2013-06-30, 10:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Napisane przez madi82
Czekamy na LAureczkę 
buźka Rocky 
|

Cytat:
Napisane przez Margosia__
Muszę bronić huty  Nie wiem czemu he he he  Huta nie taka straszna jak ją Krakusy malują  Oczywiście są osiedla gdzie jest sama patologia, ale myślę, że w innych częściach miasta jest dokładnie to samo więc nie ma co demonizować
Odpukać jeszcze nie mam tego karabinu
Nowa Huta to 1/3 Krakowa więc ciężko całą ją nazwać niebezpieczną okolicą 
|
Chyba wkazdym miescie jest taka ,,nowa huta" ....ja mieszkałam na niebezpiecznym osiedlu na Sląsku,niektorzy sie za głowe łapali jak tam mozna zyc a mnie sie podobało.A o Waszej ,,Nowej Hucie" czesto w tv mówili-oczywiscie po takich wzmiankach bałabym sie tam w biały dzien jechac a jednak ludzie zyją i mają sie dobrze 
Cytat:
Napisane przez magolina
Dobry
Gówniarstwo wita się w 34 tc
:
|
toż to młodzież......
Cytat:
Napisane przez Margosia__
[/COLOR]Moi rodzice już jadą zobaczyć swoje pierwsze Wnusiątko
Pewnie zostaną koło tygodnia co by się Małym nacieszyć, więc nas będzie jeszcze mniej niż zwykle  Może nas w końcu nie wyrzucicie z wątku, bo teraz to nie wiem czy mnie listopadówki przyjmą 
|
Fajnie Pamietaj o fotach 
Niee no zostan z namii.Listopadówki juz zżyte ze sobą są i ciezko bedzie Ci sie wbic w dyskusje a tu moze Cie jeszcze co niektóre mamusie kojarzą z dawnych czasów  
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg
Jedyne co to od wczoraj mam dziwne ciśnienie w uszach jakby mi ktoś ciągle zatykał i odtykał
|
Moze to tez jakiś objaw zbliżajacego sie porodu? 
Cytat:
Napisane przez paulinka777
Witam dziewczynki! Jak widać, nie urodziłam  Ale cały czas żyję nadzieją
)
|
Ja tez sie trzymam nadzieji 
Cytat:
Napisane przez domciatko
a wiecie, ze jak bylam na szkole rodzenia, to tam byla taka babka hinduska i ona tez mowilam ze w jej kraju sie wlasnie szczotka szoruje sutki zeby pozniej mniej bolaly.
|
hardkorowo 
Cytat:
Napisane przez elaine-blath
dziabniętym zazdroszczę, mnie wczoraj tak podbrzusze bolało, że nie było mowy o żadnym dziabaniu
|
Ja nie mam ochoty juz na dziabanie,za bardzo sie przy tym mecze,jest mi mało wygodnie iwógole...Tz na szczescie rozumie.
Podziabamy sie konkretnie po połogu
|