|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Ja Wam powiem że nie jestem chrzestną
i wolała bym by tak zostało, jednak jak ktoś poprosi to się zgodzę, bo w tej kwestii raczej głupio jest odmawiać, wg mnie ![]() I tak życie jest życiem i potem Ci chrzestni nie są obecni... jedynie na większe okazje, trzeba wydać kasę ![]() Mąż jest chrzestnym swojej siostrzenicy, teraz jest w ciąży z drugim i coś czuję że mnie mogą poprosić na chrzestną ![]() Ja mam brata, młodszego 7 lat więc raczej jeszcze trochę minie zanim ułoży sobie zycie rodzinne Póki co twierdzi że nie chce mieć żony i dzieci bo to tylko kłopot może my przejść jak sie chłopak zakocha
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze sa z nami jacyś goście na wątku heh
Wiadomo, jesteśmy niezwykle aktywne, ciekawe kiedy nam przejdzie Mam nadzieję, że nigdy. dziewczynki |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile miałas lat jak się pobraliście?
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już chciałam pisać, wypluj to słowo-zdanie "kiedy nam przejdzie" ale ulżyło mi kiedy doczytalam dalej, że masz nadzieje że nigdy Ja też mam taką nadzieje ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
i dlatego takie masz sny.
|
||
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w takie senniki nie wierze u mnie to zawsze ma zwiazek z tym co mysle np przed dentysta czesto mi sie snilo, ze mi zab peklja tam bym tylko chciala, zeby bylo wieksze zrozumienie jesli ktos odmowi a nie obraza na reszte zycia chyba lepiej odmowic, niz byc chrzestna z obowiazku i pokazywac sie raz na kilka lat
|
|
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż, też miał być chrzestnym, ale też mu się upiekło, bo jednak został wybrany kto inny. No, ale wtedy się wkurzyliśmy, bo byliśmy gotowi na wyjazd, obkupiliśmy się a tu że ktoś inny, bo ten ktoś miał pretensje, że znowu chrzestnym będzie ktoś z rodziny od strony męża, a nie od strony bratowej męża. Wąty miał brat-bratowej męża. Masło maslane, ale mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi. A, niech szwagierki brat ma ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() Ja czytam z ciekawości, a czy się spełnianią, aż tak mocno w to też niewierze, żeby nie było że jestem mega przesądna. Nie, nie sprawdzam poprostu. A jak się ząb sni to choroba. Tfu, tfu. ![]() Dokładnie, masz racje. Tak powinno być. A wiadomo, czasem rzeczywistość jest inna.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 11:59 |
||
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo to choroba sie sprawdzila ![]() no niestety wiem, ze jak odmowie to sie obraza i bede miec wypominane do konca zycia a ja nie chce byc i watpie, ze to mi sie zmieni
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Przyczajenie
|
hej dopisuje się do wątku gołąbeczki
z grawerką październik 2008 już 3 lata omg! czas leci jak oszalały. Właśnie szukam czegoś na "mazidla.pl" macie moze jakis zloty srodek godny polecenia? moze ktos probowal juz hialuronowego? a cd sasiadki z pietra wyzej:tja wlasnie na tym etapie: szukam chrzestnych i mam dylemat:bara moj czy meza na tatuśka... moi rodzice naciskaja ze jedyny brat itd. az glupio ...ech. dylematy.
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to powinna byc twoja decyzja |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Takiej to, dobrze mieć z rana męża obok. Mój mąż zmywa się z domu wcześniej niż ja.
![]() Również Ci życze miłego dnia Cytat:
Daj znać, jakby co. ![]() W razie W, macie zaplanowany shoping, też fajnie Życze udanych zakupów. Hej ![]() Dziękuje
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 12:13 |
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
siostra mnie prosi o zadanie z niemieckiego
![]() znowu
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, albo jak to mój mężny mówi: przepraszam, nie chciałem, chciałem mocniej. Tzn wtedy jak mnie niechcący szturchnie. I też żeby nie było mój mąż mnie nie bije. ![]() Kurcze, powinni zrozumiec, a nie fochy stroić jak dzieci w przedszkolu. To Twoja decyzja, którą powinny do jasnej ciasnej uszanowac. Ot, co
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dokladnie ![]() kawka mi sie marzy
|
|
|
|
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam bardzo, ale co Ty robiłaś z tym kijem od miotły??? ![]() Potem Ci napisze jak chcesz, jak to zrobić. ![]() Cytat:
A co do fotki to ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Oj. To kochana siostra pewnie pomoże, jak zawsze. ![]() Nie lubie tego języka. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Gratuluje 3 latek posiadania małżowinki i gps-u ![]() Oj, niedoradze bo nie mam pojęcia. Kurcze, też niewiem co doradzić. :noniewiem; |
|||
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam juz dosc bo to typowe maturalne rozmowki ![]() ja go lubilam i zdawalam na maturze ale to bylo wieki temu i musze sobie troche poprzypominać
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, rozumiem No prosze, ja Ci powiem że jak dla mnie ten język jest za sztywny. Cokolwiek to znaczy ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Najwidoczniej faceci tak mają że rzucają takimi tekstami. ![]() ![]() Kawa Ci się marzy. Prosze bardzo http://www.4happy.pl/fotka_Moze_14571 ![]() Też właśnie mysle, czy iśc zrobić sobie kawę Inke czekoladową, czy kolejną herbate.
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię niemieckiego, więc współczuję udzielania pomocy
![]() Mój brat swego czasu tez prosił o pomoc, tyle że w angielskim, ale też było to męczące jeszcze on taki ciężko kapujący ![]() Ale z wiekiem chłopak się wyrobił i sam sobie radzi ![]() kurczę do pracy muszę sie zbierać a tak mi się nie chce dajcie kopa w d*** na pobudzenie ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
O fuuuuuuj Zrób co chcesz, byle by nie z mlekiem
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-01 o 12:33 |
|
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a niedlugo bedzie listy robic po niemiecku juz sie boje![]() juz jedno ogloszenie gotowe ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- za ostatnie zadanie siostra dostala 5(napisala teraz) czuje sie jakbym to ja dostala
|
||
|
|
|
#1910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to wtedy też będziesz mial zadanie bojowe. Super i jeszcze jeden i jeszcze raz...... ![]() Cytat:
a tak na serio, gratuluje piąteczki. No, dostałyście piątke obydwie. ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym sęk, że właśnie inke chce sobie zrobić z mlekiem.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 12:49 |
||||
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam z biochemii ten żel i byl swietny na twarz z olejami
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno bedzie pyszna ![]() co jest takiego znanego w Niemczech do zwiedzania? |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo, pewnie taa, juz wczoraj ją próbowałam. Póki co zapycham się Danio stratacella Byłam kiedyś, w czasach szkolnych wNiemczech a dokładnie w Berlinie. Tam jest ta Brama Branderburska...coś jeszcze się tam zwiedzało, ale teraz dokładnie nie pamietam. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/File:Berlin_Montage.png
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 13:02 |
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez jem jogurt
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czekam na moja czekolade za to i ostatni raz to robie ona musi sie sama nauczyc![]() przynajmniej wtedy nie trzeba mleka kupowac jak sie ma wlasne dziekuje |
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jużżem w pracy :/Burza jest więc chyba trzeba kompa wyłączyć co by mnie tu nie zabiło ![]() W najbliższy poniedziałek Muniek idzie do kastracji
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co najważniejsze aby Ciebie nie popieściło. Uuuu, będzie kotek bez jajec. ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Jednak, czasami się opłaca komuś pomóc, np za czekolade. I prawidłowo, bo sama musi, a nie będziesz ciągle za nią, to się nic nienauczy. No taa, zawsze to jakaś oszczędność Prosze |
||
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poburzowo
![]() Kurczę ostatnio taką burzę to chyba w dzieciństwie zaliczyłam ![]() Moja dzielnica jest tak jakoś położona śmiesznie że wszystkie burze bokami obchodzą, a tu w centrum to masakra była Aż pierwszy raz, od nie pamiętam kiedy, się bałam- tak prało ![]() Zażyłam 4 apapy, bo zazwyczaj dwa na mnie nie działają a ibupromu nie miałam akurat i.... aż kręci mi się w głowie dziwiłam sie że już jestem głodna, bo zazwyczaj później głodnieję, a tu nagle przypomniałam sobie że przecież dziś na śniadanie zjadałam tylko 2 jajka na twardo ![]() Żal mi tego Muńka, ale bardziej poszkodowany będzie jak zamknięty będzie w domu ileż razy można kota kapać, a już po ostatnim razie (przedwczoraj) do dzisiaj chyba ma traumę bo cały czas śpi No ale jak się wraca wywłóczonym, oślinionym przez innego kocura to tak się kończy, a On nie umie tego zrozumieć ![]() Takie koncerty ostatnio dawał z różnych stron naszego domu, że aż się bałam że sąsiedzi zaczną się skarżyć, bo już cisza nocna nadchodziła Kurczę fajny ten przepis na "mleczną kanapkę" kwiatuszek podał ![]() Muszę zrobić mojej słodkiej dziurce na sobotnią imprezę z okazji 25-lecia ślubu rodziców. Aż się boję co to wyjdzie :P tylko raz go piekłam a z moimi zdolnościami to nigdy nie wiadomo ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Mleko w cycusiu ciekawe czy dla męża o jest jakaś atrakcja
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to też takie bez sensu. Ja mam podobnych chrzestnych. Za bardzo mną się nie interesowali. Chrzestny był u mnie na komunii, później na 18. A tak to sporadycznie, przelotem, przy okazji, nawet ze mną nie rozmawiał. Na weselu był. Z chrzestną jeszcze gorszy kontakt. Ja uważam, że chrzestni powinni pomagać przy wychowaniu. Pamiętać o urodzinach... Nie chodzi o prezenty, ale o poświęcony czas. Teraz mieszkam niedaleko od chrzestnego (rodziców mam daleko i czasem brakuje), ale nie jestem z nim związana. Powiem Wam, że teraz jak mieszkam daleko od rodziców, to się odczuwa tą brak więzi. Trochę przykre.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

i wolała bym by tak zostało, jednak jak ktoś poprosi to się zgodzę, bo w tej kwestii raczej głupio jest odmawiać, wg mnie 

nauczycielki strasznie skreslily mnie po slubie, zaczely inaczej traktowac, obnizyly zachowanie(mimo, ze mi sie nalezalo za konkursy itd), po interwencji dostalam takie jak powinnam i w tych snach jestem wlasnie po slubie i nigdy nic nie umiem

Tak powinno być. 

cześć
Daj znać, jakby co. 

Hi..hi..hi.. A ja chciała bym być niewidzialna.
Zrób co chcesz, byle by nie z mlekiem
I jak już Po?