|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Ja Wam powiem że nie jestem chrzestną
![]() ![]() I tak życie jest życiem i potem Ci chrzestni nie są obecni... jedynie na większe okazje, trzeba wydać kasę ![]() Mąż jest chrzestnym swojej siostrzenicy, teraz jest w ciąży z drugim i coś czuję że mnie mogą poprosić na chrzestną ![]() Ja mam brata, młodszego 7 lat więc raczej jeszcze trochę minie zanim ułoży sobie zycie rodzinne ![]() ![]() ![]()
#1892 |
Zadomowienie
|
Zawsze sa z nami jacyś goście na wątku heh
Wiadomo, jesteśmy niezwykle aktywne, ciekawe kiedy nam przejdzie Mam nadzieję, że nigdy. dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile miałas lat jak się pobraliście?
![]() |
#1895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w takie senniki nie wierze ![]() ![]() ja tam bym tylko chciala, zeby bylo wieksze zrozumienie jesli ktos odmowi a nie obraza na reszte zycia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() Ja czytam z ciekawości, a czy się spełnianią, aż tak mocno w to też niewierze, żeby nie było że jestem mega przesądna. Nie, nie sprawdzam poprostu. ![]() ![]() ![]() Dokładnie, masz racje. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oooo to choroba sie sprawdzila ![]() no niestety wiem, ze jak odmowie to sie obraza i bede miec wypominane do konca zycia a ja nie chce byc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Przyczajenie
|
hej dopisuje się do wątku gołąbeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to powinna byc twoja decyzja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
Takiej to, dobrze mieć z rana męża obok. Mój mąż zmywa się z domu wcześniej niż ja.
![]() ![]() Również Ci życze miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W razie W, macie zaplanowany shoping, też fajnie ![]() ![]() Hej ![]() Dziękuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
siostra mnie prosi o zadanie z niemieckiego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze, powinni zrozumiec, a nie fochy stroić jak dzieci w przedszkolu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dokladnie ![]() kawka mi sie marzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam bardzo, ale co Ty robiłaś z tym kijem od miotły??? ![]() ![]() ![]() Potem Ci napisze jak chcesz, jak to zrobić. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Oj. ![]() ![]() Nie lubie tego języka. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Gratuluje 3 latek posiadania małżowinki i gps-u ![]() ![]() Oj, niedoradze bo nie mam pojęcia. ![]() Kurcze, też niewiem co doradzić. :noniewiem; |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam juz dosc bo to typowe maturalne rozmowki ![]() ja go lubilam i zdawalam na maturze ale to bylo wieki temu i musze sobie troche poprzypominać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, rozumiem ![]() No prosze, ja Ci powiem że jak dla mnie ten język jest za sztywny. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Najwidoczniej faceci tak mają ![]() ![]() ![]() Kawa Ci się marzy. Prosze bardzo http://www.4happy.pl/fotka_Moze_14571 ![]() ![]() Też właśnie mysle, czy iśc zrobić sobie kawę Inke czekoladową, czy kolejną herbate. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię niemieckiego, więc współczuję udzielania pomocy
![]() Mój brat swego czasu tez prosił o pomoc, tyle że w angielskim, ale też było to męczące ![]() ![]() Ale z wiekiem chłopak się wyrobił i sam sobie radzi ![]() kurczę do pracy muszę sie zbierać a tak mi się nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
O fuuuuuuj ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-01 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() juz jedno ogloszenie gotowe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- za ostatnie zadanie siostra dostala 5(napisala teraz) ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W tym sęk, że właśnie inke chce sobie zrobić z mlekiem. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 11:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam z biochemii ten żel i byl swietny na twarz z olejami ![]()
![]() |
#1912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno bedzie pyszna ![]() co jest takiego znanego w Niemczech do zwiedzania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo, pewnie taa, juz wczoraj ją próbowałam. ![]() ![]() Byłam kiedyś, w czasach szkolnych wNiemczech a dokładnie w Berlinie. ![]() ![]() ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/File:Berlin_Montage.png ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez jem jogurt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przynajmniej wtedy nie trzeba mleka kupowac jak sie ma wlasne ![]() dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Burza jest więc chyba trzeba kompa wyłączyć co by mnie tu nie zabiło ![]() W najbliższy poniedziałek Muniek idzie do kastracji ![]()
![]() |
#1918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
Witam poburzowo
![]() Kurczę ostatnio taką burzę to chyba w dzieciństwie zaliczyłam ![]() Moja dzielnica jest tak jakoś położona śmiesznie że wszystkie burze bokami obchodzą, a tu w centrum to masakra była ![]() ![]() Zażyłam 4 apapy, bo zazwyczaj dwa na mnie nie działają a ibupromu nie miałam akurat i.... aż kręci mi się w głowie ![]() ![]() dziwiłam sie że już jestem głodna, bo zazwyczaj później głodnieję, a tu nagle przypomniałam sobie że przecież dziś na śniadanie zjadałam tylko 2 jajka na twardo ![]() ![]() Żal mi tego Muńka, ale bardziej poszkodowany będzie jak zamknięty będzie w domu ![]() ![]() ![]() No ale jak się wraca wywłóczonym, oślinionym przez innego kocura to tak się kończy, a On nie umie tego zrozumieć ![]() ![]() Takie koncerty ostatnio dawał z różnych stron naszego domu, że aż się bałam że sąsiedzi zaczną się skarżyć, bo już cisza nocna nadchodziła ![]() Kurczę fajny ten przepis na "mleczną kanapkę" kwiatuszek podał ![]() Muszę zrobić mojej słodkiej dziurce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Mleko w cycusiu ![]() ![]() ![]()
#1920 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to też takie bez sensu. Ja mam podobnych chrzestnych. Za bardzo mną się nie interesowali. Chrzestny był u mnie na komunii, później na 18. A tak to sporadycznie, przelotem, przy okazji, nawet ze mną nie rozmawiał. Na weselu był. Z chrzestną jeszcze gorszy kontakt. Ja uważam, że chrzestni powinni pomagać przy wychowaniu. Pamiętać o urodzinach... Nie chodzi o prezenty, ale o poświęcony czas. Teraz mieszkam niedaleko od chrzestnego (rodziców mam daleko i czasem brakuje), ale nie jestem z nim związana. Powiem Wam, że teraz jak mieszkam daleko od rodziców, to się odczuwa tą brak więzi. Trochę przykre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.