Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 08:37   #4078
lolitka888
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Hejka Znowu miałam do nadrobienia tyle stronWybaczcie,ale musiałam się nacieszyć nowym mężem heh Nie umiem się przyzwyczaić,że mieszkamy razem i że teraz zawsze będzieJeszcze do końca nie wierze,że jestem w ciąży mimo,że już 4 miesiąc się zaczął a tu teraz jeszcze że mam mężaAle do rzeczy..

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

Lolitko, płaczku kochany cieszę się że wszystko poszło jak trzeba no i już jesteś mężata!
co deo brzusia - może oprócz zdjęć -mierz się? wtedy będziesz prędzej widzieć różnicę ja zamierzam dzisiaj przeprowadzić drugie mierzenie
Własnie nie mierzyłam brzuszka jeszcze..chyba faktycznie zaczneMiałam zrobić zdjęcie,ale jakoś zapału nie było.Dzisiaj już napewno zrobie i wstawie tutaj..choć smutno mi jak na niego patrze i zazdroszcze tych brzuszków,które tutaj widziałam

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Wspaniale, że wszystko się udało!

Liczymy na jakieś zdjęcia
Jak napisałaś o tym zdjęciu to sobie pomyślałam "a co mi tam" i pokaże Wam. W końcu "nie od dziś się znamy" hehe

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że tylko ja jestem taka popyrtana, żeby mieć lęki przed wymiotami brałam nawet tabletki przepisane przez psychiatrę na lęki. Przerwałam, jak tylko dowiedziałam się o ciąży i... dostałam mdłości z wymiotami. To był koszmar. Teraz mi lepiej, ale jak mam gdzieś wyjść to też się boję, że zwymiotuję
Aż nie wierze,że masz taki problem jak ja. Od razu raźniej.. Ja leków nie brałam nigdy ale chodziłam na terapie grupową Jak się czujesz w ciąży? Który jesteś tydzien? Masz te przykre dolegliwości?Jestem z Toba

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
lolitko jak dla mnie to bedziesz miala dziewczynke na 100% wspomnisz moje slowa na zdjeciu 2d (tym czarno-bialym) jak nic widac wargi sromowe i 'szparke' (przepraszam za wyrazenie) miedzy nimi. Dokopalam sie do zdjec mlodego na ktorych widac jajka i ni huhu nie wygladaja jak u Ciebie na fotkach [COLOR="Silver"]
Alleee mi Muffinko nadzieje przywróciłaś

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Po prostu mam za mocne mdłości i ciągle wymiotuje, nigdy nie wiadomo kiedy mnie złapie. Czasem rano, czasem po południu, a czasem wieczorem, czy w nocy. Nie idzie tego przewidzieć, ani tego opanować.
Vampirko w którym Ty jestes tygodniu? Współczuje tych wymiotów
Ja też nadal mam wieczorne mdłości(

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
u mnie nie ma mozliwości że "złapie sobie pierś" i wyłoże z biustonosza... kurcze pewnie głupio to określiłam ale wiecie o co mi chodzi...
Heh dokładnie wiem o co Ci chodzi. Też mam malutkie. Teraz troszkę podrosły i się fajne zaokrągliły i mój mąż(jezu jak to brzmi) ciągle mi je komplementuje i chce je dotykać

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Mnie np czasem swędzą sutki, tak jakby się skóra wokół nich naciągała... No nie wiem
Mnie też swędzą czasem,zwłaszcza wieczorami i się drapie po nich jak małpka

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Nasza zonka jako pierwsza nono to super ze sie wszytsko udalo tak sie ciesze no i wszystkiego najlepszego nanowej drodze zycia ****** mnie to czeka za10 dni jeju juz za 10 dni
Gosiiaczek będę 3mać kciuki Oby pogoda dopisała i wszystko było tak jak sobie wymarzysz No i żebyś nie ryczała przy przysiędze jak Ja

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Nauczyłam się nosić staniki we właściwym rozmiarze (tj push-up 75A zamieniłam na miękki 60DD) i różnica jest ogromna. Biust eksponuje się 1000 razy lepiej, wydaje się tak samo duży (a może i większy), ma ładny kształt, nigdzie nie odstają mi gąbki, stanik leży idealnie, nie suwa się, nie przemieszcza, trzyma cyce sztywno na swoim miejscu i nieraz zapominam, że go mam.
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Kochana nie nadrabiam (przynajmniej na razie) ale chce się podzielić z Wami nowiną.
Muszę zmienić swój opis... z 2w1 na 3w1

Jestem w takim szoku że nie wiem co napisać.

Fasolka numer 1 jest "oceniana" na 6tyd4 dzień
Fasolka numer 2 -II- na 6tyd2dzień
Rety Paulko GRATULACJEale wspaniała nowina no i szokŻyczę chłopca i dziewczynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mail.jpg (23,4 KB, 57 załadowań)
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora