Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 21:00   #2105
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ajj zgodnie zobietnicami pokazujemy sie z Zuzka

19 tyg i 4 dc

troche sie zbunkrowalam ale ja wlasnie teraz lubie takie luzne ciuchy
widać widać) teraz bedzie już tak rósł że masakra zobaczysz
Cytat:
no wiem wlasnie bo ostatnio ogladalam zdjecia bratowej i ma sliczne zdjatko 2 dni przed porodem slicznie wygladala... wien ze swietne sa takie fotki super pamiatka

my z Tzetem mamy taki album wspolny i wywyolujemy zdjecia wklejamy i opisuejmy bomba sie potem oglada.. teraz tezmusimy nadrobic bo slub ciaza i wogole
ja od pół roku planuje wywołac z kompa i jakoś nie moge sie zabrac za to tez mamy tego mnóstwo

Cytat:
weterynasz raczej wie co mowi... moze leki tak na niego odzilywaja.. zobacz co bedzie jutro...

my tez wybiearmy tylko te najladniejsze

a co do wyprawki to ja nic praktycznie nie mam oprocz laktatora( wiec bedzie duzo do kupienia...
tak przeczyytałam i powiem wam że ja mam już wszystko praktycznie. wczoraj kupiłam szczotke do włosków i gryzaczki brakuje mi pieluch butelek spiworka do wózka i i rzeczy dla mnie do szpitakla. reszta z głowy. chociaz i tak dokupuje co chwile nie moge sie oprzec
Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Jeszcze Kalisz zaliczyłam, wróciłam przed chwilą. Padnięta znowu jestem, ale się poświęciłam i zrobiłam jeszcze Tż zapiekanki na kolacyjkę

zebra666 powiem Ci, że ja też miałam ten dylemat z ochraniaczem, ale zamówiłam jednak razem z ochraniaczem. Tak na wszelki wypadek, żeby młode nie zrobiło sobie krzywdy o szczebelki a i zawsze fajniej to wygląda, takie uzupełnienie trochę jak dla mnie Ja też zamawiam po kilka rzeczy na jednej aukcji, zawsze to trochę taniej, więc myślę, że warto zrobić tak jak piszesz.
znalazłam taka posciel dzisiaj w tesco za 30 zł. tylko różowa. rzeczywiście bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Blok robiłam sama z przepisu jednej z mamuś stycz-lut. Jest proste. Zebra też wczoraj robiła Ale uwaga- strasznie słodkie i mega kaloryczne!!!!!!!!!!!!!!! !
Spróbuj:
BLOK CZEKOLADOWY (jest pycha i robi się expresam ja potrzebuję niecałe 15 minut )

Składniki:
Mleko w proszku pełne (najlepsze jest to niebieskiez białymi napisami) koniecznie 500g (są też po 400 lub 450g więc trzeba zerknąc na opakowanie ) ( no i nie granulowane)
Kakao ciemne to zwykłe wedla
2 szklanki cukru
0,5 szklanki wody
kostka Kasi
herbatniki, orzechy wloskie...jak kto lubi

Mleko wysypac do miski i dodać 5-6 łyżek kakao i wymieszać by była beżowa bez grudek.
W garnuszku zagotować wodę, cukier i kasię...odstawić do przestudzenia
W między czasie pokruszyć herbatniki wyjać orzechy

Do sypkiego mleka z kakao wlać to co w garnuszku...i szybko mieszać...dodać herbatniki i orzechy i wlać do foremki..

GOTOWE...wstawić do lodówki Smacznego
Tylko jedna uwaga...
Trzeba zachowac proporcje..na 500g mleka tak jak w przepisie 0,5 szkl.wody do garnuszka ! (jak macie miarkę to odmierzcie 125ml) bo jak dacie za dużo wody, to blok będzie rzadki i cięzko będzie sie kroił

A i foremkę przed wloeniem bloku mozna posmarowac odrobinką oliwy !
przepis zapisany. nie omieszkam spróbowac

Cytat:
Dziewczyny dorwałam się do aparatu i opstrykałam Fistaszkowe ubranka, wózek i pokój:Ale mnie wzięło. Pochwalę się Wam zaraz I gratisowo ja z Fistaszkiem, świeżutkie, jeszcze gorące fotki
fajny masz ten brzusio. zrobie sobie jutro zdjecie to wam też pokaże. tez mam już duży(za duży) a ciuszki tez sliczne.... jakbym miała pokój dla Tosi to tez by juz stał urządzony...

Cytat:
Asiuulka89 śliczna mordeczka kochane są takie psiaki:

zebra666 dobrze, że już mu trochę lepiej, biedny, zawsze mi szkoda takich zwierzaków, że nie mogą nam powiedzieć co je dokładnie boli i muszą się męczyć.

To ja też się pochwalę naszym merdaczem. Nasze 3 letnie kudłate, złośliwe maleństwo, zimowo z zeszłego roku oraz letnie:
pięękny moje marzenie którego nie mam gdzie trzymać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! !!!!!!!

Cytat:
ahhh Paprotka nas odwiedzila

Zeberko ja wiemze ten czas leci jak szalony... ja ciagle sie tzeta nie moge doporsic by pojecac cos kupic chyba niedlugo pojade sama... ale wiem ze potem beda pretensje do mnie ze bylam sama i masz tu babo placek tak zle i tak nie dobrze

a wy mieszkacie w domach?? bo my jak narazie w mieszkanku 70 m2 jak narazie nam starczalo ale teraz bedzie pewniecoagle balagan bo jak przyjda te wszytskie zabawki wozek i wogole to bedzie masakra my mamy tylko jeden pokoj i drugi laczony z kuchnia...

no i do tego mam problem gdze bede kapac dzidzie:
boże asiuulka nie narzekaj. ja bardzo bym chciała miec dla siebie 70 m2!! my bedziemy mieli 53m2 czyli dwa pokoje w tym jeden bedzie teściowej i musimy sie zmiescic nie da sie inaczej.. ja to moge mówic o braku miejsca ale ty/???????

wiecie co normalnie wykańcza mnie ta szkoła niby dwa dni ale wyczerpujące.. kolokwium oczywiście nie było bo połowa sie nie nauczyła i przełożylismy eh...
wczoraj 6 godzin fizjologii pod rząd............ kto to wymyslił ja się pytam!!!!!!!!!!!!!!
byłam dzisiaj po prezent dla tż....... nie zgadniecie co on chce dostac. dał mi to bardzo skutecznie do zrozumienia......... klucz do kół tylko on mógł wymyslić cos takiego
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora