Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 19:01   #571
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałam wam tylko napisać, że dzisiaj w nocy odszedł mój wujek, choćbym się miała teleportować to pojadę na pogrzeb.....jest mi strasznie, strasznie ciężko.....
:glasiu :
Stary 2013-05-23, 19:01   #572
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Ja jestem kp z trzema porcjami mm czyli w sumie taka kp do d.u.p.k.i. i będę rozszerzać po 4 miesiącu.

Ja też pochwale się Bartusiem i obalem

obale na czasie musze mojemu kupic taki przy okazji
Stary 2013-05-23, 19:02   #573
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Oj kusisz
Jest jeszcze inna równie wstydliwa sprawa - nie mam konta na fejsie i nie widzę filmu
Niestety nie wiem jak go znaleźć poza fejsem żeby Ci pokazać...
Stary 2013-05-23, 19:04   #574
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o całowaniu Waszych dzieci w miejsca intymne? Całujecie, nie całujecie?
brzmi dziwnie
nie wyobrazam sobie calowac tam mojego synka
Stary 2013-05-23, 19:04   #575
laurka23
Zakorzenienie

Jesiu znów tyle nadrabiania! Michał był dziś taki marudny że myślałam że przez okno wyskocze A że mieszkamy na parterze to nic by mi to nie dało

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
A pogadam do siebie, a co mi tam?
Wiecie co mój mąż wczoraj kupił? On naprawdę chyba nie chce żebym ja była szczupła...wedlowskie ptasie mleczko śmietankowe w białej czekoladzie i jaki zadowolony "wiem przecież że uwielbiasz białą czekoladę". No kurde uwielbiam ale żebym nie wiedziała że takie ptasie mleczko istnieje to bym go nie zjadła z pożytkiem dla mojego tyłka. A tak mogę Was tylko pokusić stwierdzeniem że to najlepsza rzecz jaką jadłam od bardzo dawna...no rozkosz dla podniebienia
Widziałam dziś takie w biedronce i ślina mi pociekła no ale mąż nie kupił

Hope

Weź powiedz babsku że to wasze dziecko i wy decydujecie o jego wychowaniu a ona ma się dostosować jak chce widywać wnusia bez nadzoru. Nosz kuźwa ja już dawno bym się zagotowała.
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dziewczyny, co ja wczoraj przeżyłam z Małym. Koło 19 go nakarmiłam, zadowolony usmiechnięty, gadał coś do mnie i śmiał się, jak mu opowiadałam Lokomotywę (jego ulubiony wierszyk póki co) i nagle gdzieś ok 19:20 wpadł nagle w taką histerię, że szok. Brzuszek twardy jak skała, nóżki podkurczone, nie pomagało nic, tulenie, kołysanie, śpiewanie, leżenie na brzuszku,jak zaczęłam go bujać z nosidełku (uwielbia to) to zrobił "żabę" tzn nagle cisza, on się robi czerwony jak burak, zaciska oczka, piąstki i się strasznie drze, zwykle tak się zachowuje jak się czegoś boi... Darł się z 15-20 min, potem zrobiliśmy mu kąpiel i od kąpieli nie było dziecka, zmęczył się tym płaczem, dodatkowo był zmęczony bo od 16 nie spał więc pocysiał trochę z jednej piersi i od razu kima. Spał uwaga do 2:40 czyli 6 h, potem co prawda jak zjadł to zadowolony i skory do zabawy, uśmiechnięty ale po jakiejś godzinie usnął i wstał o 6:30, czyli dzisiaj obudził się tylko raz. Po prostu padł ze zmęczenia.... i bólu bo brzuszek go bolał jak nic, tylko od czego
i jeszcze wczoraj się dowiedzieliśmy, ze prezes banku, w którym pracuje teść, popełnił samobójstwo a w sobotę u mnie na osiedlu dziewczyna skoczyła z okna...
Ale miałaś wieczór

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, nie ma bata, zebym dala rade Was nadrobic Do 15 siedze sama z dziewczynami bo maz odsypia nocke a jak wstaje to wybywamy na spacer, zakupy, itp. Jak wracamy to jest juz praktycznie wieczor i trzeba kapac dziewczyny i klasc spac. Doba trwa ostatnio za krotko
Wiecie co? Ja to sie chyba bede musiala do jakiegos psychologa dzieciecego wybrac bo nie daje juz rady Starsza corka mi za kazdym jednym razem jak gdzies wychodzimy takie histerie urzadza, ze glowa mala. Siedzimy dwie godziny na placu zabaw, w koncu jej mowie, ze zaraz wracamy bo Lilcie trzeba nakarmic a jak ja juz probuje z tego placu zabaw zabrac to kladzie sie na ziemi i wrzeszczy ile sil w gardle W sklepie jest to samo jak sie jej nie chce np. do autka na przejazdzke wsadzic. Brakuje mi juz pomyslow co z nia robic
Sie wyzalilam a teraz ide poczytac co tam u Was
A to nie sławetny bunt dwulatka? Musisz ją jakoś podejść, może jakaś literatura coś doradzi w tym temacie. Trzeba chyba przeżyć i zacisnąć zęby bo minie.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałam wam tylko napisać, że dzisiaj w nocy odszedł mój wujek, choćbym się miała teleportować to pojadę na pogrzeb.....jest mi strasznie, strasznie ciężko.....
Bardzo mi przykro.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
To chyba jednak ja pobije Blanka spala od 21 do 21.30 a potem od 1-2. Masakra! Bardzo płakala i nie wiedziałam co robić. Potem już i mi łzy zaczęły lecieć ;(

Opowiem Wam co mi się dzisiaj przydarzyło. Tak jak wcześniej pisałam,Blanka spala tylko niecałe dwie godziny. Mąż wstał do pracy o 5 więc ja poszłam po pampersa dla Małej (spala z nami). Zmieniłam,wracam i pamiętam tylko że przewróciłam się na ziemię. Ocknęłam się za jakiś czas już na łóżku. Mała płacze,mąż przy nas i robi mi zimne okłady. Za chwilę znowu zemdlałam i tak jeszcze dwa razy. Mąż został w domu bo dzisiaj szczepienie. Dziewczyny nigdy rodzaj nie czułam. W głowie mi się kręci i cały czas mi słabo. Chciałam być silna i każdej nocy sama wstawać do Blanki ale chyba nie tedy droga
Mało tego,lekarz mi nie pozwolił zaszczepić bo powiedziałam że mała troszkę kaszle,ona mówi że niby nic nie słyszy ale poczekamy czy nie będzie gorączki.
Blanka waży 5700,jest powyżej 50centyla. Do tego zmiany na skórze są skazowe więc nadal zero białka. Wodniste kupy to nietolerancja laktozy,mamy podawać delicol.

Do tego byliśmy w biedronce,właściwie to w dwóch i panie mi powiedziały że tych pampersów nie ma od wczoraj,a promocja od dziś. Z racji że byłam zła to powiedziałam co o tym myślę!

Dla mnie za dużo jak na jeden ranek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana ty musisz więcej odpoczywać i mniej stresu

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wróciliśmy od lekarza, Mały dostał tabletki i syropek i mamy czekać na poprawę.

btw wiecie, że tutaj wszystkie leki dla dzieci poniżej 16 r.ż. są za darmo. Nawet kremy, czy płyny do kąpieli (np oilatum), nutramigen też. wystarczy mieć receptę
Oby szyybko przeszło. Nie to co u nas, w aptece to masę kasy się zostawia
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:05   #576
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
znaczy po ptaszku miałabym całować synka

hahahaha
Stary 2013-05-23, 19:05   #577
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Bo na tel mozna korzystać z aplikacji wizaż !! ja tak mam, i wszystko się ładnie wyświetla oprócz zdjęć.
A po co tak? U mnie to działa bez żadnych aplikacji, tak normalnie się wszystko otwiera. Ja się niedawno nauczyłam i teraz wreszcie jestem na bieżąco, tyle tylko że muszę cytować pojedynczo bo jak mam za dużo tekstu to nie mogę sobie dać rady z przewijaniem... Ta aplikacja to coś ułatwia?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 19:05   #578
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Pytam, bo już myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna, że nie całuję Domci w cipkę Druga wnuczka mojej teściowej była całowana przez mamę i tatę. Teściowa chyba też ją całowała Dla mnie to też jakieś dziwne jest. Dobrze, że Domci nie całuje.
hahahaha
jestes normalna
Stary 2013-05-23, 19:09   #579
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
mają, mają- niańka silver u nich siedzi
jak już napisałam niania nie istnieje! :P Jestem po prostu super extra zorganizowana i uzależniona od forum

