![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szukam .
hej dziewczyny ; *
szukam jakis fajnych tekstow do wstawienia na nk albo fotce w rubryce `o mnie` cos w stylu 'Złe dziewczynki...Nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawą jest życie. Rany polewają tanim winem. Lubią być grzeczne gdy nie wolno, lubią być ciche gdy nie wypada. Nienawidzą świata ale świat kocha je...' dzieki wielkie ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szukam .
Nie obraź się, ale takie teksty są wyjątkowo głupie i w większości śmieszne. Jeśli nie potrafisz w rubryce "o mnie" machnąć trzech prostych zdań to po prostu nie pisz nic.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
też mam takie zdanie, skoro jest 'o mnie' to znaczy że to jest o mnie. Gdyby było 'napisz trzy zdania z neta, który Ci sie podobają' wtedy pisałabym jakiś tekst..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to ty sobie machnij trzy zdanie , ja chce tekst z neta ;]
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ło matko, to dopiero oryginalna osoba z Ciebie...
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No tak
![]() Tylko ze przypuszczalnie żadna z Wizazanek Ci w znalezieniu takich tekstów nie pomoze:P Wydaje mi się, że takie opisy to raczej domena nastolatek i może lepiej na jakimś forum młodzieżowym poszukaj inspiracji (serio, to nie żart ![]() Ja w sumie czytam rubrykę "O sobie" na nk tylko, jeśli jest króciutko:P Jakieś pseudorymowanki z neta o głębokiej treści filozoficznej odpuszczam sobie, więc też sama ich namiętnie nie wyszukuję=>raczej nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, jak ktos nie potrafi nic o sobie napisac, to po co pisac w ogole takie glupie teksty ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to szukaj, szukaj, szukaj...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O mnie:
Nie umiem sama napisać nic o sobie. Szukam w necie. LoFfUsShIaM wAs ![]() Mogłaby pierwsza cześć być ostrzej o brakach w pewnych aspektach ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzisas, czy dzieci jeszcze chodza do szkoly, bo wyglada na to, ze brac nastoletnia nudzi sie na potege.
Takie teksty sa: - infantylne - wtorne i zupelnie nieoryginalne - pasuja do rubryki "o sobie" jak piesc do nosa. Ale jak chcesz tekst z netu, to Twoja sprawa. Tylko teraz sobie jakis znajdz ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie no dzieki laski d; widac jak mozna na wizazyski liczyc
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Śmieszą mnie osoby z takimi tekstami w rubryce "o mnie".. Ja rozumiem,nastolatki itp sprawy ale sory,ze to powiem,dla mnie jest to żałosne.. Nie prościej napisać faktycznie coś o sobie niż takie tandetne tekściki? Na przykładzie podanym przez Ciebie,jeśli nie potrafisz sama znaleźć niczego w podobnym stylu ani napisać niczego sensownego o sobie to napisz "jestem złą dziewczynką" i problem z głowy.
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-02-28 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
nom, bo my "wizazystyka" sie zajmujemy
![]() i zajete jestesmy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ona pytała o teksty a nie o opinie co o tym sądzicie. ;>
Widać kto do szkoły nie chodzisz. Etap czytania tekstu ze zrozumieniem ![]() A jesli chodzi o wierszyki to znalazłam coś takiego : Jestem --- Jak Papieros ~ Trudno mnie rzucić... Jestem --- Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne... Jestem --- Jak Szampan ~ Uderzam do głowy... ^^ Jestem --- Jak Heroina ~ Tylko dla odważnych... Jestem --- Jak Marihuana ~ Uśmiejesz się Się Ze Mną Do Łez.! :P Jestem --- Jak Morfina ~ Popadasz w euforie... Jestem --- Jak Kwiat ~ Tak łatwo mnie zranić... ![]() Jestem --- Jak Motyl ~ Tak trudno mnie złapać... ![]() Jestem --- Jak nadzieja ~ Tak łatwo mnie stracić... Jestem --- Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymać... Jestem --- Jak Kropla Deszczu ~ Żyje chwilą... Jestem --- Jak Dźwięk ~ Rozbrzmiewam śmiechem... Jestem --- Jak Noc ~ Zapowiadam dzień... Jestem --- Jak Gwiazda ~ Spełniam życzenia... Jestem --- Jak Rzeka ~ Nie oglądam się za siebie... Jestem --- Jak Ogień ~ Niszczę złudzenia... Jestem --- Jak Małe niemowlę~ Bezbronna.... Jestem --- Jak SPRITE - a TY jesteś pragnienie ;-] Jestem --- Jak 6 w ToTka - jedna jedyna na całe życie ![]() Jestem --- Jak Ferrari z salonu - nigdy nie zawodzi ;-] Jestem --- Jak magnes - przyciągam i odpycham ;-] Jestem --- Jak Media Markt - NIE DLA IDIOTÓW!!! ![]() Jestem --- Sobą ![]() 2. Jestem jak MARIHUANA- UŚMIEJESZ się ze mną do łez... Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów... Jestem jak SPEE#FF0099D- nie dam CI zasnąć do rana... Jestem jak HEROINA- gdy mnie SPRÓBUJESZ będziesz CHCIAŁ więcej... Jestem jak MORFINA - szybkim środekiem znieczulającym... Jestem jak TOULEN- zjadam parę twoich wyrazów... gdy JESTEŚ blisko mnie... Jestem jak CRACK- ze mną PRZEŻYJESZ prawdziwą EUFORIĘ.... ; ******* ***** Jedni wolą nie pisać nic a drudzy wolą wierszyki ;] . A jeszcze inni tylko krytykować.
Edytowane przez cipcipcip Czas edycji: 2009-02-28 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Samam nie potrafisz nic ciekawego wymyślić O SOBIE?
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Mrs Mrau
|
Szukanie tożsamości w internecie.
Net rozwiązaniem na wszystko. Smutne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy śmiać się czy płakać...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Powinnaś być bardzo wdzięczna za pogardę dla tego pomysłu ![]() Wystarczy przejrzeć kilka profili na fotce, na każdym znajdziesz miliony tekstów... ![]() Swoją drogą szkoda, że rubryka "o mnie" stała się czymś w rodzaju "pochwal się umiejętnością 'kopiuj/wklej'"
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Skoro tak bardzo przeszkadza Ci krytyka innych osób tego tematu to mogłaś sama znaleźć sobie w internecie różne teksty. Zresztą wystarczy, że wejdziesz na jakieś blogi, tam jest pełno takich rzeczy. Tak czy siak i tak skopiujesz pomysł innej osoby, nawet jeżeli kilka śmiesznych zdań nie odda Twojej osoby.
- Mieszka tu jakiś cwaniak? - Nie... ja tu mieszkam. - To daj piątaka. - A to jest jakaś zorganizowana akcja? - Taka akcja żebyś dał piątaka. ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ... Archeolog to wymarzony mąż, im żona starsza tym bardziej się nią interesuje. - Agata Christie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
o matko, mnie tez to smieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
no machnełam sobie, bo ja mam wyobraźnie
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione (w stopniu głupoty) to:
"jestem ... A.... B.... C... (...) Z..." ![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem.ludzie mysla ze to nie widac ze ktos sciagnal z netu, jak co druga osoba ma to samo mnie bardzo denerwuje ten tekst, nie pamietam dokladnie ale jest tam fragment cos tam ".. slyszysz brawa, one sa dla mnie" wrr widzialam to juz u 10 osob chyba albo jakies znaczki domki gwiazdki buzki przy nazwisku, co powoduje calkowita nieczytelnosc tego. swoja droga jezeli chcesz koniecznie cos tam napisac, to napisz od siebie, jaki sens ma wstawianie takich tekstow |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, że ten trudny wiek mam już za sobą
![]() ![]() Edit: sprawdziłam, wystarczy wpisać w googlach: rubryka o sobie na nk ![]()
Edytowane przez *Justynka* Czas edycji: 2009-02-28 o 13:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
A to mnie zawsze rozkłada na łopatki:
"blondi drapieżna i słodka jak biały tygrys i czarna kotka (albo odwrotnie nie pamietam ![]() Teskt bardzo lubiany przez dziewczyny z fotki ![]()
![]() Edytowane przez crippled Czas edycji: 2009-02-28 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widac kto do szkoly nie chodzisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-02-28 o 13:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To skoro nie macie czasu na takie głupoty zeby komuś wyszukiwac to po co pisać bez sensu i nie na temat? No sorry wybacz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.