Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 19:51   #601
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
tylko jaki gatunek? poradnik? komedia czasem
Też Was uwielbiam

Ja jestem Mój już 2 godziny śpi
już na noc tyle??? moja po 19 zasnęła juz się w wanience przez ręce przelewała tylko nie dała rady już zjeść więc pewnie niedługo będzie pobudka....

hahaha ale ejstem tępa dzida.. przecież już 21 ale mi leci czas jak ona zasypia....

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-05-23 o 19:52
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:51   #602
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
to i ja dołączam zdjęcie oballowe :P
ale super
Też muszę jutro zrobić
Stary 2013-05-23, 19:55   #603
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Ale ona fajniutka jest I podobna do siostry. A oball jaki wypasiony

bokeh Twoje haslo mnie rozwalilo A Hania przeurocza

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2013-05-23 o 19:59
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:55   #604
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
już na noc tyle??? moja po 19 zasnęła juz się w wanience przez ręce przelewała tylko nie dała rady już zjeść więc pewnie niedługo będzie pobudka....

hahaha ale ejstem tępa dzida.. przecież już 21 ale mi leci czas jak ona zasypia....

A tak na marginesie to która pierwsza rzuciła to hasło: tępa dzida? Ja już nawet w domu ostatnio tego użyłam. Kupiliśmy wentylator i jak nie było męża to ja to chciałam skręcić i nie umiałam. Jak wrócił to na podłodze porozkładane były te części i ja mówię
- złóż ten wentylator bo ze mnie tępa dzida i nie umiem
- hehehe a skąd Ty takie hasło wzięłaś?
- no jak to skąd? z forum
- to niezłe z Was agentki, wesoło tam macie

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-05-23 o 20:06
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:02   #605
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Wlasnie nie bylo dobrze
Wrzask jak przy pierwszym szczepieniu Mama plakala razem z Kuba.
Co ja mialam w glowie jak sie zgodzilam na te refundowane szczepionki!!! Mam taki okropny zal do siebie, ze nawet sobie nie wyobrazacie Nie moge sobie tego wybaczyc
Ja nie wiem, chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego wczesniej......

A Kubus wazy 5950g. Malenstwo moje usmiechalo sie jak szalone do lekarki, pogugal nawet do niej. A potem bylo tylko gorzej.

Teraz spi, jak nie on...

TZ powiedzial lekarce, ze Kubie czesto poci sie glowka (to prawda, az krople potu widac na niej...). Powiedziala, ze to moze swiadczyc o niedoborze wit. D (dziwne, bo przeciez daje codziennie te w kapsulkach i jeszcze jest przeciez w mm). Zapisala inne kropelki, zobczymy...
Kochana nie wiń się. Ja się spóźniłam z rota 3 dni i jak mała zachoruje teraz to pewnie będę miała wyrzuty sumienia no ale cóż? Już nic nie zrobimy....
Moja też wiecznie kark mokry...
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś 4 miesiące!!! Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie marcheweczka za nami nawet smakowało. Zaraz dam fote
Super, gratuluję 4 miesięcy
Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że się znalazłam wśród zaginionych...
Hej Rozumiemy, rozumiemy
Cytat:
Degustator
Rasowy degustator, ciekawe jaką recenzję wystawi tej marchewce
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedrze i Rossmanie, zakupy uważam za udane, Bartuś ma co jeść pampersy też są a mama w rossmanie to już nie powiem jak zaszalała
Ano właśnie się pochwal co kupiłaś
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ale to był jej 4 poród to też różnica... swoją drogą dziwię się, że wcześniej po pogotowie nie zadzwoniła
No właśnie dziwne... Na pewno wiedziała co jest grane. A może nie zdążyła?
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
I jeszcze druga sprawa... Dość wstydliwa... Bo czy uwierzycie że ja nigdy w życiu nie jadłam bonitek?
Ja zajadałam owsiane z mleczną czekoladą. Do kawy-pyyycha
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Doszlam dopiero do nowego watku,a tu ponad 500 postow
A tylko odpuscilam sobie poniedzialek wieczor i wtorek rano z forumem ahh no nic ide czytac dalej paple jedne mam oballa a w sumie to 2 oballe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wariactwo z tymi obalami
Cytat:
Oskara i patrzcie jaki nam numer wyciął (ostatnio było to samo).

Ps. Nie patrzcie na brudne pazury męża Dopiero co z pracy chłopina wrócił i nie zdążył wymoczyć
No wiesz co, zostaw męża w spokoju
Te dzieciaki są niemożliwe. Moja już godzinę po kąpieli i ani myśli spać!!!
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Hej mamusie przygarniecie mnie do siebie?

Czytam Was od samego początku, w którejś części się nawet kilka razy udzieliłam a potem tak jakoś mi zeszło i nie mogłam się wbić.
Witaj, kojarzę nicka

Ja też po rossmannie. Kupiłam: korektor pod oczy astora, tusz rimmela wydłużający accelerator, cienie, pomadkę i błyszczyk. Zapłaciłam 5o zł zamiast 90 Pomijając to, że gdyby nie ta promocja to bym nic nie kupiła:P

Ja już nie używam Dad Jakoś tak 3 zbiegły się z odparzeniem i przerzuciłam się na BD-fakt nie są takie ładne jak dady ale już się przyzwyczaiłam i jestem zadowolona. Poza tym mam mleko z BD więc biorę wszystko hurtem i jest git.

Dzisiaj bijecie rekordy, co siąde, już mam odpisywać to kolejne kilka stron

Little Cudowna kluska!
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:05   #606
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
niezłe jaja z Biedrą waszą
a co do Oskara - niezły odlot zaliczył fewciu, pytałaś jak rozpoznać że dziecko zasnęło snem nocnym - właśnie tak wygląda jak na załączonym przez małą obrazku heheheh
He he-o no właśnie Tak wygląda dziecko które już nie ma zamiaru się obudzić
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:07   #607
nafiyqa
Zakorzenienie

Jakie bokehowa Hania ma ladne oczyska

Moj tez spi, ostatnio bez wiekszych problemow radzimy sobie z zasypianiem. Ale juz go nie chwale, bo zawsze potem rozbestwia mi sie

TZ pojechal cos zalatwic z kolega, a ja nie wiem co zrobic z nadmiarem wolnego czasu, hahha
Chyba zmarnuje go na siedzenie przy kompie

A! Nie udalo mi sie kupic sloiczkow w biedrze, ale za to przyszla paczka z marchewka od Bobovity

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:08   #608
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:
witaj pisz dużo albo nie, nie za dużo bo potem nie nadąrzamy
Postaram się pisać często chociaż czasami trochę ciężko z czasem.

Urodziłam synusia WITUSIA 6.01 także mam małego króla w domu
Siostrzyczka od samego początku jest zachwycona braciszkiem i nie jest zazdrosna. Mały przy urodzeniu miał 3830g i 57cm, teraz nie wiem jak jest z długością ale 1,5 tyg temu ważył 7640g więc nieźle.
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:09   #609
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Rasowy degustator, ciekawe jaką recenzję wystawi tej marchewce

!
Nadia po tych marchewkach recenzuje 3 razy dziennie, a wcześniej było raz

Dziewczyny, dajecie swoim Maluszkom soki i napoje ? Np. marchewka-jabłko, winogrono-jabłko ?

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-23, 20:09   #610
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co wczoraj mojej mamie się przydarzyło? Jak wracała z zakupów to ktoś wbiegł za nią do klatki schodowej i próbował wyrwać torebkę. Zaczęła wiszczeć i zwiał. Jeju jak mi jej szkoda, wystraszyła się bardzo i teraz będzie w strachu chodziła. I to w biały dzień, o 17. Mówiła że miał kaptur na oczy naciągnięty więc nie wie czy to ktoś z osiedla kogo by poznała. A nierobów i narkomanów nie brakuje, stoją tacy 18-35 lat tylko i chleją zamiast za robotę się wziąść. Masakra
Straszne! Co za gnój! Współczuję bardzo Twojej mamie, wiem jakie szkody na psychice może taka napaść zostawić.

