Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 20:02   #605
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Wlasnie nie bylo dobrze
Wrzask jak przy pierwszym szczepieniu Mama plakala razem z Kuba.
Co ja mialam w glowie jak sie zgodzilam na te refundowane szczepionki!!! Mam taki okropny zal do siebie, ze nawet sobie nie wyobrazacie Nie moge sobie tego wybaczyc
Ja nie wiem, chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego wczesniej......

A Kubus wazy 5950g. Malenstwo moje usmiechalo sie jak szalone do lekarki, pogugal nawet do niej. A potem bylo tylko gorzej.

Teraz spi, jak nie on...

TZ powiedzial lekarce, ze Kubie czesto poci sie glowka (to prawda, az krople potu widac na niej...). Powiedziala, ze to moze swiadczyc o niedoborze wit. D (dziwne, bo przeciez daje codziennie te w kapsulkach i jeszcze jest przeciez w mm). Zapisala inne kropelki, zobczymy...
Kochana nie wiń się. Ja się spóźniłam z rota 3 dni i jak mała zachoruje teraz to pewnie będę miała wyrzuty sumienia no ale cóż? Już nic nie zrobimy....
Moja też wiecznie kark mokry...
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś 4 miesiące!!! Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie marcheweczka za nami nawet smakowało. Zaraz dam fote
Super, gratuluję 4 miesięcy
Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że się znalazłam wśród zaginionych...
Hej Rozumiemy, rozumiemy
Cytat:
Degustator
Rasowy degustator, ciekawe jaką recenzję wystawi tej marchewce
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedrze i Rossmanie, zakupy uważam za udane, Bartuś ma co jeść pampersy też są a mama w rossmanie to już nie powiem jak zaszalała
Ano właśnie się pochwal co kupiłaś
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ale to był jej 4 poród to też różnica... swoją drogą dziwię się, że wcześniej po pogotowie nie zadzwoniła
No właśnie dziwne... Na pewno wiedziała co jest grane. A może nie zdążyła?
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek?
Ja zajadałam owsiane z mleczną czekoladą. Do kawy-pyyycha
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Doszlam dopiero do nowego watku,a tu ponad 500 postow
A tylko odpuscilam sobie poniedzialek wieczor i wtorek rano z forumem ahh no nic ide czytac dalej paple jedne mam oballa a w sumie to 2 oballe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wariactwo z tymi obalami
Cytat:
Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
No wiesz co, zostaw męża w spokoju
Te dzieciaki są niemożliwe. Moja już godzinę po kąpieli i ani myśli spać!!!
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Hej mamusie przygarniecie mnie do siebie?

Czytam Was od samego początku, w którejś części się nawet kilka razy udzieliłam a potem tak jakoś mi zeszło i nie mogłam się wbić.
Witaj, kojarzę nicka

Ja też po rossmannie. Kupiłam: korektor pod oczy astora, tusz rimmela wydłużający accelerator, cienie, pomadkę i błyszczyk. Zapłaciłam 5o zł zamiast 90 Pomijając to, że gdyby nie ta promocja to bym nic nie kupiła:P

Ja już nie używam Dad Jakoś tak 3 zbiegły się z odparzeniem i przerzuciłam się na BD-fakt nie są takie ładne jak dady ale już się przyzwyczaiłam i jestem zadowolona. Poza tym mam mleko z BD więc biorę wszystko hurtem i jest git.

Dzisiaj bijecie rekordy, co siąde, już mam odpisywać to kolejne kilka stron

Little Cudowna kluska!
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora