Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 10:31   #586
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Czekamy na LAureczkę
buźka Rocky

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Muszę bronić huty Nie wiem czemu he he he Huta nie taka straszna jak ją Krakusy malują Oczywiście są osiedla gdzie jest sama patologia, ale myślę, że w innych częściach miasta jest dokładnie to samo więc nie ma co demonizować

Odpukać jeszcze nie mam tego karabinu

Nowa Huta to 1/3 Krakowa więc ciężko całą ją nazwać niebezpieczną okolicą
Chyba wkazdym miescie jest taka ,,nowa huta" ....ja mieszkałam na niebezpiecznym osiedlu na Sląsku,niektorzy sie za głowe łapali jak tam mozna zyc a mnie sie podobało.A o Waszej ,,Nowej Hucie" czesto w tv mówili-oczywiscie po takich wzmiankach bałabym sie tam w biały dzien jechac a jednak ludzie zyją i mają sie dobrze
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dobry

Gówniarstwo wita się w 34 tc

:
toż to młodzież......
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

[/COLOR]Moi rodzice już jadą zobaczyć swoje pierwsze Wnusiątko

Pewnie zostaną koło tygodnia co by się Małym nacieszyć, więc nas będzie jeszcze mniej niż zwykle Może nas w końcu nie wyrzucicie z wątku, bo teraz to nie wiem czy mnie listopadówki przyjmą
Fajnie Pamietaj o fotach

Niee no zostan z namii.Listopadówki juz zżyte ze sobą są i ciezko bedzie Ci sie wbic w dyskusje a tu moze Cie jeszcze co niektóre mamusie kojarzą z dawnych czasów
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Jedyne co to od wczoraj mam dziwne ciśnienie w uszach jakby mi ktoś ciągle zatykał i odtykał

Moze to tez jakiś objaw zbliżajacego sie porodu?
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki! Jak widać, nie urodziłam Ale cały czas żyję nadzieją

)
Ja tez sie trzymam nadzieji
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a wiecie, ze jak bylam na szkole rodzenia, to tam byla taka babka hinduska i ona tez mowilam ze w jej kraju sie wlasnie szczotka szoruje sutki zeby pozniej mniej bolaly.
hardkorowo
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

dziabniętym zazdroszczę, mnie wczoraj tak podbrzusze bolało, że nie było mowy o żadnym dziabaniu
Ja nie mam ochoty juz na dziabanie,za bardzo sie przy tym mecze,jest mi mało wygodnie iwógole...Tz na szczescie rozumie.
Podziabamy sie konkretnie po połogu