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które niedawno zaczęły się udzielać. Jak Wam się udało wbić w wątek?? Ja co się odezwę to moje posty zostają niezauważone.. Ostatnio nawet poruszony został temat koloru oczu... Wstawiłam dwa zdjęcia, żeby pokazać naszą zmianę na oczku i co??? Dwie osoby się odniosły... Zwykle to nikt nie zauważa, że coś piszę.... Szkoda...
Wiesz ja jestem od samego początku i też wiele razy nikt się nie odnosił do moich wypowiedzi, ale piszę dalej bo lubię dziewczyny

Cytat:
Mój też to robi i pierdzioszki jeszcze a młody śmieje się wniebogłosy. I jeszcze śpiewa mu wtedy "tańczą moje nóżki jak szalone" i nóżkami macha i młody tez ma zaciesz

A wiecie co jeszcze w Biedrze kupiłam? Takie ustrojstwo z siateczką co tam się kawałek jabłka wkłada i dzieć sobie memlać może. Za 7,99 z kubusiem puchatkiem
Mój też pierdzioszki robi a młody jak wtedy zaciesza. Jak wraca z pracy, to nie ważne jaki młody był marudny, jak widzi tatusia to uśmiech

Też oglądałam tę siateczkę, i śliniak taki z miseczką. Zastanawiałam się i nie wzięłam. Chyba jak będzie jeszcze to wezmę.

Cytat:

Co do próby ataku na twoją mamę wiem jak jej współczujesz. Na moją mamę napadnięto dwa lata temu. Ja wtedy byłam w pracy jak zadzwoniła do mnie zdenerwowana. Napadnięto ją w godzinach południowych przy bardzo ruchliwej ulicy gdzie jest mnóstwo ludzi. Wychodziła z kantoru i jakiś bandzior zakrył jej twarz i usta ręką-zaciągnął za murek,wydarł torebkę potem zabrał pieniądze a resztę wyrzucił. Bardzo długo do siebie dochodziła. Płakała,bała się i nie mogła o tym mówić bo zaraz w płacz. Miała siniaki bo ją szarpał-została bez pieniędzy. Wtedy ja z bratem się zrzuciliśmy żeby jakoś jej pomóc. I tak z dnia na dzień dochodziła do siebie-ale długo pamiętała.
Okrpne to musiało być. Dobrze że już lepiej.

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Pytam, bo już myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna, że nie całuję Domci w cipkę Druga wnuczka mojej teściowej była całowana przez mamę i tatę. Teściowa chyba też ją całowała Dla mnie to też jakieś dziwne jest. Dobrze, że Domci nie całuje.
Szok!

Cytat:
Przeczytałam i sobie myślę, oho mój tylko do przodu umie. Patrzę na niego a on 30 cm w tył się przemieścił
Dobry Iguś
Mój dziś się uczył pełzać do przodu, podnosił dupcię do góry, ale ciężko mu szło zapieranie się stópkami i był dziki wrzask

Cytat:

Wlasnie nie bylo dobrze
Wrzask jak przy pierwszym szczepieniu Mama plakala razem z Kuba.
Co ja mialam w glowie jak sie zgodzilam na te refundowane szczepionki!!! Mam taki okropny zal do siebie, ze nawet sobie nie wyobrazacie Nie moge sobie tego wybaczyc
Ja nie wiem, chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego wczesniej......

A Kubus wazy 5950g. Malenstwo moje usmiechalo sie jak szalone do lekarki, pogugal nawet do niej. A potem bylo tylko gorzej.

Teraz spi, jak nie on...

TZ powiedzial lekarce, ze Kubie czesto poci sie glowka (to prawda, az krople potu widac na niej...). Powiedziala, ze to moze swiadczyc o niedoborze wit. D (dziwne, bo przeciez daje codziennie te w kapsulkach i jeszcze jest przeciez w mm). Zapisala inne kropelki, zobczymy...

Poza tym jeszcze odnosnie odparzenia - Kubus ma sucha, wrazliwa skore. Szybko robia mu sie odparzenia pod paszkami, w zgieciu raczek i na szyjce (na pupce o dziwo nie). Mamy kupic masc samorobna w aptece, a potem smarowac clotrimazolem. Mowila tez, ze takie odparzenia to moze byc poczatek alergii.......
U mnie był wrzask jak tylko lekarka przyłożyła stetoskop do piersi Nie wiem czy zimny czy co, ale darł się strasznie, nie mógł się uspokoić. Potem tylko gorzej
Oby Kubuś jutro już lepszy był.

Cytat:
Nadrobiłam

Oskar usnął mi na rękach-nie mam sumienia go odłożyć tak się wtulił we mnie

Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś [B]4 miesiące!!![B] Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie marcheweczka za nami nawet smakowało. Zaraz dam fote
Cytat:
Degustator

Nancy- Oskarek dziękuje cioci
Cudny! Gratuluję miesięcznicy!

Już wiem co mi ucięło!
Chłopaki z oballem Świetne miny
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:11   #611
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Postaram się pisać często chociaż czasami trochę ciężko z czasem.

Urodziłam synusia WITUSIA 6.01 także mam małego króla w domu
Siostrzyczka od samego początku jest zachwycona braciszkiem i nie jest zazdrosna. Mały przy urodzeniu miał 3830g i 57cm, teraz nie wiem jak jest z długością ale 1,5 tyg temu ważył 7640g więc nieźle.
Duży chłopak z Witusia. Tak w ogóle, to bardzo fajne chłopięce imię Podoba mi się, kojarzy mi się z Latoszkiem z Na dobre i na złe

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-23, 20:13   #612
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Nadia po tych marchewkach recenzuje 3 razy dziennie, a wcześniej było raz

Dziewczyny, dajecie swoim Maluszkom soki i napoje ? Np. marchewka-jabłko, winogrono-jabłko ?
Ja raz dałam jabłko ale małemu nie podeszło i nie daje więcej, bo szkoda mi kasy żeby wylewać. Za to słoiczki to zjada z taką zachłannością, że jakbym dała cały to pewnie by zjadł a tak to zje pól i Tż musi z mlekiem lecieć bo jeszcze głodny
Stary 2013-05-23, 20:15   #613
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Ja raz dałam jabłko ale małemu nie podeszło i nie daje więcej, bo szkoda mi kasy żeby wylewać. Za to słoiczki to zjada z taką zachłannością, że jakbym dała cały to pewnie by zjadł a tak to zje pól i Tż musi z mlekiem lecieć bo jeszcze głodny
Nada własnie zapija się tymi sokami,mleko mogło by nie istnieć. Ale trochę jej rozrabiam z wodą.

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-23, 20:16   #614
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Duży chłopak z Witusia. Tak w ogóle, to bardzo fajne chłopięce imię Podoba mi się, kojarzy mi się z Latoszkiem z Na dobre i na złe
Mi też
Stary 2013-05-23, 20:20   #615
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie bokehowa Hania ma ladne oczyska

Moj tez spi, ostatnio bez wiekszych problemow radzimy sobie z zasypianiem. Ale juz go nie chwale, bo zawsze potem rozbestwia mi sie

TZ pojechal cos zalatwic z kolega, a ja nie wiem co zrobic z nadmiarem wolnego czasu, hahha
Chyba zmarnuje go na siedzenie przy kompie

A! Nie udalo mi sie kupic sloiczkow w biedrze, ale za to przyszla paczka z marchewka od Bobovity

Hani porobiły się takie suche plamki na udach i łokciach kiedys pisałyście tutaj co to jest ale zapomniałam smaruje jej takim kremem ale średnio schodzi...
Stary 2013-05-23, 20:21   #616
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałam wam tylko napisać, że dzisiaj w nocy odszedł mój wujek, choćbym się miała teleportować to pojadę na pogrzeb.....jest mi strasznie, strasznie ciężko.....
trzymaj sie kochana

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Opowiem Wam co mi się dzisiaj przydarzyło.
Fewciu, podzielam zdanie dziewczyn- jestes przemęczona, pewnie na czas nie zjesz, dochodzi stres i nerwy o małą. Lekarz, jedzenie, odpoczynek, bo przeciez musiesz byc w pełni sił

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wróciliśmy od lekarza, Mały dostał tabletki i syropek i mamy czekać na poprawę.

btw wiecie, że tutaj wszystkie leki dla dzieci poniżej 16 r.ż. są za darmo. Nawet kremy, czy płyny do kąpieli (np oilatum), nutramigen też. wystarczy mieć receptę
mam nadzieje, ze poprawa bedzie szybko
Cytat:
Ale jaja. Dzwonili do mnie przed chwilą z Pupu że mam iść na staż do księgarni i co teraz
idz idz, chodziłas do szkoły jak Nadia była malutka to teraz tez dasz rade

Cytat:
Przepraszam taka już jestem,wybacz

zastanowie sie nad wybaczeniem bo mi sie klawiatura teraz lepi
Cytat:

I jeszcze mam techniczne pytanie - zaczynalyscie rozszerzac diete, sloiczek byl na 3 dni. Otwieralyscie go, kilka lyzeczek i do lodowki. W jaki sposob podgrzewalyscie go na drugi dzien? W garnku z woda/podgrzewacz? I czy podgrzewacie caly sloiczek czy np tylko jedna porcje potrzebna tego dnia?

I jeszcze Poczatkowo jeden sloiczek jest na 3 dni. A w jakim wieku dziecko zjada caly na raz?
ja porcje przekladam do miseczki i wyjmuje wczesniej, sama do siebie dochodzi do temp pokojowe

Cytat:
Aha! Do galerii oballi
Kubus jeszcze nie bardzo kuma co sie z tym robi, ale jest postep, bo 1-go dnia w ogole nie chcial tego ustrojstwa zlapac
NAWIJKOWY KUBUS miszczem min

Cytat:
Ale słodka minka

Super, jaki zaciekawiony

Też muszę szczelić (jak to pstrynio mówi) fotę z oballem Do czego to podobne że jeszcze nie zrobiłam
ja tez zaniedbałam, karygodne
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:21   #617
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Ja podgrzewam w takim kubeczku kolorowym z ikei... na początku podgrzewałam porcjami..teraz (tzn od wczoraj).... mała je całe słoiczki?!?!?!?
a podgrzewam w mikrofali na 20 sek
Rozumiem, ze najpierw dawalas wszystkie smaki (marchewka, jablko, banan, itp) po kilka lyzeczek, a teraz masz zamiar leciec po calym sloiczku? Taka jakby druga runda?

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U mnie był wrzask jak tylko lekarka przyłożyła stetoskop do piersi Nie wiem czy zimny czy co, ale darł się strasznie, nie mógł się uspokoić. Potem tylko gorzej
Oby Kubuś jutro już lepszy był.
Moze mu sie przypomnialo wczesniejsze szczepienie...?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:23   #618
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
to i ja dołączam zdjęcie oballowe :P
sliczna Hanulka

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Kochana nie wiń się. Ja się spóźniłam z rota 3 dni i jak mała zachoruje teraz to pewnie będę miała wyrzuty sumienia no ale cóż? Już nic nie zrobimy....
Moja też wiecznie kark mokry...
spóźniłaś się w ogóle nie szczepiąc na rota? czy z którąś dawką? bo jak to przeczytałam to mi włos sie zjerzył, bo my mamy opóźnienie z drugą dawką rota i sobie pomyślałam, że w takim razie co... już nie bedzie chronić... hmmm

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:23   #619
Delicjanka
Zakorzenienie

Mój brat to zidiociały debil, idiota no idiota, nie dosc ze zakupy robie! to temu dewocie nie chce sie isc do samochodu ich wziąć!! qrwa, co za kasztan zniedołężniały!!!!!!!!!! Ja to nie wiem jak on sobie poradzi, jest tak rozpieszczony, koledzy mają buty za pincet złoty to i on musi miec!!! qrwa gaci se nie umie isc kupic ale buty musi miec za tyle pieniedzy!!!!! Boze widzisz i nie grzmisz. acha, ma prawie 18 lat, wiec dzieckiem to on juz nie jest!! ;////// ale dla mamy i babci to zawsze MALUTKI MACIUŚ! :[[[

Meduza, ja tez sie spoznilam na rota, a chciałam i teraz mam wyrzuty sumienia..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-05-23 o 20:25
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:24   #620
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

Hani porobiły się takie suche plamki na udach i łokciach kiedys pisałyście tutaj co to jest ale zapomniałam smaruje jej takim kremem ale średnio schodzi...
ja po raz kolejny powiem, że na takie rzeczy smaruje nivea sos. pięknie schodzi, próbowałaś? + krem oliatum

Stary 2013-05-23, 20:28   #621
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Mój brat to zidiociały debil, idiota no idiota, nie dosc ze zakupy robie! to temu dewocie nie chce sie isc do samochodu ich wziąć!! qrwa, co za kasztan zniedołężniały!!!!!!!!!! Ja to nie wiem jak on sobie poradzi, jest tak rozpieszczony, koledzy mają buty za pincet złoty to i on musi miec!!! qrwa gaci se nie umie isc kupic ale buty musi miec za tyle pieniedzy!!!!! Boze widzisz i nie grzmisz. acha, ma prawie 18 lat, wiec dzieckiem to on juz nie jest!! ;////// ale dla mamy i babci to zawsze MALUTKI MACIUŚ! :[[[

kasztan haha

A co do butów i ogólnego zachowania..... ehhh może mu kiedyś minie jak sam będzie musiał na to zarobić i jeszcze wyżyć za całą zarobioną kase... chyba że mama lub kto tam, będzie mu całę życie dawał na wszystko... kurde Deli szkoda mi czasem Ciebie że mieszkasz z bratem bo jednak powinnaś ze swoją rodziną a nie jeszcze plątać się takimi dziecinnymi sytuacjami... tak jak wisienka ze swoim bratem bałaganiarzem, normalnie wnerwia mnie to
Stary 2013-05-23, 20:28   #622
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem, ze najpierw dawalas wszystkie smaki (marchewka, jablko, banan, itp) po kilka lyzeczek, a teraz masz zamiar leciec po calym sloiczku? Taka jakby druga runda?

Moze mu sie przypomnialo wczesniejsze szczepienie...?
Na początku przerzucałam 1/3 słoika do kubeczka... nie liczyłam ile to łyżeczek może być... na drugi dzień kolejna partia i trzeciego dnia reszta.
Po tych trzech dniach rozkładałam słoik na 2 dni... i ta faza trwała parę dni...a od wczoraj daję całego

Edytowane przez djerba
Czas edycji: 2013-05-23 o 20:29
djerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:28   #623
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

wiem co czujesz, tylko u Ciebie troche inaczej bo to Twoj brat, a u nas była sytuacja z męża braciszkiem pisałam w klubie. Wiecznie małe dziecko, ktoremu trzeba pomóc bo sie obietnice złożyło... 41 lat, a tatuś mu obietnice składa... o matko i córko..... jaja ukręcic tylko takiemu...

Stary 2013-05-23, 20:28   #624
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:

u nas jak coś takiego wychodzi to smaruję kremem nivea sos albo nivea nutri sensitive taki fajnie nawilżający.
Stary 2013-05-23, 20:29   #625
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

Do roboty zagoń gada.. bo wyrośnie z niego "chory na dysleksje wieku dorosłego" ( caławdeszczu, nie gniewaj się )

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-23, 20:30   #626
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja po raz kolejny powiem, że na takie rzeczy smaruje nivea sos. pięknie schodzi, próbowałaś? + krem oliatum
mam w domu ten sos, sprobuję, dzięki ;* ale tylko krem? to nic od diety? bo na udach ma po bokach w miejsach symetrycznych w sensie symetrycznie na jednym i drugim udzie
Stary 2013-05-23, 20:30   #627
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas jak coś takiego wychodzi to smaruję kremem nivea sos albo nivea nutri sensitive taki fajnie nawilżający.
hehe i działa łagodząco na zaczerwienienia- pisałam kilka postów wyżej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 20:32   #628
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamusie przygarniecie mnie do siebie?

Czytam Was od samego początku, w którejś części się nawet kilka razy udzieliłam a potem tak jakoś mi zeszło i nie mogłam się wbić.
Nie wiem czemu ale Cię nie pamiętam

Ale to nic Witaj
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:34   #629
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
hehe i działa łagodząco na zaczerwienienia- pisałam kilka postów wyżej
heh tak to jest jak się odpisuje na jednego posta a nie czyta kolejnych ale musisz mi wybaczyć bo ja dość wolno pisze bo w miedzyczasie usypiam moje szkraby
Stary 2013-05-23, 20:34   #630
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy jest tutaj jakaś Mama co sama ugotowała np pierwszą marchewkę

czy wszystkie tylko ze słoiczków korzystają?

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości