Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 17:15   #4977
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość

widzę że nie tylko ja mam tę chorobę psychiczną związaną z pracą Nieraz jak nie śpię w nocy to martwię się o pracę, albo co kto po mnie znajdzie w szafie, nienawidzę jak dzwoni telefon i nie wiem kto to i zastanawiam się czy to z pracy itd. I kto mnie zastępuje i co o mnie mówią w pracy czy mnie przeklinają jak nie mogą czegoś znaleźć
O, ja też już myślę, co to będzie, czy znajdą wszystko po mnie, a co najgorsze czy nie przyjdzie klient i nie powie, że ta blondynka co jej nie ma mu liczyła/zawierała polisę i jest źle

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość

A ja wlasnie mialam zwrocona uwage na przystanku od jakiejs starszej pani - ze "w odmiennym stanie nie wolno chodzic w butach na obcasach"
Myślałby kto
Ja chodzę w obcasach, tylko ja mam parking 2 min od pracy i jeżdże autem

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Ja jeszcze mi się przypomniało - jak u Was ciała? Wyszły mi kolejne rozstępy na udach niestety Ale to nie pierwsze i nie ostatnie. Na brzuchu za to mam straasznie dużo popękanych naczynek. I co śmieszne, tak mi strasznie żyły wylazły, że mogę być modelem układu krwionośnego Po prostu jakbym boki ciała miała niemal przezroczyste
Na biuście trochę rozstepów - do przeżycia. Ale co się dziwić jak z 65C mam już 70C(2 rozmiary większy) i jeszcze mi ciasno a cycki wyłażą
Pępek mi się powoli pcha do przodu już.

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki, glukoza w normie;

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Melduje, że wróciłam w lepszym humorze .Przytyłam tylko 1,5kg przez 3 tygodnie, wyniki badań się polepszyły i nie muszę już brać tego wstrętnego żelaza przez które źle się czułam. Nie było też problemu tym razem z detektorem, od razu było słychać serduszko .Gina trochę zmartwił mój ból pod żebrem powiedział żebym próbowała wtedy brać nospę bo to może być pęcherzyk żółciowy i dostałam skierowanie na próby wątrobowe
Teqiba kolejna wizyta 23.12 10:55 i USG 18.12 18:45
Za wizytę i wagę

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Hej
Jestem po połówkowym. Dziecko wygląda na zdrowe Niestety tak się obróciło, że buźki się nie dało uchwycić Nie mam więc filmu ani zdjęcia. Wg gina będzie to.... dziewczynka
Gratuluję córy!
Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

i ja, i ja
To może nie jest tak najgorzej tam skoro we 3 się pchamy
Wasi lekarze też tam pracują?
Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Wszystko w porządku
27 tydzień 1 dzień - waga 1141 g można wpisać.
Przekroczony 1 kg

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora