Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Witam Słonecznie...jest cieeeplutkooo
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi
Wiem! Wynieść się do Kanady
|
No właśnie 
Cytat:
Napisane przez agusiowata
Ja staram się tym nie przejmować, tak jak kiedyś. Jak ktoś się mi przegląda (albo komentuje), to ja nie uciekam wzrokiem, tylko zatrzymuję go na danej osobie. Najważniejsze, że podobam się mężusiowi.
|
Cytat:
Napisane przez agusiowata
Myślę że komentują bo sami by chcieli, a brakuje im odwagi. No właśnie.
To może zaczniesz nowy trend?
Kupiłam krem do depilacji, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Do tego zabiegu trzeba zapuszczać? 1 dniowy zarost nie wystarczy?
|
Zależy jaki kupiłaś. Krem kremowi nie równy.
Najpier Debil??? A potem „ator”??? Nooo, jak „debil” to „debil” 
Cytat:
Napisane przez Karinio
Dzień dooo-bryyy ( głosem Czesia )
|
Cytat:
Napisane przez Karinio
Dzień Dobry „Czesiu”
No, dzisiaj u mnie z kolei jest super pogoda.
arnama, corvi, możemy sobie ręce podać. Ja też jestem z tych szczerych, czasami zbyt bardzo szczerych. czasem musze się hamować z tym co mysle, aby tego na forum nie napisać. Arnama, ja również złagodniałam-chyba
Dzięki, ale widzisz Karinio...Twoje wypowiedzi i innych dziewczyn, są takie..elokwentne i grzeczne.
Moje, raczej prosto z mostu. Nie umiem inaczej, bo gdy bym ubarwiała, to z mojej strony brzmiały by jakoś fałszywie, jak bym robiła coś wbrew sobie.
Jaki miałam głupawy sen. Śniło mi się, że siedziałam w szkole na lekcji. To była chyba podstawówka, bo wychowawczyni z podstawówki mnie nauczała.
A na koniec wróciłam do klasy, przeprosiłyśmy się a jakiś barczysty kolega nawet mnie przepraszał, niewiem za co i przytulał.
|
„Powrzeszczałaś” sobie, ale na koniec ładnie się skończyło. Masz ciekawe sny.
Ja się ostatnio obudziłam przerażona bo śniło mi się że wszystkie zęby mi wypadły na poduszkę . W pierwszym odruchu „pomacałam” językiem czy wszystkie są. Idityzm. 
Nawet w snach prześladują. 
Cytat:
Napisane przez Karinio
Co najlepsze ja miewam i prorocze sny Mam ten talent po św.p babci, więc jak jest krew w snie to wiem że z kim się z krewnych zobacze, jak kłótnia to już nie pamiętam ale sprawdze w senniku za chwile. Z tego co pamiętam to dobrze wróży.
1. Pojednasz się z kimś, powinieneś pierwszy wyciągnąć rękę do zgody.
2. kłótnia z kobietą - zakochasz się;
|
Daję słowo, pisz tak dalej a karty do Tarrot ci wyślę, i chustę . 
No a jak ja będę śnić że się z babą kłucę to się w niej zakocham? Mnie „w tę stronę nie wieje”, to co? 
Cytat:
Zawsze sa z nami jacyś goście na wątku heh
|
Cytat:
Wiadomo, jesteśmy niezwykle aktywne, ciekawe kiedy nam przejdzie
Mam nadzieję, że nigdy.
dziewczynki
|
Dokładnie. A tak w ogóle, to ciekawie by było za parę lat wrócić w stecz i popatrzeć to co piszemy teraz. Pewnie uśmiały byśmy się.
Cytat:
Napisane przez PRADA19
hej dopisuje się do wątku gołąbeczki
|
Cytat:
Napisane przez PRADA19
z grawerką październik 2008 już 3 lata omg! czas leci jak oszalały. Właśnie szukam czegoś na "mazidla.pl" macie moze jakis zloty srodek godny polecenia? moze ktos probowal juz hialuronowego? a cd sasiadki z pietra wyzej:tja wlasnie na tym etapie: szukam chrzestnych i mam dylemat:bara moj czy meza na tatuśka... moi rodzice naciskaja ze jedyny brat itd. az glupio ...ech. dylematy.
|
Witaj. Nie wiem czy tylko ja nie załapałam, ale nie wiem o jakich „mazidłach” mowa.
Nie rozumię „szukam chrzestnych”..Daj ogłoszenie w gazecie? 
Cytat:
Napisane przez evelineau
siostra mnie prosi o zadanie z niemieckiego znowu
|
Nie marudź, dzięki siostrze przynajmniej poświczysz
Cytat:
Napisane przez arnama
kurczę do pracy muszę sie zbierać a tak mi się nie chce dajcie kopa w d*** na pobudzenie
|
Ja nie daję, bo zanim mój „doleci” to Ty już będziesz po pracy 
Cytat:
Napisane przez evelineau
co jest takiego znanego w Niemczech do zwiedzania?
|
No co ty! To tak jak by zapytać co jest do zwiedzania w Polsce. 
[QUOTE=Karinio;27245837] Uuuu, będzie kotek bez jajec. /QUOTE]
Ano
Cytat:
Napisane przez arnama
Kurczę fajny ten przepis na "mleczną kanapkę" kwiatuszek podał
Muszę zrobić mojej słodkiej dziurce póki co jutro mnie czeka wypiekanie tortu czekoladowego razy dwa na sobotnią imprezę z okazji 25-lecia ślubu rodziców. Aż się boję co to wyjdzie :P tylko raz go piekłam a z moimi zdolnościami to nigdy nie wiadomo
Mleko w cycusiu ciekawe czy dla męża o jest jakaś atrakcja
|
Ja też jestem ciekawa. Może wrzuci fotkę?
A ja myślałamże Ty jesteś tą "słodką dziurką" 
Do odważnych świat należy 
Hmmm...nie mam pojęcia
Cytat:
Wróciłam z łażenia po sklepach. Ach jakie to przykre. Poraz kolejny przekonałam się, że szukanie ciuchów w normalnych sklepach to koszmar - obsługa szkoda gadać. Kumpelka po kilku takich "przyjemnych miejscach miała dosyć. Zrezygnowałyśmy, po pierwsze przekonałyśmy się, że lepiej kupować w internecie.
|
Cytat:
|
Zadam idiotycznie stare pytanie, nie chciały byś sama sobie czegoś uszyć? To nie jest aż takie trudne, z czasem się wprawisz, a miała byś takie ciuchy jakie byś lubiała.
Mnie się nie podoba dzisiejsza moda, szczególnie na spodnie poniżej pasa. Lecą mi z tyłka (bo go prawie nie mam), A poza tym, ludzie się chyba sami z tyłu nie widzą, bo gdy się schylają, lub kuckają, to im „szczelinę” widać. Kieszenie są naszyte tak nisko, że tyłki wyglądają jakby na udach były...To i mi się wydaje że tak bym wyglłdała. Ech, wredna jestem.  
Cytat:
Napisane przez arnama
Matko! Jak mnie wkurza jak ludzie przychodzą po krzyżówkę i zastanawiają się czy mają już ten numer czy nie
|
Cytat:
Napisane przez arnama
Tak ciężko sprawdzić przed wyjściem, skoro po to już idą
Jako kupująca odpowiem że...logicznie to ma sens, w praktyce, sama nie pamiętam bo wyglądają podobnie 
|
No dobra, dosyć na teraz. Muszę skoczyć do banku, a potem będę robić kotleciki z agusiowatego przepisu.
Co do chrzestnych, to ja zawsze miałam wyobrażenie że nie wybiera się ich dla zysków materialnych, a raczej w razie przypadku, gdy by dzieci straciły rodziców.
życzę Wam miłego wieczorku
|