Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 10:12   #4969
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Witam
siedzę zamarznięta, bo moje dziecko usnęło w samochodzie i nie chciałam jej budzić, więc otworzyłam okno i śpi taka poubierana w foteliku, a ja już dygotam bo u nas zimno dzisiaj i paskudnie

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
u nas też były na 18, a teraz jest remont w kościele i zrobili na 19
więc chyba zrobie tak, ze najpierw impreza a potem pójdziemy na chrzest do kościoła
u nas najbliższa rodzina i chrzestni to 14 osób i robie u nas w mieszkanku-mama i teściówka pomogą mi przygotować żarełko
Fajnie, że zmieścisz 14 osób w mieszkaniu - u mnie nie ma na to sznas
Późno ten chrzest
Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
a dzisiaj zapowiada się całkiem ładny dzień, słonko tak mi daje po oczach, że aż musiałam spuścic rolety
Ale fajnie U nas zimno, buro i ponuro
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
magda i ja to zrobilas ze juz nie placze??

nie wydaje mi sie zeby to byly kolki, bo wyglada to na najzwyczajniejsze wymuszanie na rece, bo jak ja wezme to juz jest spokoj i cisza

wczoraj dostala sok z normalnego jablka, kupy brak
debridat na recepte. od dzis nie podaje nic przez kilka dni i bede kombinowac

Boli mnie gardło, boli mnie głowa w dodatku nie mam jak wyprowadzić psa, bo moja szanowna mamusia sie obrazila i nie zostala z Leną a nie dam rady isc z psem (40kg) i wrzeszczacą Leną w wózku
Posra sie w domu

W ogole jak czytam, ze wasze dzieci przewracają sie na boki, trzymaja zabawki Moja Lena tego neie robi. Jedynie jak lezy, i mocno sie juz zlosci to unosi dupe do góry. Zabawke trzyma jak jej wsadze do raczki, ale jakby w ogole nią nie byla zainteresowana.
Do buzi pakuje tylko rączki, glownie lewą
Haniula, współczuję Na pewno masz dość Sama też bym miała Szkoda, że mama nie pomoże
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Idę szukać coś do pokoiku mojej córy, bo remont idzie do przodu i mam nadzieje, że przed Bożym Narodzeniem będziemy już w naszym domku
Super, że będziecie już niedługo u siebie
Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Za 2 i wiele przystawek, ale ciasta, tort, napoje i ewentualny alkohol leżą w naszym zakresie :/
Też nie chcieliśmy dwóch ciepłych, bo myślimy podobnie. Tyle, że żaden restaurator nie chce się na to zgodzić, bo "miasto turystyczne i nie wypada, żeby goście siedzieli przy pustych stołach, bo jak to wygląda" itp. :/ I cena jest jaka jest. Jeszcze mamy obok domu hotel Grodzki i tam spróbujemy popytać.
He, he - to już wiem jak trafic do Ciebie Pięc lat przejeżdżałam koło Grodzkiego jeżdząc na studia

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora