|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dzien dobry wszystkim
jak się dzisiaj czujecie mamusie? U mnie pogoda fatalna, śpiąca jestem jak nie wiem, całą noc łazikowałam...
|
#2072 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie tez pogoda okrpona a tak propo to ogladałam zdjecia które wstawiłaś wczesniej brzuszek śliczny i wogole wszytko przecudowne |
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja wlasnie wstalam i zabieram sie za ukladanie puzzli ogolne dzisiaj totalna laba... poza malym sprzatankiem ktore jest niezbedne po zostawieniu samego tzeta przez weekend |
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
eniggma dziękuję
![]() Asiuulka89 czyli masz dzisiaj, że tak powiem twórcze zajęcie Ja też musze ogarnąć trochę, zawsze po weekendzie taki burdelik się robi w domu, nic nikomu nie chce się od razu odłożyć na miejsce, włożyć do zmywarki czy ogarnąć na bierząco i po niedzieli jakby tajfun przeszedł
|
#2075 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie też totalan laba prawie nie wstaje z łozkabuziaczki dziewczyny |
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Delights wiadomo zde jak chlopa zostawisz na troche to potm ogarnac sie nie idzie.. jednak teraz stwierdzilam ze muszezjesc sniadanko byc ukladac puzzle , a najpierw musze isc cos kupic bo tzet oczywiscie spi... i zawsze rano ja musze na zakupy
Eniggma a ty sie powinnas w szczegolnosci udzielac nawet podwojnie |
|
|
|
#2077 |
|
BAN stały
|
Asiulka w środę mam usg ale na osatnim wyraznie widać dwójke
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
a tak PS SWEET wiem skad mnie mozesz znac
ja znam Bogne z Twojej klasy no zreszta chodzilysmy praktycznie do tych samych szkol ale tak pozatym meczy mnie czemu ja Cie nie znam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Eniggma nareszcie ktos mi powie jak mamusie rozrozniaja swoje pociechy bo jak ja widze blizniaki to za chiny nie moge powiedziec ktory to ktory ![]() |
|
|
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł gerls
![]() U mnie też pogoda beznadziejna... Tż poszedł do pracy z moim tatą ale oczywiście zdążył rano zrobić bajzel w kuchni i salonie ![]() Ja od dzisiaj liczę ruchy płodu.. Od 9.00 Tak więc zaczynam ![]() Zrobiłam wczoraj blok - był pyszny!!! Wszystkim smakował ![]() Zaraz się doczytam co wczoraj pisałyście |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
przez was dziewuchy ja i Zuzia umrzemy z glodu
![]() bo ciagle mam chcec czytania dobra teraz juz naprawde zmykam ide do sklepu po sniadanko
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Asiuulka89 no właśnie, Bogna, wiedziałam, że chodziło o gim
no nie wiem czemu mnie nie kojarzysz, tym bardziej, że ja z Bodzią miałam super kontakt i w gim się trzymałyśmy blisko Leć na to śniadanko, wyrodna matko, córkę zagłodzisz
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
witam dzieFczyny
![]() Ja byłam zapłacić za pościel dla synka Też mam burdelos nawet pewnie większy niż wy, bo nie sprzątałam dokładnie na weekend:P np. kurzy nie tknęłam i dziś będę musiała ale to jak wróce z psem od weterynarza i przygptuje wszytsko na obiad
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
zebra666 a jak psina się czuje? I tak poza tym to chciałam zapytać jakiego macie psiaka, czy duży i jaka rasa? Bo my też mamy kudłacza w domu, który jest pełnopawnym członkiem rodziny oczywiście, ale zastanawiałam się jak przygotować go na nowego lokatora- Fistaszka. Pozwolimy mu włazić do pokoju Małego, dajemy mu do powąchania wszystkie nowości Filipkowe, pozwalam mu trzymac pysk na swoim brzuchu, ale i tak się trochę zastanwiam jak psisko zareaguje na Fistaszka... A Wy myśleliście już coś w tym kierunku?
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie najadlam i moige ukladac puzzle
![]() ja tez mam psiaka i nawet wam go pokaze chwilowo to nasze dziecko ![]() ![]() a o to moj szczurek
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Delights mój piesio to meisznaiec a więc zamieszczam jego focie- w tym jedną ze mną żebyś widziała jaki duży jest
![]() Wyglada dziś lepiej po tej kroplówce i merdał ogonkiem i na polko chciał wyjść- dużo śpi i andal nie ciągnie go nawet do wody9bo ma na dnie troszke jakby chciał pysk zwilżyć- bo wody też mu nie wolno) i okropne bąki sadzi czasem... może jak w końcu tą kupe zrobi będzie lepiej? bo ewidentnie nie chce jej zrobić może te jelita go bolą... dziś zobacze co na kroplówce babka powie nie wiem jak to będzie z nim, bo inaczej z suką jest a psem. suka prędzej może mieć coś jak instynkt do dziecka i prędzej się przekona niż pies- zazdrośnik, bo uważa się za najważniejszego... i w sumie jest rozpieszczony w sensie wygłaskany itp. Jak będę w szpitalu to mąż weźmie coś od zdiecka- pieluszkę albo ubranko jakie miało na sobie i zawiezie mu i da je do obwąchania itp... jak przyjade ze szpitala ktoś psa wyprowadzi i najpierw my wejdizemy a pies dopieor jak dziecko będzie w środku i się zobaczy... jak będzie nie do przekonania i niepewny agresywny zamieszka na polku w budzie. Asiulka fajny ten Twój kudłacz
|
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
Asiuulka89 śliczna mordeczka
kochane są takie psiaki zebra666 dobrze, że już mu trochę lepiej, biedny, zawsze mi szkoda takich zwierzaków, że nie mogą nam powiedzieć co je dokładnie boli i muszą się męczyć. To ja też się pochwalę naszym merdaczem. Nasze 3 letnie kudłate, złośliwe maleństwo, zimowo z zeszłego roku oraz letnie:
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-12 o 10:43 |
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Delights piękny pies!!! Widać, że zadbany
a wiem, że takie pieski wymagają dużo uwagi i ruchu z właścicielem a więc wiesz co myślę, że doskonałą metodą na schudnięcie po ciąży w Twoim wypadku może być bieganie nawet z psem...
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
zebra666 wiesz właśnie ja dzięki temu skubańcowi przez 3 lata zrzuciłam ponad 30 (!!!) kg i mam nadzieję, że po ciąży nasza współpraca zakwitnie na nowo
![]()
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno!!! I Ty i on będziecie z niej zadowoleni
Sama mam zamiar spróbować biegania jesli czas pozwoli i będzie okazja(znaczy np. mąż w domu)
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Husky to piekne psy
![]() Zeberko Twoj to dopiero ogromniasty jest ![]() gdyby moj wpadl pomiedzy te dwa psiaki chyba by umarla ze strachu ale ogolnie pieski to naukochanszestowrzenia na ziemi !!!!
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie duże psy szczerze mówiąc... małego miałam w dzieciństwie tylko kundelka i spanielkę...ona była boska i bardzo mądra
![]() Ten jest cwany i bardzo się przywiązał- mamy go, bo ktoś go wyrzucił jak miał 2 miesiące z samochodu prawdopodobnie, bo bardzo się bał wsiadać do auta. Miał już troche przejśc, wpadł pod samochód w marcu i miał biodro złamane i się wylizał...ale nacierpiał się bardzo dużo... No i może dlatego tez tak go rozpieściłam |
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
My niestety mamy złe doświadczenia z psem, ale już o tym pisałam.
Dorwała mnie wredna rwa kulszowa, jak posiedzę dłużej, to nie mogę wstać tak mnie boli, najgorsze, że nic nie można z tym zrobić. Pozatym od wczoraj napierdziela mnie głowa. Ide się powiesić
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Puma a masz może amol? nasamruj skronie pomaga
|
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Zebra, nie mam, ale na samą myśl o zapachu, zaczyna mnie boleć jeszcze bardziej
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Puma no wiesz może by nie było tak źle a spróbowac warto
apap też można w razie czego
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski
![]() ja nadal ukladam puzzle wogole musze sie pochwalic ze moj mezuskochany zrobil mi dzisiaj obiadek zrobil pyszna pizze mniam mniam nie wiedzialam ze on wogolecos umnie zrobic teraz bede go czescoiej wykorzystywac
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam juz zrypany chumor:\ Sąsiad nie ma czasu i ie przyjdzie dziś a mieli robić z tymi grzejnikami na górze... może będzie miał chwile czasu końcem tygodnia- MOŻE
|
|
|
|
#2098 |
|
Wtajemniczenie
|
juz jestem pózniej nadrobie odpowiem i wogóle. czekam az tz pójdzie do pracy
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh Paprotka nas odwiedzila
Zeberko ja wiemze ten czas leci jak szalony... ja ciagle sie tzeta nie moge doporsic by pojecac cos kupic ![]() a wy mieszkacie w domach?? bo my jak narazie w mieszkanku 70 m2 jak narazie nam starczalo ale teraz bedzie pewniecoagle balagan bo jak przyjda te wszytskie zabawki wozek i wogole to bedzie masakra my mamy tylko jeden pokoj i drugi laczony z kuchnia... no i do tego mam problem gdze bede kapac dzidzie |
|
|
|
#2100 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
samanthhha gratulacje uważaj z tym bloczkiem, bo to cholerstwo strasznie słodkie i kaloryczne za wizytę.Cytat:
Cytat:
może apap pomoże lub ciepły prysznic z masażem![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a Adaś będzie kąpany u siebie w pokoiku, bo mamy bardzo małą łazienkę- z prysznicem. ------------------------------------------------------------------------ Ja za to czuję się jak pijany zając . Jakbym cały weekend balowała ta szkoła mnie wykończy.Na pocieszenie przyszedł mi sterylizator, czyli wszystko co dotyczy karmienia już jest- tylko żeby mleczko w cycach było |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

jak się dzisiaj czujecie mamusie? U mnie pogoda fatalna, śpiąca jestem jak nie wiem, całą noc łazikowałam...

ale tak pozatym meczy mnie czemu ja Cie nie znam 

a więc wiesz co myślę, że doskonałą metodą na schudnięcie po ciąży w Twoim wypadku może być bieganie nawet z psem...

uważaj z tym bloczkiem, bo to cholerstwo strasznie słodkie i kaloryczne
za wizytę.
może apap pomoże lub ciepły prysznic z masażem
ta szkoła mnie wykończy.