|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
hihiA sytuacja jakoś mnie nie bawi wiem, okropna jestem, ale to jest właśnie to o czym pisałam wcześniej ![]() Mam kuzynkę którą od małego się zajmowałam, jedynaczka, przemądrzała, kocham ją (jedno z nie wielu dzieci które toleruję) Może od niej znam wiele takich sytuacji i dla tego ta nie jest niczym cudownym dla mnie a może to wynika z mojego nieprzepadania za dzieciakami (delikatnie powiedziawszy)
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
arnama, ja Cię rozumiem.
Tak samo ze zwierzakami, niby koty lubie ale nie wszystkie. Zwłaszcza sąsiadki, mam ochote go wytłuc.
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
RR nie cierpiałam
podobnie jak Donada czy Puchatka ![]() Lubiłam Muminki, Smerfy, taką bajkę o misiach co na brzuszkach miały różne rysunki i była tam Złośnica co miała zwierza który śmiał się "seseseseseee" ![]() A pamiętam jak z chrzestnym oglądałam disneyowską "Piękną i Bestię" i jak się bałam jak na poczatku pokazywali takie strychy z pajęczynami ![]() Lubiłam te długie bajki Disneya: "król lew", "Pocahontas", "Piekna i Bestia" itp Nawet dziś to chętnie oglądam z rozrzewnieniem ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- No proszę jak my się tu świetnie rozumiemy ![]() Wróciłam z pracy i piwko sobie sączę ![]() Rodzice przygotowują nam dzień dziecka a tata specjalnie wziął dzisiaj wolne
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=4-94J...eature=related
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- aaaaa juz pamietam choc raczej nie ogladalam tego |
|
|
|
#1985 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Słonecznie...jest cieeeplutkooo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się ostatnio obudziłam przerażona bo śniło mi się że wszystkie zęby mi wypadły na poduszkę . W pierwszym odruchu „pomacałam” językiem czy wszystkie są. Idityzm. ![]() Cytat:
Cytat:
No a jak ja będę śnić że się z babą kłucę to się w niej zakocham? Mnie „w tę stronę nie wieje”, to co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie rozumię „szukam chrzestnych”..Daj ogłoszenie w gazecie? ![]() Nie marudź, dzięki siostrze przynajmniej poświczysz Cytat:
Cytat:
![]() No co ty! To tak jak by zapytać co jest do zwiedzania w Polsce. ![]() [QUOTE=Karinio;27245837] Uuuu, będzie kotek bez jajec. /QUOTE] Cytat:
A ja myślałamże Ty jesteś tą "słodką dziurką" Do odważnych świat należy ![]() Hmmm...nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Mnie się nie podoba dzisiejsza moda, szczególnie na spodnie poniżej pasa. Lecą mi z tyłka (bo go prawie nie mam), A poza tym, ludzie się chyba sami z tyłu nie widzą, bo gdy się schylają, lub kuckają, to im „szczelinę” widać. Kieszenie są naszyte tak nisko, że tyłki wyglądają jakby na udach były...To i mi się wydaje że tak bym wyglłdała. Ech, wredna jestem. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Co do chrzestnych, to ja zawsze miałam wyobrażenie że nie wybiera się ich dla zysków materialnych, a raczej w razie przypadku, gdy by dzieci straciły rodziców. życzę Wam miłego wieczorku |
|||||||||||||||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
arnama, macie świetnych rodziców.
No, no super Wam się Dzień Dziecka szykuje ![]() Też lubiłam tą bajke z tymi misiami co miały obrazki na brzuszku. Tylko niewiem jak ta bajka się nazywała. ![]() eve, widziałam to już kiedyś.
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jestem w tej kwestii staroświecka, ale uważam że na ślubie, w kościele, wypada sie odpowiednio zachować ![]() Wolę jak jest elegancko i uroczyście
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie czasem "Tęczowe Misie" ? tak mi się jakoś teraz skojarzyło
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
corvette nie bylam tam, wiec pytam
![]() po tym kakao sa takie same a orzechy bede miec w piatek![]() i ja nie mam kija ![]() karinio ja tez to dawno widzialam ale wstawilam jakby ktos nie widzial bo podoba mi sie to
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Kogo, moje oczy widzą.
n_i_x_i_e kupe lat. ![]() Co tam, jak tam u Ciebie
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam za odwage takich ludzi
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam w wordzie wkleić, co chce corvi odpisać.
Sporo tego jest, jak zawsze ![]() Zabieram się za odpisywanie. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 18:31 |
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kościół powinien być bardziej na poważnie, od żartów jest wesele ![]() I tam tez mi się podoba odrobina szaleństwa np podczas 1 tańca ![]() U nas było klasycznie, ślub jak i 1 taniec, natomiast dalsza impreza była baaardzo szalona ![]() Ale np ślub moich znajomych był na luzie od A do Z Począwszy od zaproszeń, gdzie dla znajomych, napisane były ksywkami ![]() Ślub mieli w kościele baptystów (PM z Nigerii ), więc było nabożeństwo, Młodzi się śmiali, wychodzili z kościoła zanim się zaczęło itp Następnie wesele: DJ + większość gosci to mlodzi znajomi = współczesna muza 1 taniec tez na luzie, jak zaczęła kręcić ta swoją czarną dupcią to nawet Młody nie wiedział jak sie zachować ale w końcu sie rozluźnił i dołączył do niej To też miało swój urok, fajnie było w tym wszystkim uczestniczyć jednak ja wolałam własne wesele klasyczne i takie było
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z krawcowymi mam same złe doświadczenia, zdecydowanie wolałabym sama.
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
corvette tak ja pocwicze ale siostra nic z tego nie bedzie wiedziec jak sama nigdy sie nie pomeczy tylko idzie na gotowca a na maturze mnie nie bedzie
np ona moglaby cos sama zrobic a ja poprawilabym bledy i wtedy by to cos dalo![]() a jest taki watek na wizazu?
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobnie ![]() Tez bym się chciała zająć szyciem, ale nie wiem się do tego zabrać ![]() Rozmiary w sklepach są na mnie, ale często wymyślę sobie rzecz, której nie mogę znaleźć, a tak to sama bym sobie ją stworzyła ![]() Poza tym: proste sukienki: w biuscie mam rozmiar 40, a na dole 36-38 i nijak nie można tego pogodzić musi być kieca o innym kroju, lub z rozciągliwego materiału- co nie łatwo jest znaleźć, a marzy mi się taka prosta, klasyczna "mała czarna" lub mała w innym kolorze
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze..corvi, ja rozumiem o co Ci chodzi. ![]() Kurcze, coś mnie brzuch pobolewa :/ Może to z nerwów, bo mąż dzwonil w czasie swojej przerwy w pracy, że jak rano wychodził do pracy, to ktoś nam położył na dachu samochodu kwiata w doniczce i jest troche u góry porysowany. Wiwat zawiść, pewnie to sprawka jakiegoś polaczka ( sory za wyrażenie ).
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 18:40 |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też coś po brzuchu wierci... rano miałam biegunkę czas @ sie zbliża, dzis ostatnia pigułka i tydzień przerwy
![]() Mąż ma ostatnie szanse dziś i jutro, a potem postne kilka dni
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
arnama, właśnie corvi mi przypomniała. Fajnego masz dziadka.
To nic, że Cię obudzil no prawie takie nic. Bardziej mi chodzi, że Ci malibu przyniósł. Współczuje tej biegunki :/ No to musicie jeszcze te dwa dni wykorzystać.
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maskara jak mozna cos polozyc na cudzym samochodzie nam raz tez ktos lekko przerysowal auto![]() czemu polaczka? arnama u nas tez bylo raczej klasycznie i dziwnie (wroga atmosfera) ![]() zmykam na druga czesc zakupow |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, przecież, że nie musi cię wcale bawić. Mnie bawi to ciebie co innego. Jest dobrze bo ogólnie świat jest pozytywny nie?![]() Jak najbardziej rozumiem Cię
|
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam też od niego buziaka w czółko. ![]() A co Twego snu, to omg też bym się obudziła pewnie z przerażeniem i sprawdziła czy wszystkie zęby są na miejscu. ![]() Ok, nie ma sprawy, może mam ukryty potencjał wróżki Ne, no w babci się nie zakochasz, a raczej w innej kobiecie pewnie ![]() Cytat:
A jest tu troche aut. Polaczka? bo niecierpie tu naszego narodu, przykre i prawdziwe. Polak polakowi wilkiem. Niestety, noi ta zawiść jak komuś się dobrze wiedzie.... Nie sądze, by jakiś obcokrajowiec tudzież tubylec, to zrobił po złości. Ten tzna angielski naród nie jest zawistny, jak nasz polski. ![]() Udanych zakupów życze
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 18:50 |
||
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj czyzby jakies niesnaski miedzy rodzinami
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze jednak.... to był przypadek
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

hihi
wiem, okropna jestem, ale to jest właśnie to o czym pisałam wcześniej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Może od niej znam wiele takich sytuacji i dla tego ta nie jest niczym cudownym dla mnie
a może to wynika z mojego nieprzepadania za dzieciakami (delikatnie powiedziawszy) 
podobnie jak Donada czy Puchatka
a tata specjalnie wziął dzisiaj wolne 

też bym się obudziła pewnie z przerażeniem i sprawdziła czy wszystkie zęby są na miejscu.