|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Gratuluję odkurzacza pewnie tearz z nim latasz po domku
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To teraz pewnie latasz z nim po chałupieCytat:
|
||
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
heja jestem
ucieklam z polowy bhp ![]() ![]() ![]() ![]() Zebra boze ale pieknie ciaza Ci sluzy naprawde ja chyba nadal nie mam co pokazywac ale zrobie i wrzuce i same ocenicie...Dzisiaj Zuzi sie nie podobaly wyklady wogole sie nie ruszala ale za to wczoraj skopala jak cholera ![]() ja jade z Tzetem pewnie na jakies KFC mam swieto w gotowaniu |
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka czekam na focie
|
|
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkurzyłam
Tż w końcu narzędzia wynosi I teść nam kupił glazurę do łazienki Ale mam prasowania I nie chce mi się szykować na wesele. A o 17.00 ślub. Myślicie, że mogę założyć buty na obcasie? Nie zamierzam ani tańczyć ani w ogóle się ruszać z miejsca. Będę tylko jeść
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha zależy jaki to obcas, bo ja na ślubie byłam w obcasach ale nie szpilkach... tylko stabilnych i pewnych(2 studniówki w nich przetańczyłam)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja mam taki 7 cm ale są bardzo wygodne - i to nie jest szpilka. Skoro nie będę tańczyć ani nigdzie łazić to może założyć, co? Co myślisz Zeberko?
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Raz się zyję hihi zakładaj skoro wiesz, że nie będzies zmusiała wnich łazić tańczyć
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
niedlugo bede robic fote to wrzuce
![]() Samanthhha jesli chcesz zkladaj na chrzcinach tez mialam te od slubu i mi nogi spuchly i bylo masakra
|
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
Samanthha, skoro tylko będziesz siedzieć, to przecież możesz je dyskretnie zdjąć pod stołem, żeby stopy sobie odpoczęły.
![]() Majkela, chyba pierwsza faza porodu jest szybsza (skurcze i rozwieranie się szyjki), bo druga, to rodzenie dziecka, to, to idzie migiem u mnie dwa pchnięcia i już. Chyba, że ja coś pokręciłam z tymi etapami porodu Zebra, dobrze że masz co zrobić z psem, gdyby (odpukać) coś mu odwaliło. My musieliśmy go uśpić. Masakra, jak jednocześnie się cieszyłam, że wracam z maleństwem do domu, a z drugiej musiałam na zawsze pożegnać kochanego psa. Ale on miał psychę zrytą przez schronisko .Idę zaraz sobie zrobić moje "postne" spagetti Ja to w ogóle robię sobie czasem takie dziwne rzeczy do jedzenia, nikt takich u mnie nie je, ja chyba jakaś dziwna jestem
|
|
#2022 | |
|
Wtajemniczenie
|
No ja to przyzwyczajona jestem
Ale też nie za wielki Moje małe ma czkawkę właśnie ![]() Coś się z netem nie mogłam połączyć.. eh Dobra j uciekam bo muszę zacząć się szykować ![]() Miłej soboty mamusie ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ajj zgodnie zobietnicami pokazujemy sie z Zuzka
![]() 19 tyg i 4 dc troche sie zbunkrowalam ale ja wlasnie teraz lubie takie luzne ciuchy |
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Majkela, mam nadzieję, że pójdzie szybciej, że mała/ły nie zrobi jakiegoś psikusa
![]() Asiuulka, śliczny brzuszek
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
i zeby potwierdzic moje teorie wczesnijesze ze wlaasciwe mi sie nie powiekszyl zorbilam mal porownanie
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka na bank się powiększył
Na tych pierwszych fotkach jest na równi z bisutem a na trzeciej brzuch jest dalej niż cyce![]() I fajnie, że robisz zdjęcia Fajna pamiatka ja nie mama za wiele ale tearz się już zmobilizowałam i nie robie samego brzucha tyko ale w całości też
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem wlasnie bo ostatnio ogladalam zdjecia bratowej
i ma sliczne zdjatko 2 dni przed porodem slicznie wygladala... wien ze swietne sa takie fotki super pamiatka ![]() my z Tzetem mamy taki album wspolny i wywyolujemy zdjecia wklejamy i opisuejmy bomba sie potem oglada.. teraz tezmusimy nadrobic bo slub ciaza i wogole ![]()
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zmobilizowałam i po ślubie przejrzałam zdj z płyt i kompa i wywołałam z wakacji, wigili, naszego poznania się z jakieś 70 zdjęć i 100 ze ślubu
i mamy w albumie i opisałam kiedy i gdzie co było
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
no my zawsze mamy zaleglosci w wywolywaniu... dopiero jak sie tego uzbiera to wywowulejm
a potem wklejamy i opisujemy wiec jest smiesznie mamy taki gruby album i juz przeszlo polowe zapelnilismy a robimy go od poczatku naszej znajomosci przeszlo 4 latka
|
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Sory, że dopiero teraz zaglądam, ale od wczoraj urwanie głowy. Wzięłam się do południa jakoś za sprzątanie, zanim ogarnęłam cały dom minęło mnóstwo czasu do ruszam się jak słoń w składzie porcelany więc od razu za obiad musiałam się wziąć bo rodzinka z pracy wracała, wszystko ładnie pięknie, siadamy do stału, ding-dong, kuźwa goście. Uwielbiam niezapowidziane wizyty. Do 21 z dwójką małych rozwrzeszczanych bachorów, dosłownie bachorów siedzieli mi na głowie. Plecy to mnie tak bolały, że wyć mi się chciało, a jeszcze wokół nich musiałam skakać. Jak się już wreszcie zwinęli to oczywiście śladu po moim sprzątaniu nie było, nawet gorzej niż przed. Załamana poszłam się wykąpać i już nawet siły nie miałam zajrzeć tu do Was. Dzisiaj od rana najpierw zakupy, pranie, później powtórka sprzątania, umyłam autko w środku, obiad i jakoś zleciało. Teraz Was nadrobiłam i piszę prędziutko się pochwalić dzisiejszymi zakupami. Tak więc kupiliśmy łóżeczko, materac, przewijak i wanienkę. I taki fajniutki śpiworek do łóżeczka do spania za 30 zł w BIedronce, bo rzucili jakieś dla maluszków. Tż od razu skręcił więc wyrko już stoi u Fistaszka w pokoju![]() Asiuulka89 kojarzę Twojego lekarza, też się nad nim zastanawiałam, ale ostatecznie chodzę do Piotra Szczublewskiego. On też należy do "trójcy ostrowskiej porodówki'' a trochę mniej zabiegany więc mi pasuje, też będę go mieć pod ręką jakby nie daj Boże coś. I chyba mimo wszystko Cię jednak kojarzę, ale za Chiny nie wiem skąd... samanthhha moje dane na listę: Miłka, 19 lat, termin 06.01.2010, imię Filip. Z góry ślicznie dziękuję A jak Wam dziewczyny dzień mija, jak samopoczucie? POgoda u mnie dzisiaj tragiczna i najchętniej to już wskoczyłabym do wyrka...
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet no jesli podasz mi jakies informacje o Tobie to moze skojarze tez skad
a Szczublewskiego kojaze moja przyjaciolka do niego chodzi ponoc Bardzo dobry masz NK?? wiesz ostrow nie jest taki maly o o mnie niestety ostatnio troche glosno bylo bo sensjacje zrobilam na tej naszej wsi |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka my wybieramy najładneijsze, bo wszytskie to finansowo
Sweet Delighst dla mnie to nie bardzo tak neizapowiedzianym siedzieć tyle czasu wiedząc o Twoim stanie błogosławionym- a wiadomo, żę szybciej się męczymy i o 21 to ja już uwielbiam być w piżamie i relaksować się przed snem a nie gości mieć. Fajne zakupki Sama muszę jakiś przewijak zakupić i pościele(mam tylko wypełnienie) ochranicze na szczebelki, wanienke, kosmetyki, kocyki:P masakra i termometry, laktator, majtasy i podklady poporodowe... się tego ejszcze uzbieraA mój psiak choruje od wczoraj:\ srało go i żygało... i dziś nic nie je cały dzień i tlyko śpi...w eterynarz twierdzi, że angina i dała mu zastrzyki odpowiednie... ale porzy anginie by tak wymiotował i nie jadł? |
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
weterynasz raczej wie co mowi... moze leki tak na niego odzilywaja.. zobacz co bedzie jutro...
my tez wybiearmy tylko te najladniejsze ![]() a co do wyprawki to ja nic praktycznie nie mam oprocz laktatora wiec bedzie duzo do kupienia...
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się bije z myślami czy zamówić pościel z ochraniaczem na szczebelki:P i od razu od tego samego spzredawcy- termometr, pieluchy tetrowe, majtki ceratkowe na wszelki wypadek, wkladki laktacyjne, podklad ceratkowy pod pzrescieradelko...wyszło by za wszystko 163 zł z jednym kosztem przesyłki
Już wiem, że nie wezmę tego teraz zawsze zdąrze zamówić a wole poczekąc miesiąc jeszcze, jak remont będzie szedł... żeby nie brakło w trakcie Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-10 o 17:54 |
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze Kalisz zaliczyłam, wróciłam przed chwilą. Padnięta znowu jestem, ale się poświęciłam i zrobiłam jeszcze Tż zapiekanki na kolacyjkę
zebra666 powiem Ci, że ja też miałam ten dylemat z ochraniaczem, ale zamówiłam jednak razem z ochraniaczem. Tak na wszelki wypadek, żeby młode nie zrobiło sobie krzywdy o szczebelki a i zawsze fajniej to wygląda, takie uzupełnienie trochę jak dla mnie Ja też zamawiam po kilka rzeczy na jednej aukcji, zawsze to trochę taniej, więc myślę, że warto zrobić tak jak piszesz.
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Delights skonsultuję to z mężem jak wróci, bo w razie czego aukcje nie zając nie uciekną i te sklepowe się powtarzają... Myślę tylko o pzrełożeniu tego na z amiesiąc po kolejnej wypłacie żeby remont nie stanął z braku kasy
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie bycze i ogladam hosue
moj mezul robi mi herbatke.. a co do jedzenia to wcinam mizerie mmmm uwielbiam ![]() ![]() ja wlasnie sie klocilam z mopim o wyprawke.. bo jego siorka powiedziala ze nie wolno nic kupowac bo to zapeszy |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
To niech sama spróbuje kupić wszytsko pzred samym porodem albo po
i zobaczymy... nie uginaj się i działaj i szykuj wyprawkę, bo tego jest naparwdę mnustwo!!!
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem tak wlasnie tzetowi mpoiwlam
czyli mamuski mysla podobnie o ejju wcinam chalwe |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

mężuś i żonusia 
Mogę sprzątać
To teraz pewnie latasz z nim po chałupie
I teść nam kupił glazurę do łazienki
I nie chce mi się szykować na wesele. A o 17.00 ślub.
Raz się zyję
.

wiec bedzie duzo do kupienia...
i zobaczymy... nie uginaj się i działaj i szykuj wyprawkę, bo tego jest naparwdę mnustwo!!!