Cytat:
Słyszałyście o tym ratowniku, ktory odebrał poród przez telefon? Kobieta rodziła sama w domu- szok
nie wyobrażam sobie rodzic z głosem w telefonie
Słyszałam

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hope! Masakra wspolczuje ci bardzo takich relacji i gadania "tesciowej"
U mnie jak byla siostra tz i jadlysmy pizze i frytki byly teksty " no Hania ale pysznosci juz niedlugo mama bedzie Ci dawala" a ja na to ze no raczej nie tak niedlugo to ona "oj mama nie badz taka" w ogole denerwuje mnie takie wmawianie czegos przez zwrot jakby mowilo sie do mamy za dziecko. A w twarz nie powiedza....albo teksty "niedlugo ciocia da ci lizaczka" a jak mowie ze nie chce jej dawac to tez mina dziwna na mnie i jakbym byla conajmniej smieszna, bo oni dzieciom dawali..... Tylko ze to jest moje a nie ich dziecko moje i tż a reszta powinna sie liczyc z naszym zdaniem odnosnie wychowania a nie traktowac jak swoje
Dobrze napisane
Stary 2013-05-23, 19:10   #580
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Słyszałyście o tym ratowniku, ktory odebrał poród przez telefon? Kobieta rodziła sama w domu- szok
nie wyobrażam sobie rodzic z głosem w telefonie

rano ogladalam
ale prezenter tvn24 byl najlepszy, wzruszyl sie a wlasciwie poplakal, widzialas
haha, az sama sie wzruszylam jak zobaczylam go w takim stanie
a pozniej sam z siebei zartowal puszczajac powtorke "niech sie panstwo nie martwa, tym razem sie nie poplacze"
plakalismy ze smiechu z tz-tem przewijac ten fragmet w kolko jak sie poplakal prawie
Stary 2013-05-23, 19:13   #581
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
wróciliśmy od lekarza, Mały dostał tabletki i syropek i mamy czekać na poprawę.

btw wiecie, że tutaj wszystkie leki dla dzieci poniżej 16 r.ż. są za darmo. Nawet kremy, czy płyny do kąpieli (np oilatum), nutramigen też. wystarczy mieć receptę
no nieeee.... grrrr.. a u nas?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Dziewczyny, w ogóle dzisiaj się dowiedziałam...że imię mojej kochanej córeczki Nailah jest.... jako nazwa centrum odchudzania na pewnej wiosce u nas na pomorzu!!!!!
AAaaaaaa no jak to możliwie, że akurat TO imię? grrrrr

http://www.zabiegi.net/studio-modelo...yro_salon.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 19:14   #582
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
nie nadrobię nigdy;/ czytam z aplikacji i co wracam do czytania to sie okazuje, że dystans wciąż taki sam i cały czas mam do nadrobienia.... 40 stron!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
laski, o litosc prosze jeden dzien a ja mam 8 stron do nadrobienia ?Bartunio juz wykąpany na rekach mi sie buja, uspie i bede sie relaksowac z Wami i przy bonitkach- biedrona była dzis zaliczona, a jakze
dziwne każda narzeka że mnóstwo stron ale każda pisze

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Bokeh mniej więcej TAK
to wyglada jakby smao sie ułamywało w prawidlowym miejscu?
Cytat:
I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek? Czy one są podobne do petit beurre krakusek albo herbatników szkolnych? Bo Krakuski zajadam namiętnie
ja tez nie wiem co to bonitki i najlepsze że co jestem w biedronce to zapominam je kupić

Cytat:
narobiłyście mi wczoraj smaka na szparagi i dziś musiałam je zjeść

z pieczonym łososiem
to ja to ja !

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Słuchajcie dziewczyny u mnie w biedronie to chyba największy zacof jest Mąż kupił oballe (2pak za 18,99) i brał też ten gryzak do owoców i gościu myślał że to razem Jeszcze na koniec jak za kule wyskoczyła taka cena to był wręcz przekonany że to razem jeszcze zdziwiony że takie drogie
Niestety pampersów trójek już nigdzie nie było więc mam chociaż czwórki jeee!

Szykuje powoli wszystko do kąpieli dla Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
Ale dętka z Oskara Hania miała taki odlot po chrzcie i ma zdjęcie takie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Jesiu znów tyle nadrabiania! Michał był dziś taki marudny że myślałam że przez okno wyskocze A że mieszkamy na parterze to nic by mi to nie dało

Widziałam dziś takie w biedronce i ślina mi pociekła no ale mąż nie kupił

Hope

Weź powiedz babsku że to wasze dziecko i wy decydujecie o jego wychowaniu a ona ma się dostosować jak chce widywać wnusia bez nadzoru. Nosz kuźwa ja już dawno bym się zagotowała.

Ale miałaś wieczór

A to nie sławetny bunt dwulatka? Musisz ją jakoś podejść, może jakaś literatura coś doradzi w tym temacie. Trzeba chyba przeżyć i zacisnąć zęby bo minie.

Bardzo mi przykro.

Kochana ty musisz więcej odpoczywać i mniej stresu

Oby szyybko przeszło. Nie to co u nas, w aptece to masę kasy się zostawia
Stary 2013-05-23, 19:19   #583
karusia_2007
Raczkowanie

Hej mamusie przygarniecie mnie do siebie?

Czytam Was od samego początku, w którejś części się nawet kilka razy udzieliłam a potem tak jakoś mi zeszło i nie mogłam się wbić.
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:20   #584
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Fajowo!!
W Niemczech to samo!

Taniej
Jak dla mnie sa super (mielismy 2 i 3), w zasadzie nie widze roznicy miedzy nimi a pampkami.
Podobno 1 sa bardziej sztywne, wiec moze sprobuj ponownie innego rozmiaru?

Rewelacja

Dziewczyny, ile takie sloiczki sa wazne? Jak dlugo?

I jeszcze mam techniczne pytanie - zaczynalyscie rozszerzac diete, sloiczek byl na 3 dni. Otwieralyscie go, kilka lyzeczek i do lodowki. W jaki sposob podgrzewalyscie go na drugi dzien? W garnku z woda/podgrzewacz? I czy podgrzewacie caly sloiczek czy np tylko jedna porcje potrzebna tego dnia?

I jeszcze Poczatkowo jeden sloiczek jest na 3 dni. A w jakim wieku dziecko zjada caly na raz?
Ja podgrzewam w takim kubeczku kolorowym z ikei... na początku podgrzewałam porcjami..teraz (tzn od wczoraj).... mała je całe słoiczki?!?!?!?
a podgrzewam w mikrofali na 20 sek
Stary 2013-05-23, 19:22   #585
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

to wyglada jakby smao sie ułamywało w prawidlowym miejscu?
Bokeh wystarczy, że odetniesz nożem do zielonego miejsca, poznasz napewno w środku nie będzie "spruchniałe" tylko świeżo zielone tak około 4 cm. A nawet jak odkroisz za mało to potem podczas jedzenia po prostu zostaw na talerzu za twardą część

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:23   #586
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość

Czytam Was od samego początku, w którejś części się nawet kilka razy udzieliłam a potem tak jakoś mi zeszło i nie mogłam się wbić.
Tak ale musisz obiecać że już nie znikniesz
Kiedy urodziłaś? Jak synek ma na imię?
Jak córeczka sprawdza się w roli starszej siostry?
Stary 2013-05-23, 19:23   #587
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
A po co tak? U mnie to działa bez żadnych aplikacji, tak normalnie się wszystko otwiera. Ja się niedawno nauczyłam i teraz wreszcie jestem na bieżąco, tyle tylko że muszę cytować pojedynczo bo jak mam za dużo tekstu to nie mogę sobie dać rady z przewijaniem... Ta aplikacja to coś ułatwia?
hmm szczerze mowiąc to nie wiem, bo ja używam aplikacji od początku, czyli od jakichś 2 miesięcy odkąc mam tel z netem
. nie muszę sie logować za każdym razem.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:24   #588
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
walne Wam tylko filmik jak sie dziec mój bawił z tata, ale oczywiście jak wziełam tel. to juz sie tak ladnie jak wczesniej nie smiała... zestresowala sie dziewczyna no!

http://www.youtube.com/watch?v=5Bteh...ature=youtu.be
jak nie ładnie jak ładnie

Cytat:
I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek? Czy one są podobne do petit beurre krakusek albo herbatników szkolnych? Bo Krakuski zajadam namiętnie
ale wstyd, wątkowe herbatniki namber łan, a ty taką ignorancją się wykazałaś

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Szykuje powoli wszystko do kąpieli dla Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
trzeba było nie pisać o tych pazurach, to bym się nie dopatrywała

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
I jeszcze coś wkleję https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater Poryczałam się
o mamuniu, ale się pobeczałam od razu przy pierwszej dziewczynce

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

Dziewczyny, w ogóle dzisiaj się dowiedziałam...że imię mojej kochanej córeczki Nailah jest.... jako nazwa centrum odchudzania na pewnej wiosce u nas na pomorzu!!!!!
AAaaaaaa no jak to możliwie, że akurat TO imię? grrrrr

http://www.zabiegi.net/studio-modelo...yro_salon.html
ups

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:26   #589
Kija80
Zadomowienie

Cytat:

Witaj ponownie
Stary 2013-05-23, 19:30   #590
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-23, 19:31   #591
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

witaj pisz dużo albo nie, nie za dużo bo potem nie nadąrzamy
Stary 2013-05-23, 19:32   #592
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hmm szczerze mowiąc to nie wiem, bo ja używam aplikacji od początku, czyli od jakichś 2 miesięcy odkąc mam tel z netem
. nie muszę sie logować za każdym razem.
Ja się nie loguję, nacisnęłam żeby mi zapamiętało hasło i pamięta za to ja chyba nie pamiętam więc mam nadzieję że mój telefon go nie zapomni
Stary 2013-05-23, 19:35   #593
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Ja się nie loguję, nacisnęłam żeby mi zapamiętało hasło i pamięta za to ja chyba nie pamiętam więc mam nadzieję że mój telefon go nie zapomni
To nie wiem co daje aplikacja, chyba tlyko to, że wszystko ładnie widać na ekranie, nie trzeba przewijać forum, w sensie jednej wypowiedzi hmm nie wiem czy bedziesz wiedziala o co mi chodzi
no i zawsze przekierowuje mnie do 1 nieprzeczytanej wiadomosci
a z minusów to nie widać zdjęc i nie ma jakwejśc do klubu
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 19:40   #594
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

Siemka Opowiadaj

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-23, 19:41   #595
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:

Witaj

Rozmowa z mężem:
On - Co robisz?
Ja - Czytam.
On - a co?
Ja - Wizaż.
On - Dopiero czytałas w południe.
Ja - Ale już się naprodukowało
On - Wy to powinnyscie książkę napisać tyle piszecie.

Niunia już śpi więc i ja idę spać,muszę odpocząć. Zobaczymy czy dzisiaj Pobijamy rekordy w nie-spaniu
Dobrej nocy

Mówiłam Wam już że Was uwielbiam?

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:44   #596
bokeh
Zakorzenienie

czemu jak ja jestem to Was nie ma ? dzieci wam nie śpią?

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Witaj

Rozmowa z mężem:
On - Co robisz?
Ja - Czytam.
On - a co?
Ja - Wizaż.

Niunia już śpi więc i ja idę spać,muszę odpocząć. Zobaczymy czy dzisiaj Pobijamy rekordy w nie-spaniu
Dobrej nocy

hah w sumie jakby tak się zebrało to parę tomów by wyszło
Stary 2013-05-23, 19:46   #597
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
20 się zbliża więc idę dziecia kąpać

ale wrócę

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-23, 19:47   #598
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Rozmowa z mężem:
On - Co robisz?
Ja - Czytam.
On - a co?
Ja - Wizaż.

Dobrej nocy

tylko jaki gatunek? poradnik? komedia czasem
Też Was uwielbiam
Cytat:
Ja jestem Mój już 2 godziny śpi
Stary 2013-05-23, 19:49   #599
bokeh
Zakorzenienie

to i ja dołączam zdjęcie oballowe :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6959.jpg (80,4 KB, 53 załadowań)
Stary 2013-05-23, 19:51   #600
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Witaj

Rozmowa z mężem:
On - Co robisz?
Ja - Czytam.
On - a co?
Ja - Wizaż.

Dobrej nocy

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Wlasnie zaczelam szukac pomocy u madrzejszych od siebie (Szajka, jeszcze raz )

Cytat:
O, oball w wersji de luxe Mała ślicznota
Dziekuje

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości