. prioryt. lub paczką, w zależności od ilości. Jeśli kogoś interesuje także wymiana na ciuszki, tu link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318080 A oto kosmetyki, które chętnie wymienię: KOSMETYKI KOLOROWE ► Avon szminka Ultra Colour Rich Cream, odcień Red 2000 - próbka, tylko wypróbowana ► Rimmel Natural Bronzer, puder brązujący, odcień 022 Sun Bronze, 14g + pędzel do nakładania - ! ► Avon Arabian Glow Shimmer bronzing brick 8g Brązująca mozaika do twarzy (nowa, niestety spadła mi i się pokruszyła, może służyć jako sypki brązer lub cień do powiek ![]() ► Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany - mam go od kwietnia, ale data produkcji to 28-8-2004, mimo to w żadnym wypadku nie ma zmienionej konsystencji, ani zapachu. Ale ze wzglęgu na to, jestem gotowa oddać za coś o mniejszej wartości)- Violette_24 ► Lancome Juicy Tubes Smoothie Dreamsicle 8g błyszczyk jaśniutki różowy (użyty 3 razy)- ennkaa ► Maybelline New York Expert TRIO cienie - odcienie niebieskiego (użyte raz) ► Avon podwójny cień kolor fiolet/lawenda (zużycie niewielkie) ► Chador Eyeshadow podwójny cień brąz/beż (zużycie niewielkie) KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE ► Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml (zużycie 1/3, z wymiany z Violette_24, dostałam nowy w prezencie ![]() Clinique, Continuous Rescue Antioxidant Moisturizer (Krem z kompleksem antyutleniaczy) miniaturka w tubce7 ml - również z wymiany - dorzucę do kremu ► Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml (zużycie 1/3) ► Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml Profesjonalny lotion do prostowania włosów (zużycie mniej niż 1/3) fot.5 ► Forever Living, Ever Shield Aloesowy dezodorant w sztyfcie, duże opakowanie 92,1g (nie zawiera żadnych chemicznych środków przeciwpotowych) Zużycie niewielkie fot.5 ► Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml (zużycie 1/3) ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml Spray nabłyszczający do włosów blond (zużycie 1/3) ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Boots Botanics Pore Perfecting Clay Mask, 50 ml- Maseczka zwężająca pory (zużycie 1/3)- caroline1987 ► Avon Intensive Callus Cream 100 ml Krem intensywnie zmiękczający stopy (zużycie nieco ponad 1/3) ► ISANA Dezodorant do ciała Exotik 50 ml (nowy, tylko wypróbowany) ZAPACHY/PRÓBKI ►[B] Emporio Armani [/B]Demonstration pour femme 50 ml - Eau de parfum tester (trudno mi ocenić zużycie, ale myślę, że jest jeszcze dość sporo) ►[B] Hugo Deep Red [/B]90 ml - Eau de parfum tester (zostało 1,5 cm od dna) - alttari ► The Body Shop White Musk 10 ml - Eau de toilette (Została prawie połowa)- Violette_24 ► Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) ► Avon U By Ungaro 2x1 ml (nowe) ► Oriflame Lucia 1 ml (1/3 zużyta) ► Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) ► Kenneth Cole Black 2 ml (została połowa) AKCESORIA ► Avon Duża okrągła szczotka do stylizacji włosów ADVANCE TECHNIQUES (nowa, zafoliowana) [B]fot.5- alttari ► BaByliss PRO Profesjonalna ceramiczna prostownica do włosów Ref. BAB 2555U/BAB 2555E (używana, stan wizualny dobry, trochę starte płytki, ale w pełni sprawna - zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na maila) OPIS: http://www.fryzjerskie.com.pl/kosmetyki-10208.html fot.6 Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-05-15 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne, zapachy
Witaj,
z Twojej listy mam tylko mały lasting performance 106 ale może cos Cie zainteresuje za Emporio Armani ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ragutka, Nola_ dziękuję, ale niestety nic nie znalazłam. Chyba że planujecie jakieś dokładki, to będę zaglądać
![]() vanesia1 - interesuje mnie u Ciebie tylko podkład MF, ale ten cień Avonu to chyba troszkę za mało za ten podkład? Jeśli znajdziesz coś jeszcze, to mogę dorzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Emporio ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
► Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany)
► Lancome Juicy Tubes Smoothie Dreamsicle 8g błyszczyk jaśniutki różowy (użyty 3 razy) zapraszam
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za:
Lancome Juicy Tubes Smoothie Boots Botanics Pore Perfecting Clay Mask ?? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos za: Lancome Juicy Tubes Smoothie Dreamsicle 8g błyszczyk jaśniutki różowy (użyty 3 razy) ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lancome Juicy Tubes Smoothie Dreamsicle 8g błyszczyk jaśniutki różowy (użyty 3 razy)
Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie za:
► Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany) ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml Spray nabłyszczający do włosów blond (zużycie 1/3) ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Boots Botanics Pore Perfecting Clay Mask, 50 ml- Maseczka zwężająca pory (zużycie 1/3) ► Avon Intensive Callus Cream 100 ml krem do stóp (zużycie minimalne) odpisz u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Emporio Armani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, nareszcie przejrzałam wszystko, a oto co znalazłam:
soso, szarada, Anitka11 - mimo najszczerszych chęci niestety nic dla siebie nie znalazłam. Idiaminka - imponujący zbiór ![]() ennkaa - tusz Maybelline XXL za jeden z błyszczyków caroline1987 - Maybelline Define-A-Lash za maseczkę Boots Botanics mirra77 - zastanawiam się nad różem Bourjois nr 12 (czy on ma drobinki? Jeśli tak, to nie jestem zainteresowana) Czekam na Wasze decyzje. Ponieważ wiele z was jest zaineresowana błyszczykami, oddam tej, która zdecyduje się pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- vanesia1 - dziękuję, ale za Emporio chciałabym coś fajniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
maju bardzo chętnie, może być za różowy? podasz mi kod błyszczyka? i PW
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
maju, ten roz 12 raczej nie ma drobinek. pisze "raczej" gdyz teraz az tak dobrze nie widze i nie chce Cie wprowadzic w blad. ten drugi roz zdecydowanie ma drobinki i widze to nawet teraz w sztucznym swietle golym okiem. dlatego jak na moj gust tamten drobinek nie ma. najlepiej jak bys go sobie pomacala w perfumerii
![]() PS ja tez mam pytanie o drobinki w tym blyszczczyku jasnorozwym. czy sa? a jesli tak to czy mienia sie na srebrno czy na zloto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oto kody: różowy (7C235), beżowy (7A241) Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, czekam wiec na wyniki negocjacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Chetnie wymienie tusz za maske
![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
coś za
► Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany) ► Lancome Juicy Tubes Smoothie Dreamsicle 8g błyszczyk jaśniutki różowy (użyty 3 razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
maju,różowy ma datę 2006.08 beżowy 2004.08. Ja się decyduję tak jak mówiłam na róż. Czekam na PW
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany)
Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml (zużycie 1/3) Emporio Armani Demonstration pour femme 50 ml - Eau de parfum tester (trudno mi ocenić zużycie, ale myślę, że jest jeszcze dość sporo) Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) cos u mnei??
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za informację. Pozdrawiam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.