Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 17:46   #541
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
ja szczepie 5 w 1 i zglupialam jak zobaczylam 2 igly
Może jedna zapasowa?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 17:47   #542
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
wlasnie i dlatego boje sie miec drugie dziecko zeby uniknac zazdrosci, widzialam 2 chlopcow na promenadzie roznica wieku to 2,3 lata i jeden na barana u taty a drugi beczy i mama tumaczy ze w tamta strone byles ty na barana a z powrotem jest brat taka byla umowa, a jakby byl jeden to tate by mial tylko dla siebie. Nie wiem sama, ale znowu we 2 jak wiek zblizony to fajnie tak, chociaz nie kazde rodzenstwo sie trzyma razem, a jak jest u Was dziewczyny, macie dobry kontakt z rodzeństwem i jaka różnica wieku. Ja mam tylko siostrę 19 lat rożnicy prawie, Ona ma 12 lat, kontakt super, tylko wydaje mi się, że Ona nie kocha tak naszej córci jak my z męzem kochaliśmy zawsze Ją.
Wiesz co? ale ona (starsza) nie jest jakoś bardzo zazdrosna o Maję, ona wręcz jest zakochana w siostrzyczce Jak tylko się obudzi to patrzy czy Majeczka wstała, daje jej zabawki itd. wiadomo, że troszkę zazdrosna jest ale to przecież normalne - zdrowe, bo widać, że dziecko jest kochane. Ja bardziej pisałam o moim tż - jak na początku się do dziewczynek odnosił. Ja osobiście uważam, że jak jest jedno dziecko to rodzice w jakiś tam sposób je krzywdzą, bo gdy rodziców zabraknie to zostaje samo na świecie. Nas jest 5 - ja najstarsza, potem 3 siostry (młodsza o rok, 4 i 8) i najmłodszy brat (młodszy o 12 ode mnie). Z wszystkimi się dogaduję, ale z siostrą o 4 lata młodszą najbardziej - strasznie mi jej brakuje bo w lutym wyjechała do Niemiec do pracy U mnie jest jeszcze taka kwestia, że my wszyscy się trzymamy razem, z rodzicami zawsze też miałam dobry kontakt, wiecie - taka kochająca się rodzina, która mimo mniejszych i większych problemów trzyma się razem. Cieszę się i dziękuję Bogu, że miałam takie szczęście. Natomiast mój TŻ ma jednego brata i wogóle się nie dogaduje z nim (3 lata różnicy), relacje między nimi polegają na cotygodniowym Cześć-cześć. Ale wiem, że za sobą by poszli w ogień jakby trzeba było - i to jest więź którą każdy człowiek powinien posiadać...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 17:54   #543
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
świetna jest a jakie ona na leżaczku pozy odstawia to mistrzostwo

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
dzięki
bo do niej pasuje "wyginam ciało śmiało"

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 17:55   #544
ewulkaaa
Wtajemniczenie

czy wyście powariowały!

dwa dni człowieka nie ma (słownie: DWA DNI ) a tu 18 stron do nadrobienia? macie wy dzieci ??

chciałam na szybko was przelecieć przed kąpielą małej, ale widzę, że na szybko się nie da, to wieczorem was nadrobię

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 17:56   #545
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
czy wyście powariowały!

dwa dni człowieka nie ma (słownie: DWA DNI ) a tu 18 stron do nadrobienia? macie wy dzieci ??

chciałam na szybko was przelecieć przed kąpielą małej, ale widzę, że na szybko się nie da, to wieczorem was nadrobię
mają, mają- niańka silver u nich siedzi

Stary 2013-05-23, 17:56   #546
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
sprawdzi

mnie sie wydaje, ze w tym 5 w 1 są dwa wkłucia (to osobne to jest na wzw)

hmm...?

sprawdziłam w swoim kalendarzu szczepien i jest jedno wkłucie przypadające na 3/4 mc
no właśnie w moim kalendarzu szczepien też jest jedno wkłucie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Może jedna zapasowa?
Nie, bo są też dwie ampułki identycznie jak przy pierwszym szczepieniu, coś czuje że jutro znowu bede latac po aptekach

Byłam w Biedrze i Rossmanie, zakupy uważam za udane, Bartuś ma co jeść pampersy też są a mama w rossmanie to już nie powiem jak zaszalała
Stary 2013-05-23, 18:03   #547
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Słyszałyście o tym ratowniku, ktory odebrał poród przez telefon? Kobieta rodziła sama w domu- szok
nie wyobrażam sobie rodzic z głosem w telefonie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 18:04   #548
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
jak ja wprowadziłąm to mm na tydzien czasu to widze roznice w qpach, poza tym mała robi qpe raz na 2/3 dni przy podawaniu mm. Nie dość że tragicznie śmierdzą to mają inna konsystencję, ale już sie zegnam z mm ;p baj baj
O, to u Ciebie rzeczywiscie widac roznice jak do tej pory bylas tylko kp
My sie od poczatku dokarmiamy, dlatego zdziwila mnie nagla zmiana czestotliwosci i smrodku :P

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:12   #549
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
ja pierdziut.. jaki wymysł
Stary 2013-05-23, 18:15   #550
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Oskar usnął mi na rękach-nie mam sumienia go odłożyć tak się wtulił we mnie

Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś [B]4 miesiące!!![B] Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie marcheweczka za nami nawet smakowało. Zaraz dam fote

g ratulejszyn

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że się znalazłam wśród zaginionych...

Ale jestem, czasami Was podczytuję, ale tak pędzicie, że nie daję rady odpisywać Nie mam czasu, mam dwie wymagające dziewczynki w domu i po prostu tego nie ogarniam. Hania coraz mniej śpi, Zośka nadal zazdrosna o siostrę, więc wiecie...Czasami jak mam chwilkę, to po prostu się zdrzemnę
Najważniejsze że się odezwałaś dużo siły życzę

Cytat:

walne Wam tylko filmik jak sie dziec mój bawił z tata, ale oczywiście jak wziełam tel. to juz sie tak ladnie jak wczesniej nie smiała... zestresowala sie dziewczyna no!

http://www.youtube.com/watch?v=5Bteh...ature=youtu.be
Moja tak samo robi, nawet jak się śmieje to co chwilę zerka na aparat , identyko jak Twoja ale słodka jest

Ewik86 nie, nie całuję !!! wydaje mi się to niestosowne i nikt tego nie robi, a niech by tlyko spróbował
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:22   #551
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Laseczki, przyjmiecie nas po znajomosci do galerii z naszym oballem oszachrajonym???
O, oball w wersji de luxe Mała ślicznota

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 18:24   #552
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Słyszałyście o tym ratowniku, ktory odebrał poród przez telefon? Kobieta rodziła sama w domu- szok
nie wyobrażam sobie rodzic z głosem w telefonie
ale to był jej 4 poród to też różnica... swoją drogą dziwię się, że wcześniej po pogotowie nie zadzwoniła

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

przy szczepionce 5 w 1 tylko pierwsze szczepienie to 2 wkłócia a reszta po 1
Stary 2013-05-23, 18:27   #553
djerba
Wtajemniczenie

Dziewczyny... zanim nadrobię... muszę się wyżalić..
Dzisiaj musiałam podjechać po receptę na mleczko dla Naili..oczywiście dostałam ją bez problemu (tylko, że od nie mojego pediatry, bo kobita na urlopie), więc zapakowałam małą i pojechałyśmy do apteki..tam stałam co najmniej 20 min i co się okazało jak już miałam płacić? babka wypisała mi na 100%...więc wróciłam do lekarki z receptą..a ona mi tu z info, że nie ma podpisanej umowy z NFZ..no ale jak nie ma umowy z NFZ jak przyjmuje normalnie.. byłam u niej wcześniej już raz.. zresztą teraz clinica medica ma podpisany kontrakt z NFZ na pediatrów i internistów...jak można mieć podpisane na przyjmowanie a na wypisywanie leków już nie....
wqrwiona zadzwoniłam do NFZ i babeczka powiedziała mi, że pierwsze słyszy taką bzdurę.. i z racji, że już było za późno nic mi nie może pomóc ale mam jutro rano zadzwonić do działu skarg... i zadzwonię!!!
zostało mi 1 mleko do poniedziałku (wtedy wraca moja dok)...ale przeliczając zabraknie mi 1.5 miarki...
nie szłam szybciej po receptę,, bo nie sądziłam, że będzie taki problem...
laska chciała wojny? to będzie ją miała...bo ja nie będę wykupywać jednego opakowania za 50zł...
Stary 2013-05-23, 18:31   #554
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Gaduły... nie wyłamię się bo na każdej stronie ktoś narzeka, ale NIE IDZIE WAS NADROBIĆ...

Byłam w Biedronce po Dady - NIE MA jedną paletę przywieźli i się rozeszły zaraz po 8 rano Znając ludzi to je obłapili jak szarańcza... A zawsze wszystko leży długo jeszcze po gazetce. Słoiczki kupiłam, ale przejścia miałam bo wzięłam normalnie z półki - pytam się babki czy te wchodzą w promocję, ona że tak, a przy kasie się okazało, że nie... I musiała wycofać, a ja zaiwaniać do takiej kartonowej szafy co stała przy kasach

Oczywiście nie zapomniałam o rossie
Kupiłam krem na noc i na dzień dla mamy Lirene (dotanie na imieniny do swterka), a dla siebie: krem BB, 2 cienie (rozświetlający i czekoladowy) i szminkę (różową) Miss Sporty i chusteczki do demakijażu.

Upolowałam w ciucholandzie śliczną sukienkę nową z metkami z Cubusa dla Mai - rozmiar 80, kolor fioletowy - welurkowa

ja bardzo lubię ale zielone - trzeba pamiętać, żeby dobrze usunąć tą twardą część bo inaczej wychodzą gorzkie (przy białych też)

Mi też, mi też - może dlatego że dziwnym trafem mi się z Pierwszą Miłością kojarzą - a w czołówce tam zdjęcia są takie ładne jak Bokeh robi

uważaj na siebie

bardzo mi przykro
A jak to sie usuwa???

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Pytam, bo już myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna, że nie całuję Domci w cipkę Druga wnuczka mojej teściowej była całowana przez mamę i tatę. Teściowa chyba też ją całowała Dla mnie to też jakieś dziwne jest. Dobrze, że Domci nie całuje.
Nieeee masakra jakas.... Ja czasem po dupce ale i tak numer jeden to u mnie stópty!

Mnie dzis malo bo dziec absorbujacy na spacerze nie bylam bo pogoda beznadziejna i mialam gosci wiec jakos tak sie nie zebralam.....

Pisalyscie o braku tz w domu u mnie to stan chroniczny..... Od 1 kwietnia moj tz mial 3 dni wolne, a tak jest codziennie w pracy od 10 do 21 w domu jest 21 30.... Niby juz sie do tego przyzwyczajam ale naprawde jest mi ciezko

Hope! Masakra wspolczuje ci bardzo takich relacji i gadania "tesciowej"
U mnie jak byla siostra tz i jadlysmy pizze i frytki byly teksty " no Hania ale pysznosci juz niedlugo mama bedzie Ci dawala" a ja na to ze no raczej nie tak niedlugo to ona "oj mama nie badz taka" w ogole denerwuje mnie takie wmawianie czegos przez zwrot jakby mowilo sie do mamy za dziecko. A w twarz nie powiedza....albo teksty "niedlugo ciocia da ci lizaczka" a jak mowie ze nie chce jej dawac to tez mina dziwna na mnie i jakbym byla conajmniej smieszna, bo oni dzieciom dawali..... Tylko ze to jest moje a nie ich dziecko moje i tż a reszta powinna sie liczyc z naszym zdaniem odnosnie wychowania a nie traktowac jak swoje

Pewnie mialam jeszcze cos pisac ale zapomnialam....

Wkurza mnie ze zdjec z telefonu nie mozna ogladac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-23, 18:33   #555
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

nie nadrobię nigdy;/ czytam z aplikacji i co wracam do czytania to sie okazuje, że dystans wciąż taki sam i cały czas mam do nadrobienia.... 40 stron!

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 18:34   #556
sylwietta1988
Zakorzenienie

laski, o litosc prosze jeden dzien a ja mam 8 stron do nadrobienia ?Bartunio juz wykąpany na rekach mi sie buja, uspie i bede sie relaksowac z Wami i przy bonitkach- biedrona była dzis zaliczona, a jakze
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:37   #557
Kija80
Zadomowienie

Od dawna mnie intryguje jedna sprawa, o co chodzi z tym korzystaniem z aplikacji??
Stary 2013-05-23, 18:38   #558
e_vel
Wtajemniczenie

Bokeh mniej więcej TAK
Stary 2013-05-23, 18:43   #559
Kija80
Zadomowienie

I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek? Czy one są podobne do petit beurre krakusek albo herbatników szkolnych? Bo Krakuski zajadam namiętnie
Stary 2013-05-23, 18:43   #560
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Doszlam dopiero do nowego watku,a tu ponad 500 postow
A tylko odpuscilam sobie poniedzialek wieczor i wtorek rano z forumem ahh no nic ide czytac dalej paple jedne mam oballa a w sumie to 2 oballe

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:46   #561
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytuje na telefonie :/

Cytat:
Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś [B]4 miesiące!!![B] Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie marcheweczka za nami nawet smakowało. Zaraz dam fote
Brawa za skończone 4 miesiące!

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że się znalazłam wśród zaginionych...

Ale jestem, czasami Was podczytuję, ale tak pędzicie, że nie daję rady odpisywać Nie mam czasu, mam dwie wymagające dziewczynki w domu i po prostu tego nie ogarniam. Hania coraz mniej śpi, Zośka nadal zazdrosna o siostrę, więc wiecie...Czasami jak mam chwilkę, to po prostu się zdrzemnę
witaj

Cytat:
Degustator

Nancy- Oskarek dziękuje cioci
Ale super fota

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Gojka, Silver ma teraz nianię i dlatego się wkreciła w wątek
Hahahaha
Kobitki, a prawda jest taka że ja jestem po prostu super extra zorganizowana :P

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hehe, ostatnio koleżance mówiłam coś o obrazkach na pieluchach, a ta na mnie jak na czubka patrzy, że zwracam uwagę na takie rzeczy
Ja też zwracam uwagę na wzorki buahaha

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Illusion pewno, że cyknęłam, w poniedziałek dodam do k. a teraz zmykam, bo trzeba mężowi obiadek przygrzać

ahhha i trzymajcie kciuki za nas w sobotę, bo idziemy z Kubuniem na piknik rodzinny, coby te wszystkie pańcie mi Kubusia nie zacałowały

Cytat:
oj laski po rosmannach i biedrach chodzicie, ale produkcja tutaj też Wam nieźle idzie przeczytałam wsio, dobrze prawicie nic nie pocytuje, bo jestem dzisiaj jakaś do dupy.
kurde od nas teść pozyczył auto do soboty i nigdzie sie ze swojej wsi nie moge ruszyc, a do soboty to pewnie bede mogła pomarzyc o tych dadach w promo

walne Wam tylko filmik jak sie dziec mój bawił z tata, ale oczywiście jak wziełam tel. to juz sie tak ladnie jak wczesniej nie smiała... zestresowala sie dziewczyna no!

http://www.youtube.com/watch?v=5Bteh...ature=youtu.be
Ale cudnie się śmieje

Cytat:
Zapamiętajcie tę nazwę - krem znieczulający EMLA Super wynalazek, szczepienie przechodzi bezboleśnie. Do stosowania powyżej bodajże trzeciego miesiąca życia. Bez recepty można kupić plasterki nasączone maścią ale przyznam że tego nigdy nie używałam więc nie jestem pewna czy działa to bez zarzutu, natomiast ja kupowałam taką większą tubkę która jest na receptę i starcza na kilka razy. Tzn. stosowałam jak dotąd przy Grzesiu bo Ania była na razie za mała. W przychodni pielęgniarki były sceptyczne i twierdziły że to na pewno nie działa ale się uparłam że chcę posmarować i Grześ nawet nie pisnął, twierdził potem że nic nie czuł, a to jest straszny panikarz i problem miałam nawet z posmarowaniem ręki maścią i naklejeniem plasterka Myśmy się z Emlą zetknęli jak miał robioną punkcję cysty Beckera, robiła mu się pod kolanem taka śliwa wypełniona galaretą i trzeba było tę galaretę ściągnąć taką grubą igłą. Więc skoro chirurg wtedy zarządził że znieczulamy Emlą bo to wystarczy, to tym bardziej starcza przy szczepieniu taką małą igiełką jaka jest przy szczepieniu. Zostało mi tej maści i postanowiłam wypróbować, okazało się że działa i potem już na wszystkie szczepienia smarowałam, żałowałam że zaczęłam stosunkowo późno i Grześ już pamiętał że to boli, gdybym zaczęła już na tych początkowych szczepieniach (oczywiście po 3 mż) to byłoby pewnie jeszcze lepiej. Muszę jeszcze kiedyś wypróbować plastry bo są chyba wygodniejsze w użyciu niż maść z tubki, ale nie wiem czy tej maści na plastrze nie jest czasem tyle co kot napłakał skoro to jest bez recepty, muszę dopiero zgłębić temat
Ooooo to ciekawe

Cytat:
Laseczki, przyjmiecie nas po znajomosci do galerii z naszym oballem oszachrajonym???
super

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-23 o 18:50
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:48   #562
onaella
Zakorzenienie

narobiłyście mi wczoraj smaka na szparagi i dziś musiałam je zjeść

z pieczonym łososiem

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:50   #563
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień doberek

ja tylko chcę się zameldować i uciekam, bo mam dzisiaj ambitny plan doprowadzić mój dom do stanu domu bałaganiary Fewci do tego pranie, obiad, bla bla bla...

a i dziewczyny skazowców - moja teściowa odkryła fantastyczną rzecz - mleko z obniżoną zawartością laktozy! właśnie zjadam płatki z mlekiem

miłego dnia, do zgadania!
co to za mleko?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Moim ulubionym jest kibelek: klapa podnoszona na fotokomorke i podgrzewana oraz wbudowana w muszle funkcja podmywania. Docenilam zwlaszcza w pologu
https://www.google.co.jp/search?q=ウオ...MIfQkwXlqIHgAg
Czasami trafi sie lepszy model jak tu:
https://www.google.co.jp/search?q=ウオ...iw=320&bih=416
Zwlaszcza w damskich toaletach jest tego pelno, poniewaz Japonki wstydza sie odglosow w toalecie, nawet siuskow lecacych i wtedy przycisk i albo kibelek imitujevdzwiek spuszczanej wody badz ni z tad i z owad cwierkanie ptakow slychac. Jeszcze bardziej zwracaja tym na diebie uwage, ale niech im bedzie.

I drugi hit odkryty niedawno: dlubaczka do uszu. Patyczek do czyszczenia uszu wielorazowego uzytku, zwykle zrobiony z bambusa. Ale mnie chodzi o inny, dla dzieci, z silokonowa koncowka i podswietleniem "wyrobiska".
http://item.rakuten.co.jp/honest/10003646/

Mozna byloby wymieniac i wymieniac...
a my chcemy taki kibelek i bidet 2w1 kupić na nowe mieszkanko...

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 18:52   #564
mala_19kw
Zakorzenienie

Słuchajcie dziewczyny u mnie w biedronie to chyba największy zacof jest Mąż kupił oballe (2pak za 18,99) i brał też ten gryzak do owoców i gościu myślał że to razem Jeszcze na koniec jak za kule wyskoczyła taka cena to był wręcz przekonany że to razem jeszcze zdziwiony że takie drogie
Niestety pampersów trójek już nigdzie nie było więc mam chociaż czwórki jeee!

Szykuje powoli wszystko do kąpieli dla Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Odjazd.jpg (17,7 KB, 54 załadowań)
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:55   #565
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ona fajniutka jest I podobna do siostry. A oball jaki wypasiony
Cytat:
I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek? Czy one są podobne do petit beurre krakusek albo herbatników szkolnych? Bo Krakuski zajadam namiętnie
Wszystko jest do nadrobienia. Po tym co napiszę jutro polecisz po Bonitki maślane: one są 100 razy lepsze od wszystkich przez Ciebie wymienionych

I jeszcze coś wkleję https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater Poryczałam się
Stary 2013-05-23, 18:55   #566
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Od dawna mnie intryguje jedna sprawa, o co chodzi z tym korzystaniem z aplikacji??
Bo na tel mozna korzystać z aplikacji wizaż !! ja tak mam, i wszystko się ładnie wyświetla oprócz zdjęć.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 18:59   #567
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej laseczki, nie ma bata, zebym dala rade Was nadrobic Do 15 siedze sama z dziewczynami bo maz odsypia nocke a jak wstaje to wybywamy na spacer, zakupy, itp. Jak wracamy to jest juz praktycznie wieczor i trzeba kapac dziewczyny i klasc spac. Doba trwa ostatnio za krotko
Wiecie co? Ja to sie chyba bede musiala do jakiegos psychologa dzieciecego wybrac bo nie daje juz rady Starsza corka mi za kazdym jednym razem jak gdzies wychodzimy takie histerie urzadza, ze glowa mala. Siedzimy dwie godziny na placu zabaw, w koncu jej mowie, ze zaraz wracamy bo Lilcie trzeba nakarmic a jak ja juz probuje z tego placu zabaw zabrac to kladzie sie na ziemi i wrzeszczy ile sil w gardle W sklepie jest to samo jak sie jej nie chce np. do autka na przejazdzke wsadzic. Brakuje mi juz pomyslow co z nia robic
Sie wyzalilam a teraz ide poczytac co tam u Was
też to przerabiałam i jeszcze czasami się pojawia..
nic z tym nie robię, bo ile razy próbowałam cokolwiek wymyśleć co by jej mogło pomóc w tych histeriach..to nie zdawało egzaminu..
minie samo.. kiedyś

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 19:00   #568
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ale ona fajniutka jest I podobna do siostry. A oball jaki wypasiony

Wszystko jest do nadrobienia. Po tym co napiszę jutro polecisz po Bonitki maślane: one są 100 razy lepsze od wszystkich przez Ciebie wymienionych

I jeszcze coś wkleję https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater Poryczałam się
Oj kusisz
Jest jeszcze inna równie wstydliwa sprawa - nie mam konta na fejsie i nie widzę filmu
Stary 2013-05-23, 19:00   #569
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny u mnie w biedronie to chyba największy zacof jest Mąż kupił oballe (2pak za 18,99) i brał też ten gryzak do owoców i gościu myślał że to razem Jeszcze na koniec jak za kule wyskoczyła taka cena to był wręcz przekonany że to razem jeszcze zdziwiony że takie drogie
Niestety pampersów trójek już nigdzie nie było więc mam chociaż czwórki jeee!

Szykuje powoli wszystko do kąpieli dla Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
niezłe jaja z Biedrą waszą
a co do Oskara - niezły odlot zaliczył fewciu, pytałaś jak rozpoznać że dziecko zasnęło snem nocnym - właśnie tak wygląda jak na załączonym przez małą obrazku heheheh
Stary 2013-05-23, 19:00   #570
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Aha! Do galerii oballi
Kubus jeszcze nie bardzo kuma co sie z tym robi, ale jest postep, bo 1-go dnia w ogole nie chcial tego ustrojstwa zlapac

sliczny Kubus zabawna minke ma

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości