2013-10-15, 08:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Hejka Znowu miałam do nadrobienia tyle stron Wybaczcie,ale musiałam się nacieszyć nowym mężem heh Nie umiem się przyzwyczaić,że mieszkamy razem i że teraz zawsze będzie Jeszcze do końca nie wierze,że jestem w ciąży mimo,że już 4 miesiąc się zaczął a tu teraz jeszcze że mam męża Ale do rzeczy..
Cytat:
Napisane przez h0pe
Lolitko, płaczku kochany  cieszę się że wszystko poszło jak trzeba  no i już jesteś mężata!
co deo brzusia - może oprócz zdjęć -mierz się?  wtedy będziesz prędzej widzieć różnicę  ja zamierzam dzisiaj przeprowadzić drugie mierzenie 
|
Własnie nie mierzyłam brzuszka jeszcze..chyba faktycznie zaczne Miałam zrobić zdjęcie,ale jakoś zapału nie było.Dzisiaj już napewno zrobie i wstawie tutaj..choć smutno mi jak na niego patrze i zazdroszcze tych brzuszków,które tutaj widziałam 
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Wspaniale, że wszystko się udało!
Liczymy na jakieś zdjęcia 
|
Jak napisałaś o tym zdjęciu to sobie pomyślałam "a co mi tam" i pokaże Wam. W końcu "nie od dziś się znamy" hehe
Cytat:
Napisane przez Light Limara
A ja myślałam, że tylko ja jestem taka popyrtana, żeby mieć lęki przed wymiotami  brałam nawet tabletki przepisane przez psychiatrę na lęki. Przerwałam, jak tylko dowiedziałam się o ciąży i... dostałam mdłości z wymiotami. To był koszmar. Teraz mi lepiej, ale jak mam gdzieś wyjść to też się boję, że zwymiotuję 
|
Aż nie wierze,że masz taki problem jak ja. Od razu raźniej.. Ja leków nie brałam nigdy ale chodziłam na terapie grupową Jak się czujesz w ciąży? Który jesteś tydzien? Masz te przykre dolegliwości?Jestem z Toba
Cytat:
Napisane przez muffinka90
lolitko jak dla mnie to bedziesz miala dziewczynke na 100% wspomnisz moje slowa  na zdjeciu 2d (tym czarno-bialym) jak nic widac wargi sromowe i 'szparke' (przepraszam za wyrazenie) miedzy nimi. Dokopalam sie do zdjec mlodego na ktorych widac jajka i ni huhu nie wygladaja jak u Ciebie na fotkach  [COLOR="Silver"]
|
Alleee mi Muffinko nadzieje przywróciłaś
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Po prostu mam za mocne mdłości i ciągle wymiotuje, nigdy nie wiadomo kiedy mnie złapie. Czasem rano, czasem po południu, a czasem wieczorem, czy w nocy. Nie idzie tego przewidzieć, ani tego opanować.
|
Vampirko w którym Ty jestes tygodniu? Współczuje tych wymiotów
Ja też nadal mam wieczorne mdłości (
Cytat:
Napisane przez asiulka_22
u mnie nie ma mozliwości że "złapie sobie pierś" i wyłoże z biustonosza... kurcze pewnie głupio to określiłam ale wiecie o co mi chodzi...
|
Heh dokładnie wiem o co Ci chodzi. Też mam malutkie. Teraz troszkę podrosły i się fajne zaokrągliły i mój mąż(jezu jak to brzmi ) ciągle mi je komplementuje i chce je dotykać
Cytat:
Napisane przez dwakolory1
Mnie np czasem swędzą sutki, tak jakby się skóra wokół nich naciągała... No nie wiem
|
Mnie też swędzą czasem,zwłaszcza wieczorami i się drapie po nich jak małpka
Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek
Nasza zonka jako pierwsza  nono to super ze sie wszytsko udalo tak sie ciesze  no i wszystkiego najlepszego nanowej drodze zycia ****** mnie to czeka za10 dni jeju juz za 10 dni 
|
Gosiiaczek będę 3mać kciuki Oby pogoda dopisała i wszystko było tak jak sobie wymarzysz No i żebyś nie ryczała przy przysiędze jak Ja
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Nauczyłam się nosić staniki we właściwym rozmiarze (tj push-up 75A zamieniłam na miękki 60DD) i różnica jest ogromna. Biust eksponuje się 1000 razy lepiej, wydaje się tak samo duży (a może i większy), ma ładny kształt, nigdzie nie odstają mi gąbki, stanik leży idealnie, nie suwa się, nie przemieszcza, trzyma cyce sztywno na swoim miejscu i nieraz zapominam, że go mam.
|
Cytat:
Napisane przez paulka0212
Kochana nie nadrabiam (przynajmniej na razie) ale chce się podzielić z Wami nowiną.
Muszę zmienić swój opis... z 2w1 na 3w1
Jestem w takim szoku że nie wiem co napisać.
Fasolka numer 1 jest "oceniana" na 6tyd4 dzień
Fasolka numer 2 -II- na 6tyd2dzień
|
Rety Paulko GRATULACJE ale wspaniała nowina no i szok Życzę chłopca i dziewczynki
|
|
|