Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 00:07   #4494
_agata
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

SzmaragdowyKotku, ja też miałam podejrzenie cholestazy. Ale... wyniki mam w normie, krew i mocz od początku doskonałe... Jakieś krótkotrwałe uczulenie mnie po prostu dopadło, ale na szczęście szybko odpuściło. Trzymam kciuki, żeby i Tobie dało spokój.

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Mi też zostało 7 dni ostatnio przesypiam całe noce,wstaje na siku coraz rzadziej.Bóle menstruacyjne mam przez całą ciąże(ale miałam zagrożoną).ostatnio często mam parcie na pipe,boli szczypie mnie itp.

Perse szkoda że nic się nie dowiedziałaś.
Parcie na pipę

Ja skończyłam już 40. tydzień, a mały na świat się nie szykuje.

Ale... sesję zrobiliśmy, to mogę rodzić.

I dokonałam cudu, jak to mówi mój suwaczek

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
to chociaż sobie pośpisz teraz, więc wykorzystuj
ja się wkurzam, bo nie mogę w nocy spać, wczoraj aż się popłakałam z nerwów, że nie mogę się ułożyć, a jak już się ułożę to mi się odbija albo zgaga, albo TŻ chrapie

też macie wielkie ciemne sutki? średnica z 5-6 cm
Aż zmierzyłam... Też mam takie wielkie.

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
zaczęłam też lekkie cwiczenia bo nienawidzę swojego nowego wyglądu - wiem, że to dopiero miesiąc minął ale wolę wrócić do swojej dawnej sylwetki
DOpiero? Toż to pamiętam jakbyś wczoraj rodziła. Czas leci nieubłaganie...

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Niezły power! Chyba kantki u niemowlaczków są normą, więc nie będzie to jakieś bardzo leszczowate
Do pierwszego usrania.: cojest:

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora