Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 19:21   #4273
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakocha

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
A dziewczyny mialam sie wczesniej pytac ...bedziecie uczyly dzieci jezyka migowego dla niemowlat?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a na czym to polega?

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
nie, poza tymi najbardziej podstawowymi znaczeniami - papa itp

oglądajcie, płakaliśmy ze śmiechu ... Przemek zdecydowanie wędruje na basen mam nadzieję że nikogo nie urazi słownictwo mojego męża
http://www.youtube.com/watch?v=x7fp_...ature=youtu.be
ale pływak tylko ja nie wiem czy wy go dogonicie w tym basenie jak na niego pójdziecie:p

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Starszy 2 klasa a młodszy zerówka;-)

Witam:-*

a jak chlopaki się ze sobą dogadują? nie przeszkadza im taka różnica wieku? ten starszy byl zazdrosny o mlodszego jak się urodził?

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Diabli dzieki jestes wspaniała

Sharp kupiłam w poniedziałek w Lidlu.Wczoraj upieklam pierwszy raz ale za dużo drożdży dodałam i mi ciasto opadlo w smaku ok. jutro spróbuje znowu

Vil Przemek cudny

Byliśmy w poradni rehabilitacyjnej i niestety nie jest dobrze :/ przez miesiąc 2 razy w tygodniu wizyty u fizjoterapeuty i potem do kontroli czy się polepszylo ... ma asymetrie i nie radzi sobie ma brzuszku -zamiast podpierac się na rękach podnosi głowę siłą karku, słabo podnosi nóżki i główkę trzyma opuszczona zamiast prosto... zdolowalam się trochę... jedyne czym była zachwycona to jego gadatliwosc, na szczęście powiedziała że ma potencjał, więc mam nadzieję że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
o to jest dobry patent - u nas w chuście nie ma problemów, chyba że I. jest głodny. a z wózkiem różnie bywa, a nie wpadłam na to żeby do koszyka na dół zapakować chustę

brawo Floruś

za terapię
ja ostatnio inaczej na spacer nie wychodze, wózek plus chusta w koszu.. po dwóch spacerach w ktorych wracałam z dzieckiem na rękach a wózek pchałam bokiem innej opcji nie ma..

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak czytam, że niektóre dzieci śpią w ciągu dnia parę razy po godzince i że jedzą co 4-5h to normalnie nie wiem co z tym moim dzieciem. W ciągu dnia ma 4 drzemki po 20-30 min. (jedną właśnie odbywa), do tego jje co 2h..... W nocy śpi - to chociaż tyle dobrego. Jak siedzę w domu to luzik mogę ją i co godzinę karmić, ale jak gdzieś chce się wyjść to masakra, w wózku też śpi 30-40 min. później budzi się, jak ma dobry humor to można połazić, ale zazwyczaj zaczyna płakać i trzeba ją na ręce brać i pusty wózek prowadzić....

Tydzień temu miałyśmy usg bioderek - wszystko super, dr kazał ćwiczyć siadanie i w sumie nie muszę jej zmuszać, bo sama się ciągnie za ręce. Waży ok 6,6 kg także koło 50 centyla od początku idziemy.

A dzisiaj jedziemy do Zakopca

u mnie jest bardzo rożnie..noce przesypia. kladę go o 20, potem pobudka o 4 rano i do 7 spokoj..ale w dzien ostatnio to czasami ma tylko jakieś 3 drzemki po 30 minut, czasami przesypia 3 godziny pod rząd... loteria.. czasami mijają 3 godziny i nie widać zeby był glodny czasami marudzi po 1,5 godzinie i daje mu cyca bo nic innego nie pomaga...

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

zaczęłam czytać 'Zaklinaczka niemowląt' jak rozwiązywać problemy wychowawcze i jets super gorąco polecam, 2 problemy które zaczynam od dziś rozwiązywać to:
-jedzenie co godzinę
-drzemki po 30-40 minut
wg. książki mały jest 'podjadaczem' i co mnie nie zdziwiło moja w tym wina
to że śpi krótko to również moja wina więc wprowadzimy zmiany: otulanie, smok i spanie w sypialni a nie ze mną na dole

dam znać jak mi idzie
no to czekamy

------

Wczoraj robiłam skalpel.. po 8 minutach przyszedł pierwszy kryzys.. miałam przestać, potem po 12 minutach kolejny.. ale potem jakoś poszło uff a dzisiaj mam zakwasy...

dzisiaj prawie cały dzien bylam na spacerze z kolegą.. Spotkaliśmy dziwną pania.. W Warszawie to ciekawych ludzi można spotkać.. podeszła do nas pokazywała nam kasztany jakie znalazła - ze są to pięcioraczki bo 5 kasztanów bylo w jednym... i pytała się dlaczego Pan nie jest zamotany z dzieckiem bo by tak pięknie wyglądał - ja bylam w chuście z malym.. powiedziała ze on mi musi robić zdjecia bo tak pięknie wyglądam, hehe.. myślałą ze to tatuś

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora