![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dzien dobry wszystkim
![]()
#2072 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie tez pogoda okrpona a tak propo to ogladałam zdjecia które wstawiłaś wczesniej brzuszek śliczny i wogole wszytko przecudowne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ja wlasnie wstalam i zabieram sie za ukladanie puzzli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zadomowienie
|
eniggma dziękuję
![]() Asiuulka89 czyli masz dzisiaj, że tak powiem twórcze zajęcie ![]() ![]()
#2075 | |
BAN stały
|
Cytat:
u mnie też totalan laba ![]() buziaczki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Sweet Delights wiadomo zde jak chlopa zostawisz na troche to potm ogarnac sie nie idzie.. jednak teraz stwierdzilam ze muszezjesc sniadanko byc ukladac puzzle , a najpierw musze isc cos kupic bo tzet oczywiscie spi... i zawsze rano ja musze na zakupy
![]() Eniggma a ty sie powinnas w szczegolnosci udzielac nawet podwojnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
BAN stały
|
Asiulka w środę mam usg ale na osatnim wyraznie widać dwójke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
a tak PS SWEET wiem skad mnie mozesz znac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Eniggma nareszcie ktos mi powie jak mamusie rozrozniaja swoje pociechy bo jak ja widze blizniaki to za chiny nie moge powiedziec ktory to ktory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Wtajemniczenie
|
Heloł gerls
![]() U mnie też pogoda beznadziejna... Tż poszedł do pracy z moim tatą ale oczywiście zdążył rano zrobić bajzel w kuchni i salonie ![]() Ja od dzisiaj liczę ruchy płodu.. Od 9.00 Tak więc zaczynam ![]() Zrobiłam wczoraj blok - był pyszny!!! Wszystkim smakował ![]() Zaraz się doczytam co wczoraj pisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
przez was dziewuchy ja i Zuzia umrzemy z glodu
![]() ![]() ![]() ![]() dobra teraz juz naprawde zmykam ide do sklepu po sniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
Asiuulka89 no właśnie, Bogna, wiedziałam, że chodziło o gim
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
witam dzieFczyny
![]() Ja byłam zapłacić za pościel dla synka ![]() ![]() Też mam burdelos nawet pewnie większy niż wy, bo nie sprzątałam dokładnie na weekend:P np. kurzy nie tknęłam i dziś będę musiała ale to jak wróce z psem od weterynarza i przygptuje wszytsko na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zadomowienie
|
zebra666 a jak psina się czuje? I tak poza tym to chciałam zapytać jakiego macie psiaka, czy duży i jaka rasa? Bo my też mamy kudłacza w domu, który jest pełnopawnym członkiem rodziny oczywiście, ale zastanawiałam się jak przygotować go na nowego lokatora- Fistaszka. Pozwolimy mu włazić do pokoju Małego, dajemy mu do powąchania wszystkie nowości Filipkowe, pozwalam mu trzymac pysk na swoim brzuchu, ale i tak się trochę zastanwiam jak psisko zareaguje na Fistaszka... A Wy myśleliście już coś w tym kierunku?
#2084 |
Zakorzenienie
|
ja sie najadlam i moige ukladac puzzle
![]() ![]() ![]() ja tez mam psiaka i nawet wam go pokaze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a o to moj szczurek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Sweet Delights mój piesio to meisznaiec a więc zamieszczam jego focie- w tym jedną ze mną żebyś widziała jaki duży jest
![]() Wyglada dziś lepiej po tej kroplówce i merdał ogonkiem i na polko chciał wyjść- dużo śpi i andal nie ciągnie go nawet do wody9bo ma na dnie troszke jakby chciał pysk zwilżyć- bo wody też mu nie wolno) i okropne bąki sadzi czasem... może jak w końcu tą kupe zrobi będzie lepiej? bo ewidentnie nie chce jej zrobić może te jelita go bolą... dziś zobacze co na kroplówce babka powie nie wiem jak to będzie z nim, bo inaczej z suką jest a psem. suka prędzej może mieć coś jak instynkt do dziecka i prędzej się przekona niż pies- zazdrośnik, bo uważa się za najważniejszego... i w sumie jest rozpieszczony w sensie wygłaskany itp. Jak będę w szpitalu to mąż weźmie coś od zdiecka- pieluszkę albo ubranko jakie miało na sobie i zawiezie mu i da je do obwąchania itp... jak przyjade ze szpitala ktoś psa wyprowadzi i najpierw my wejdizemy a pies dopieor jak dziecko będzie w środku i się zobaczy... jak będzie nie do przekonania i niepewny agresywny zamieszka na polku w budzie. Asiulka fajny ten Twój kudłacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zadomowienie
|
Asiuulka89 śliczna mordeczka
![]() ![]() zebra666 dobrze, że już mu trochę lepiej, biedny, zawsze mi szkoda takich zwierzaków, że nie mogą nam powiedzieć co je dokładnie boli i muszą się męczyć. To ja też się pochwalę naszym merdaczem. Nasze 3 letnie kudłate, złośliwe maleństwo, zimowo z zeszłego roku oraz letnie:
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Sweet Delights piękny pies!!! Widać, że zadbany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zadomowienie
|
zebra666 wiesz właśnie ja dzięki temu skubańcowi przez 3 lata zrzuciłam ponad 30 (!!!) kg i mam nadzieję, że po ciąży nasza współpraca zakwitnie na nowo
![]() ![]()
#2089 |
Zakorzenienie
|
Napewno!!! I Ty i on będziecie z niej zadowoleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Husky to piekne psy
![]() ![]() Zeberko Twoj to dopiero ogromniasty jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie duże psy szczerze mówiąc... małego miałam w dzieciństwie tylko kundelka i spanielkę...ona była boska i bardzo mądra
![]() Ten jest cwany i bardzo się przywiązał- mamy go, bo ktoś go wyrzucił jak miał 2 miesiące z samochodu prawdopodobnie, bo bardzo się bał wsiadać do auta. Miał już troche przejśc, wpadł pod samochód w marcu i miał biodro złamane i się wylizał...ale nacierpiał się bardzo dużo... No i może dlatego tez tak go rozpieściłam |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zadomowienie
|
My niestety mamy złe doświadczenia z psem, ale już o tym pisałam.
Dorwała mnie wredna rwa kulszowa, jak posiedzę dłużej, to nie mogę wstać tak mnie boli, najgorsze, że nic nie można z tym zrobić. Pozatym od wczoraj napierdziela mnie głowa. Ide się powiesić ![]()
#2093 |
Zakorzenienie
|
Puma a masz może amol? nasamruj skronie pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zadomowienie
|
Zebra, nie mam, ale na samą myśl o zapachu, zaczyna mnie boleć jeszcze bardziej
![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
Puma no wiesz może by nie było tak źle a spróbowac warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
hej mamuski
![]() ja nadal ukladam puzzle ![]() ![]() wogole musze sie pochwalic ze moj mezuskochany zrobil mi dzisiaj obiadek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
A ja mam juz zrypany chumor:\ Sąsiad nie ma czasu i ie przyjdzie dziś a mieli robić z tymi grzejnikami na górze... może będzie miał chwile czasu końcem tygodnia- MOŻE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Wtajemniczenie
|
juz jestem pózniej nadrobie odpowiem i wogóle. czekam az tz pójdzie do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
ahhh Paprotka nas odwiedzila
![]() Zeberko ja wiemze ten czas leci jak szalony... ja ciagle sie tzeta nie moge doporsic by pojecac cos kupic ![]() ![]() ![]() ![]() a wy mieszkacie w domach?? bo my jak narazie w mieszkanku 70 m2 jak narazie nam starczalo ale teraz bedzie pewniecoagle balagan bo jak przyjda te wszytskie zabawki wozek i wogole to bedzie masakra my mamy tylko jeden pokoj i drugi laczony z kuchnia... no i do tego mam problem gdze bede kapac dzidzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() samanthhha gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------ Ja za to czuję się jak pijany zając ![]() ![]() Na pocieszenie przyszedł mi sterylizator, czyli wszystko co dotyczy karmienia już jest- tylko żeby mleczko w cycach było ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.